Není to žádné hi-fi, zejména díky tomu, že dalšímu vývoji GS nedává příliš zelenou. Ale je to lepší, než kvůli geocachingu jít do obchodu a koupit si jinou GPS, protože s tou stávající, zcela dostačující, nemůžu hledat krabky, protože mi chybí funkce, kterou umí jen Garmin. Zatím jsem ale v klidu a jeden chirp našel i bez toho.rr napsal/a:
honny napsal/a:
Kondor - no, ale WIG měl od počátku implementace i pro nonGarmin device.
..myslíš tu jedinou další oficiálně podporovanou platformu PocketPC? To mi nepřijde jako něco extra..

Garmin Chirp
Publikováno 27 leden 2011 - 19:46
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 27 leden 2011 - 20:00
zlicinaci napsal/a:
Není to žádné hi-fi, zejména díky tomu, že dalšímu vývoji GS nedává příliš zelenou. Ale je to lepší, než kvůli geocachingu jít do obchodu a koupit si jinou GPS, protože s tou stávající, zcela dostačující, nemůžu hledat krabky, protože mi chybí funkce, kterou umí jen Garmin. Zatím jsem ale v klidu a jeden chirp našel i bez toho.
Samozřejmě, kvůli pár krabkám nebudu kupovat novou navigaci. Je to nová technologie a pokud moje GPS nepodporuje chirp, zůstává to pravidlo doporučované i pro WIG - domluvit se s něký, kdo je chirp (nebo wig) ready.
Publikováno 27 leden 2011 - 21:54
Publikováno 27 leden 2011 - 22:27
sobikovi napsal/a:
Ví někdo jak znovu vyvolat stahování informací z chirpu? Furt to hlásilo nalezen, spojeno, ale nic se nestahovalo...
V menu gps vypnout a znovu zapnout vyhledavani Chirp, začne hledat a načítat znovu.
Publikováno 27 leden 2011 - 23:13
Aha, díky za radu. Tak příštěbohouscl6 napsal/a:
sobikovi napsal/a:
Ví někdo jak znovu vyvolat stahování informací z chirpu? Furt to hlásilo nalezen, spojeno, ale nic se nestahovalo...
V menu gps vypnout a znovu zapnout vyhledavani Chirp, začne hledat a načítat znovu.

Publikováno 28 leden 2011 - 14:09
Ono to není nic extra, ale pořád je to víc, než jedna.rr napsal/a:
honny napsal/a:
Kondor - no, ale WIG měl od počátku implementace i pro nonGarmin device.
..myslíš tu jedinou další oficiálně podporovanou platformu PocketPC? To mi nepřijde jako něco extra..
Teoreticky by ten ANT neměl být problém pro jiná zařízení, prakticky teď nic takového není.
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 28 leden 2011 - 19:06
Dokumentaci bych uvítal. Můžeš mi ji prosím poslat?lubbez napsal/a:
Pokud někdo chce dokumentaci k ANT+ - mám a klidně pošlu.
Publikováno 02 únor 2011 - 11:42
Publikováno 02 únor 2011 - 11:47
Ne, musis si aktualizovat firmware, pak se ti to tam objevi kdykoli a kdekoli.Evca.N napsal/a:Tahle varianta naskočí až na místě? díky.
Publikováno 02 únor 2011 - 12:46
Evca.N napsal/a:
Ahoj, zajímalo by mě. Zjistím nějak kompatibilitu zařízení s chirpem? Respektive mám O550 - mám jistotu, že na něm chirp chytnu? Když jsem doma (tj. pouze na zkoušku) dala v nastavení schránky z poklady (jak jsem tady našla), tak mi to chirp zapnuto/vypnuto nenabídlo. Tahle varianta naskočí až na místě? díky.
Podporovaná zařízení: https://buy.garmin.c...4811#productTab
+ poslední beta fw Colorado
Info o verzi fw s podporou chirpu u Oregonů viz např.
http://www.walking-a...ices-by-garmin/
Publikováno 02 únor 2011 - 13:14

Publikováno 02 únor 2011 - 13:20

Publikováno 02 únor 2011 - 14:01
Publikováno 02 únor 2011 - 14:06

Publikováno 10 březen 2011 - 17:31
mtauf napsal/a:
Nevíte někdo o nějakém emulátoru této funkce pro PDAčka s WM?
nejakou diskuzi v tomto smeru jsem zahledl na forums.groundspeak.com, pro WM nevim, vetsi sance by byla spise u Androidu nebo Iphone , ktere tim HW, tedy ANT+ prijmacem disponuji... tam je sance, ze nekdo tu prislusnou aplikaci napise ...
Publikováno 10 březen 2011 - 23:38
bender-king napsal/a:
mtauf napsal/a:
Nevíte někdo o nějakém emulátoru této funkce pro PDAčka s WM?
nejakou diskuzi v tomto smeru jsem zahledl na forums.groundspeak.com, pro WM nevim, vetsi sance by byla spise u Androidu nebo Iphone , ktere tim HW, tedy ANT+ prijmacem disponuji... tam je sance, ze nekdo tu prislusnou aplikaci napise ...
Kdyz jsem pred par mesici hledal info, tak nebyl znamy ani pouzity komunikacni protokol, Garmin ho nezverejnil.
Mozna se to od te doby pohlo a Garmin to zverejnil nebo to nekdo vyzkoumal. Pokud by byla verze pro Androida, tak je sance, ze to nekdo predela i pro WM.
Publikováno 11 březen 2011 - 10:33
mapoid napsal/a:
Pokud by byla verze pro Androida, tak je sance, ze to nekdo predela i pro WM.
No kazdopadne tam musi byt APT+ kompatibilni hardware, vice zde:
http://forum.xda-dev...ad.php?t=563765
A nebo ze by s netbookem [ANT+ USB stick]

http://www.thisisant...ducts/usb-stick
Samozrejme i pro to plati, ze nejdrive musi existovat prislusna aplikace...
Publikováno 11 březen 2011 - 17:58
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů