ukazatel je v cervenem uz cca tyden a furt neubyla ani kosticka. zacinam z toho mit trochu obavy
pohotovost
Publikováno 20 březen 2014 - 21:21
Outdoor: eTrex Touch 35, Colorado 300, fenix3
Zápisník: http://mr3ska.onelove.cz/
(Oregon 6xx jednodušeji, Vlastní ikonky waypointů i bez .gpi)
Tip na výlet: Kondracké farní muzeum
"Když tu keš tak moc chceš tak si pro ni sakra běž..."
Poslední článek: Blackberry nejen na práci
Publikováno 20 březen 2014 - 21:39
aha, zajimave, tzn, fronta na schvaleni. vsak ona casem polevi, nicmene zpracovany trtinvy cukr je ve sklenicce
Publikováno 20 březen 2014 - 23:47
Už je keškoměrka plná spíš víc než dva týdny - pár večerů jsem si nic nenalila a pak jsem si řekla, že FTF nechám jiným a namíchala si své oblíbené pití. Stačí, že nepiju skoro na všech eventech a ještě si nedat občas ani skleničku před spaním?
Publikováno 21 březen 2014 - 6:59
A asi ještě nějakou dobu červená bude. Ve frontě je v tento okamžik 312 keší a každý den přibývají další. Bohužel je pravdou, že problémové keše převládají. Někdy si říkám, že by nebylo špatné vydat knihu nepublikovaných listingů. Materiálu by bylo dost a určitě by to byla zábavná četba
Reviewer pro ČR – kraje Moravskoslezský a Olomoucký
Publikováno 21 březen 2014 - 7:01
Si na to zjednejte brigádníky !
Ale teď vážně, moc díky, že to pro nás děláte, vážíme si toho!
Publikováno 21 březen 2014 - 8:10
A asi ještě nějakou dobu červená bude. Ve frontě je v tento okamžik 312 keší a každý den přibývají další. Bohužel je pravdou, že problémové keše převládají. Někdy si říkám, že by nebylo špatné vydat knihu nepublikovaných listingů. Materiálu by bylo dost a určitě by to byla zábavná četba
Tak to je tedy zázrak, že moje keš byla zveřejněná 3.den po odeslání. Díky moc vám všem a obzvláště Sopdetovi
Tento příspěvek byl upraven od phrkt: 21 březen 2014 - 8:10
Publikováno 21 březen 2014 - 8:20
Jojo, děkujeme všem reviewerům za jejich práci.
Předpokládám, že na pomoc betatesterů nováčky odkazujete i teď a že ta nepomáhá, což je škoda (i těch sporů kolem těch betatestů, které proběhly).
A za ty vydané nepublikované bych se přimlouval, mohla by to být legrace :-) (ovšem bohužel by to byla pro vás RW další práce navíc, na kterou stejně není čas).
Publikováno 21 březen 2014 - 9:37
A asi ještě nějakou dobu červená bude. Ve frontě je v tento okamžik 312 keší a každý den přibývají další.
...
Jednoduché řešení: překalibrovat kešoměrku
Publikováno 21 březen 2014 - 10:47
Jednoduché řešení: překalibrovat kešoměrku
To je výbornej nápad!
Ještě (ať je trošku legrace pro ty, kteří to sledují) by se mohla kalibrace náhodně měnit.
Publikováno 21 březen 2014 - 12:04
( zvolani neni bohužel moje - via listing GCRM36, via Jules Verne )
*
Publikováno 21 březen 2014 - 12:26
No, já ti nevím jestli pouštět úplně vše Jen namátkou vyberu to nejlepší ze včerejška:
Long DescriptionProsím zahrabávejte keš spátky do listí.
nebo:
Short DescriptionTato keš se nachází v takové díře.
Long DescriptionTato keš se nachází v takové díře.
Až dnes kouknu do fronty, třeba tam bude zase něco zajímavého
Publikováno 21 březen 2014 - 12:40
No, já ti nevím jestli pouštět úplně vše Jen namátkou vyberu to nejlepší ze včerejška:
nebo:
Děkuji všem revjůvrům za jejich svatou trpělivost!!!
Hoblíkovo geocoiny a nevelký geocaching blog
Publikováno 21 březen 2014 - 12:42
Stando alias Tobiasi - ty musíš mít nervy ze železa . . . nebo známého v lékárně . . .
Co nevidím, nahmatám . . .
Publikováno 21 březen 2014 - 14:43
Stando alias Tobiasi - ty musíš mít nervy ze železa . . . nebo známého v lékárně . . .
Jj, silný antidepresiva.... k vyšším pracovním výkonům sice moc nepomůžou, ale člověku je to tak nějak jedno.....
Publikováno 21 březen 2014 - 15:08
Jestli už taky nemají železnou bránici a poprskaný monitor.
Publikováno 21 březen 2014 - 16:02
Nebo železný čelo (jak s ním bijou o stůl) a roztřískanej monitor !
Publikováno 21 březen 2014 - 18:21
nebo:
Hele, ta druhá se mi docela líbí. Přijde mi docela zralá na publikaci. Byla by to taková hardcore sranda.
Publikováno 21 březen 2014 - 21:13
Martin > Madbin > Voyager Reviewer
Publikováno 21 březen 2014 - 21:38
Tak třeba další perlička:
Keš je na soukromém pozemku tudíš doporučujeme zvýšenou opatrnost
nebo:
Toto nepůjde !
Až tak moc radit nebudu !
Additional Hints (Encrypt)
Cache je hned vedle té keši která se jmenuje: Hrbitov
Hledejte Hledejte není ve vížce ani na magnetu kde asi bude?
Ale spíše je na zemi.
Krytá kamenami urcite zvedne i malé díte .
Takže hledejte - Preji hodne štestí
Kdo ukradne tak už nová nejspíše není tak bacha !
Bohužel jsme na tom asi všichni stejně, podobné perličky jsou ve všech krajích. Běžně se vyskytují souřadnice keší v Atlantiku či Pacifiku.
Je to přesně tak, jak píše Martin, 10-20 podobných keší každý týden.
Publikováno 21 březen 2014 - 21:39
No ta druha ma jeste nekolik dalsich vychytavek. Chybi atributy, hc 800 mil daleko, 2 kolize, nula odlovenych a fotomapa ukazuje do pole :-) No a kdyz jsem mu to vcera i s navodem co opravit vratil, tak mi samozrejme bez jedine opravy pristala dnes ve fronte znovu. A takovych, bez jakehokoliv prehaneni, mam ve fronte kazdy tyden mezi 10 az 20. Zacina to byt neunosne. Uz osmilete decka maji mobily s GPS, volny pristup k internetu a rodice co se vubec nezajimaji o to, co jejich potomci delaji :-(
Škoda, tak to neprojde
Vážně, to co píšeš, je děsivé. Dovedu si to představit.... Nebo si to jen myslím a možná ani nemám představu... Keší nezkušených autorů nacházíme hromady. Což o to, když má keš vechny náležitosti.... A kdyby pak u hry vydrželi a o krabičky se starali.... Ale přesto, nevede se s velitelstvím nějaká debata o tom, zda zakládání nějak regulovat?........... aspoň nějaká... Nebo je stále cílem nechat to úplně otevřené; ať si klidně kdokoli založí tisíce jakýchkoli keší, jen pokud splní základní podmínky?
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů