Tak jsem na to koukal, pokud mas JB telefon, tak vlitni do adresare nainstalovaneho Geocaching.app a vse co je v en.lproj si prekopiruj o cs.lproj a mas to poresene.S474N napsal/a:
sadmanwholikesblues: bohuzel si to bere podle nastaveni iPhone. Pokud chces anglictinu a mas jailbreakovany telefon, tak muzes zkusit ten adresar s cestinou smazat.
Geocaching pro iPhone
Publikováno 22 listopad 2010 - 15:06
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 22 listopad 2010 - 16:41
JB nemam a ani ho do budoucna neplanuju. Ale diky za tip...S474N napsal/a:
Tak jsem na to koukal, pokud mas JB telefon, tak vlitni do adresare nainstalovaneho Geocaching.app a vse co je v en.lproj si prekopiruj o cs.lproj a mas to poresene.S474N napsal/a:
sadmanwholikesblues: bohuzel si to bere podle nastaveni iPhone. Pokud chces anglictinu a mas jailbreakovany telefon, tak muzes zkusit ten adresar s cestinou smazat.
- I don't care what your name is. Don't walk on the water while I am fishing.
- http://www.sadman.biz
Publikováno 22 listopad 2010 - 16:50
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 24 listopad 2010 - 20:57
Publikováno 24 listopad 2010 - 21:03
Publikováno 03 prosinec 2010 - 10:06
Publikováno 04 leden 2011 - 22:58
Publikováno 05 leden 2011 - 9:34
Publikováno 10 leden 2011 - 8:35
http://iphonemania.m...neni pro iPhone
Publikováno 12 leden 2011 - 20:52
Publikováno 12 leden 2011 - 21:12
A měl jsi stejného operátora? O2 ořezává :@kulhal napsal/a:
Měl bych jeden začátečnický dotaz: Nevíte, proč se mi ořezávají SMSky přijaté na iPhonu 4 na nějakých 70 znaků? Pokušel jsem se nastavit si notifikace přeposláním na xxx@sms.eurotel.cz. Prvním krokem je samořejmě ověření nového mailu - a tam to pro mě končí. SMS je uříznutá ještě před ověřovacím kódem. Na Nokii jsem tenhle problém nezaznamenal...
Publikováno 12 leden 2011 - 21:15
Publikováno 12 leden 2011 - 21:25
Publikováno 12 leden 2011 - 21:34
Ano, sice jiné číslo, ale operátor stejný - O2. Na to, že ořezává SMSky, jsem si zvyknul. Jenže na iPhonu mi přijdou ořezané ještě víc. Když jsem někdy v roce 2008 registroval to původní číslo (provozované na Nokii), tak délka zprávy byla dostatečná na to, abych tu registraci mohl dokončit.sobikovi napsal/a:
A měl jsi stejného operátora? O2 ořezává :@
No nic, objednal jsem si micro SIM adapter abych mohl nové číslo vpravit do starého telefonu a tak potvrdit nebo vyloučit vliv přístroje. Podám pak zprávu.
Každopádně díky za tipy.
Publikováno 12 leden 2011 - 21:35
Publikováno 12 leden 2011 - 21:39
Publikováno 12 leden 2011 - 22:06
No nevím, ale všechny sms jdou přes stejnou bránu a číslo ani přístroj na to nemá vliv...kulhal napsal/a:
No nic, objednal jsem si micro SIM adapter abych mohl nové číslo vpravit do starého telefonu a tak potvrdit nebo vyloučit vliv přístroje. Podám pak zprávu.
Každopádně díky za tipy.
Publikováno 13 leden 2011 - 2:01
S474N napsal/a:
Kdyz mas iPhone, tak proc proboha resis nejake SMS notifikace, kdyz si muzes pres PUSH nechat tlacit rovnou ceny zpravy z mailu?
Nejkratsi interval u push notifikaci je 15 minut, coz je treba v Praze pro FTF vice nez hodne. SMS je v drtive vetsine pripadu rychlejsi.
Publikováno 13 leden 2011 - 7:54
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů