Geocaching pro iPhone
Publikováno 05 duben 2011 - 13:32
Apple iPhone 4, Garmin 450, iGo 8.3
Publikováno 05 duben 2011 - 14:30
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 05 duben 2011 - 14:41
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 05 duben 2011 - 15:19
Jdeme tudy. Je to sice dál, ale zato horší cesta...
Publikováno 05 duben 2011 - 15:35
Publikováno 05 duben 2011 - 16:33
Prosím, je vidět, že prostě nevíš o čem mluvíš. McDomald má sice Free Wifi v Rakousku, někde i v Itálii. V Němesku jen kdyz máš německej T-Mobil. Bohužel ale zase není všude. Ale dost o Wifi . Tak otázka nezněla, to řešme na jiném vlákně. Děkuji za názor.
Otázka zněla: má někdo praktické zkušenosti s používaní aplikace pro iP v zahraničí ? Kolik jste za to zaplatili a u kterého operátora ?
Publikováno 05 duben 2011 - 17:07
Publikováno 05 duben 2011 - 17:45
Bobo2222 napsal/a:
Ahoj, pozorně jsem si pročetl téma, ale nikdo se konkrétně nezmiňuje o cenách za data v zahraničí při použití aplikace pro iP. Často neplánovaně trávím víkend v zahraničí. Často bez přístupu na NET. V tomto případě by iP mohl být ideálním nástrojem pro GC. Vyhledám, najdu, zaloguju. (beru omezení, která tu byla popsána) A teď dotaz : má někdo praktické zkušenosti ? Kolik jste za to zaplatili a u kterého operátora ? Dík
Jelikož se to stočilo jiným směrem, cituji ještě jednou celý dotaz. Díky
P.S.: už žádné WiFi prosím
Publikováno 05 duben 2011 - 19:22
Publikováno 06 duben 2011 - 19:25
Publikováno 18 duben 2011 - 9:41
Publikováno 18 duben 2011 - 9:55
Obávám se, že nic takového neexistuje :-( Co se dá snad použít je oficiální aplikace Geocaching, která umí pracovat s gpx ve vlastních PQ zaslaných na server gc.com. iP pak tyhle gpx načte a v aplikaci jsou takové keše jako v seznamu...maros251 napsal/a:
Ahojte kačeři,
nějaký typ na soft pro spravu GPX v iPhone
Publikováno 18 duben 2011 - 11:09
A ja se opakovane obavam, ze verit kacerum teoretikum se proste nevyplati. Napisu vam to sem jen jednou a nebudu to opakovat:sobikovi napsal/a:
Obávám se, že nic takového neexistuje :-( Co se dá snad použít je oficiální aplikace Geocaching, která umí pracovat s gpx ve vlastních PQ zaslaných na server gc.com. iP pak tyhle gpx načte a v aplikaci jsou takové keše jako v seznamu...
Geosphere - http://www.gbhometec...phere/Home.html
- Nacte GPX jak z PQ, tak treba export z GSAKu
- Ma vestaveny browser, takze umi stahnout jednotlivy GPX z webu gc.com, PQ z webu a nebo GPX export napr. z DropBoxu. (Kdyz mam export z GSAKu primo do DropBoxu, tak je to rychlejsi nez hledat kabel.)
- Pri importu GPX (doma/v praci na wifine) to nacte a ulozi obrazky z listingu.
- Ma to sipku, umi to udelat export bodu do Navigonu a do Maps - ale umi to zobrazit mapy i primo v aplikaci. Ale umi to jet i s vypnutou GPS, pokud ma nekdo GPS a chce to pouzit jen na cteni listingu s obrazky, vydrzi baterka podstatne dele.
- Vytvareni Field Notes pomoci prednastavenych sablon vc. pridavani casu a inkrementace poctu nalezu + jakykoliv text je luxusni.
- Field notes to umi uploadnout na gc.com nebo poslat mailem - kdyz hleda vic lidi, nemusi si delat FN kazdej.
Pozor - nesaha to primo na web geocaching.com pres API, jede to ciste pres stahovani a zpracovani GPX, takze je vhodne mit PM.
Delal jsem to pro prachy a pro body - ted uz mam obojiho dost!
(Ale toho mrtvyho kotatka za kazdych 1000 bodu mi je lito a ne ze ne!)
Publikováno 18 duben 2011 - 12:16
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 18 duben 2011 - 17:31
Publikováno 18 duben 2011 - 17:37
Publikováno 18 duben 2011 - 22:21
sobikovi napsal/a:
Docela jsem byl zklamán z fíčurky Poznámkový blok v aplikaci iP Geocaching. Teda jinak, je to fajn fíčurka, ale není nijak propojena s listingem, protože pak doma jsem čekal, že si otevřu listing keše a co jsem si zapsal do Poznámkového bloku budu mít v User Note. Ouha, nebylo tam nic...
No, ono je to opravdu míněno jen jako interní poznámka ke keši - třeba na bonusové číslo.
Pokud chceš něco přenést jako Field Note na GC,com, pak jedině přez funkci Odeslat Log/FieldNote a odeslat to jako styl logu - FieldNote. To se opravdu pak objeví v tvém profilu.
hplus napsal/a:
Geosphere
Tak tohle je opravdu povedený SW.
Nejvíc oceňuji, možnost dávat keše do skupin a čtení listingu bez navigace. Pro jeho používání je ale opradu lepší být PM, což u Geocachingu pro iPhona nemusíš - zatím.
Však oni nám to On Line pro BM zatrhnou.
Ondřej
Publikováno 18 duben 2011 - 23:43
Obrazky z listingu se natahnou primo pri importu GPX - protoze linky jsou v GPX. Ale spoilery jsou dobra otazka, tak jsem trochu patral a vypatral - brzo to vyzkousim: http://gbhometech.co...ic.php?f=8&t=62S474N napsal/a:
hplus: no v kazdym pripade vyzkousim. Faktem je, ze pro zahranici je to super vec. BTW resil si nejak obrazky nebo foto spoilery?
Jo, pri tom patrani jsem taky narazil na zpusob, jak si cache nechat "plivnout" do TomToma, coz muze taky leckoho potesit: http://gbhometech.co...=8&t=319&p=1081
Publikováno 19 duben 2011 - 7:50
Publikováno 05 květen 2011 - 9:47
Tak uz je to pro me taky aktualni a Groundspeak stale nic. Nicmene nekdo jiny vyvinul docela zajimavy program s nazvem iPlunder HD:zajic73 napsal/a:
Ahojky nevíte zda aplikace bude taky aktualizovaná pro Ipad??
http://itunes.apple....d364902409?mt=8
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů