Geocaching pro iPhone
Publikováno 31 srpen 2010 - 12:04
Publikováno 31 srpen 2010 - 12:17
What's New In Version 4.1
A quick update addressing the following:
- Integrated Google Maps functionality is now more fully featured.
- The bug which caused the app to log users out while they were offline (and in turn make your pocket queries disappear) has been fixed.
-Many other subtle bugs with the map and pocket query system have been fixed.
Please feel free to visit the Groundspeak discussion forums for questions, comments, suggestions and additional information.
As always, we recommend restarting your device following any update or install.
We hope you love Geocaching! If you have any trouble at all with this application, please email: contact@groundspeak.com.
Please keep the suggestions coming and we will continue delivering the very best of geocaching for your iPhone and iPod Touch.
Happy Geocaching!
Snøw
Publikováno 31 srpen 2010 - 13:50
Publikováno 31 srpen 2010 - 17:07
Publikováno 31 srpen 2010 - 17:11
Ne, to nejde.hrasek napsal/a:
Možná trochu mimo téma, ale existuje možnost jak rozjet Garmin mobile XT na Iphone? Spíš ne co?
Publikováno 31 srpen 2010 - 19:36
A proč by to dělal? Pro iP je originál aplikace na geocaching od GS a je docela dobrá, tak co by jsi ještě chtěl. Nenašel jsem zatím v té aplikaci na geocaching nic, co by scházelo...hrasek napsal/a:
A nějaký SW pro Iphone Garmin asi neplánuje že?
Publikováno 31 srpen 2010 - 19:58
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 31 srpen 2010 - 20:42
Publikováno 31 srpen 2010 - 23:31
Publikováno 01 září 2010 - 7:25
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 01 září 2010 - 7:32
Publikováno 01 září 2010 - 7:36
Publikováno 01 září 2010 - 8:44
Můj postoj k iP a geocachingu znáš. Jednoznačně souhlas s tím. že je to fajn mašinka do města, na čtení listingů, rychlé a pohodlné logování. Co si ale budeme povídat, interní GPS za moc nestojí a běda když přijde lesní porost, hustá zástavba, těžké mraky...S474N napsal/a:
sobikovi: no nevim, ja se diky mape orientuji docela i pred tim nalezem. Pokud ti treba na nejake serii nevadi lozit tam a zpet po vrstevnicich, tak budiz.
Pokud myslíš nějakou pěknou terénní sérii, tak určitě přípravu děláš doma na pořádný mapě a ne na iP v terénu. Aspon já jo a pak už jdu jen po trase bod za bodem.
Publikováno 01 září 2010 - 13:15
S474N napsal/a:
snorchl: no to "nic" je pomerne dost kategoricky receno. Psal jsem to zde uz x-krat, ale nepisu to znova. Ve meste neznam lepsi zarizeni na hledani kesi, nez iPhone v kombinaci se satelitnimi Google Maps.
Sorry ale musim ti oponovat. Ano mas pravdu ze Satelitni Google mapy jsou k nezaplaceni. Ale cip A-GPS je priserny, musis vetsinou spolehat sam na sebe a na svou intuici, kde to asi muze byt. Ujdes treba 20m a az pak to najednou poposkoci a to nemluvim o tom ze se neustale meni presnost, to se mi u Garmina nestane.
Publikováno 01 září 2010 - 15:08
Publikováno 10 září 2010 - 17:24
Publikováno 11 září 2010 - 10:08
Publikováno 11 září 2010 - 10:48
Publikováno 14 září 2010 - 7:12
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů