Tak nevím, ale dropbox nějak zlobí. Stále píše hlášku, že ... the request coul not be completed... try again? a je to furt stejný, nic se nestáhne :-( Když otevřu db normálně, vše se stáhne OK. Tak nevím, nevím..S474N napsal/a:
Osobne pouzivam DropBox....
Geocaching pro iPhone
Publikováno 23 červenec 2011 - 10:05
Publikováno 23 červenec 2011 - 11:15
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 23 červenec 2011 - 16:03
když chci stahnout gpx soubor... chova se to stejne když jsem na wifi i 3g.S474N napsal/a:
A pise ti to pri jake prilezitosti?
Publikováno 24 červenec 2011 - 9:51
Snažil jsem se dohledat a nějak vyzkoušet, jak to je s importem dat do geosphere... Jesltli se vždy provádí celý update databáze nebo se jen přidávají nové záznamy atd.kulhal napsal/a:
Ne, Geosphere pracuje výhradně s off-line daty, což je výhoda i nevýhoda zároveň.
Jinak krmení z PQ, email schránky a přes iTunes funguje zatím dobře
Publikováno 24 červenec 2011 - 10:26
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 24 červenec 2011 - 14:42
Publikováno 25 červenec 2011 - 16:30
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 12 srpen 2011 - 8:26
Publikováno 12 srpen 2011 - 9:06
S474N napsal/a:
Tak tu mame dalsi update aplikace pro iPhone. Resi to par problemu.
What's new in Version 4.5.2
· Fixed date/time bug which caused some logs to be posted “tomorrow”
· Fixed bug with advanced search returning micro caches when small was requested
· Fixed bug where User Notes would display both mobile and web created notes instead of the most recent
Nejak jsem s predchozi verzi problemy nemel, ale samo, kazda oprava dobra.
Jen mi kosmeticky stale vadi to velke Č ... snad to brzo zmizi...
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 20 srpen 2011 - 7:57
Publikováno 01 září 2011 - 16:55
Publikováno 10 září 2011 - 20:46
Určitě to někomu bude fungovat normálně, ale osobně si myslím, že je lepší problémům předcházet.
Snad to někomu pomůže.
Apple iPhone 4, Garmin 450, iGo 8.3
Publikováno 11 září 2011 - 22:09
Publikováno 11 září 2011 - 22:12
jj aj já. a nejen u této aplikace. Zcela normální postup...S474N napsal/a:
Zvlastni, updatuji vyhradne pres wifi a zadne problemy jsem nepozoroval.
Publikováno 23 září 2011 - 7:14
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 29 září 2011 - 20:36
- I don't care what your name is. Don't walk on the water while I am fishing.
- http://www.sadman.biz
Publikováno 04 leden 2012 - 10:52
http://www.smudgygam.../iGeoKnife.html
Vzhledem k tomu, že jsem zatím spokojenej s funkčností GeoSphere (někam jedu, tak si v GSAKu udělám filtr/polygon, vyexportím GPX do DropBoxu a načtu v GeoSphere, kde se mi při načítání rovnou stáhnou obrázky z listingů, navíc to dělá luxusní Field notes se šablonama a přímým uploadem na gc.com), tak zatím nemám urgentní potřebu to pořizovat.
Ale pokud někdo potřebuje mít celou databázi v iPhonu nebo iPadu, tak by se mu to hodit mohlo.
Publikováno 10 červenec 2012 - 10:40
Publikováno 19 červenec 2012 - 16:02
hplus napsal/a:
Vypadá to, že tu (už pár měsíců) máme novou zajímavou aplikaci, která umí načíst databázi GSAKu (zřejmě podobně jako Androidí GDAK):
nevidím tam jestli dokáže i v terénu checknout online co je kolem mně .. pro případ že něco nemám nebo zapomenu nahrát .. nevíte někdo?
u iphonu a macu obecně obvykle skoro nikdy není možnost applikace vyzkoušet
Publikováno 26 červenec 2012 - 14:41
Vzhledem k tomu, ze v prehledu funkci pisou tohle:Orxion napsal/a:
hplus napsal/a:
Vypadá to, že tu (už pár měsíců) máme novou zajímavou aplikaci, která umí načíst databázi GSAKu (zřejmě podobně jako Androidí GDAK):
nevidím tam jestli dokáže i v terénu checknout online co je kolem mně .. pro případ že něco nemám nebo zapomenu nahrát .. nevíte někdo?
• Open GPX, ZIP and DB3 files from other apps. (e.g. Dropbox, mailclient or Safari)
=> tak velmi kostrbate by melo jit otevrit listing a z nej sosnout GPXko, podobne to umi i GeoSphere. Nebo napriklad natahnout GPXko z mailu (kdyz prijde notifikace z GCM pri publikovani novy kese).
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů