c:geo
Publikováno 22 leden 2011 - 9:44
ale rozumíme :-) ale proč importovat keše do tolika programů ? a při každé aktualizaci musiš importovat jak C:geo tak locus což je "otravující" když mám v C:geo již importované keše tak proč zase importovat ještě do Locus ? když C:geo umí v offline režimu zobrazovat keše okolo v aktivním režimu v "slepé mapě" dyť jen stačí tam dát volbu offline mapy kterou umí použít při navádění na jednotlivé keše. A když si vezmu jak dlouhu trvá než se naimportuje větší množství keší a pak při spuštění taky nějakou dobu trvá než si je načte, tak je to dle mne značně uživatelsky nepříjemné. Zvláště když vím jak rychle je schopný pracovat Pocketdrake s databázi z Geogetu, myslím si že C:geo by to mohl taky umět, ale to jsou zatím jen zbožné přání, jinak velký dík lidem co pracují na takových skvělých aplikacích.
Publikováno 24 leden 2011 - 12:05
Publikováno 25 leden 2011 - 13:52
Publikováno 25 leden 2011 - 13:57
Pavelmidi napsal/a:
Jo Locus ,C:geo jsou fajn ale když já jsem zhýčkaný PocketDrakem , je to paráda mít celou ČR a třeba i okolní státy v jednom DB souboru (z GG) takže aktualizace je otázkou sekund a hlavně nic neimportuješ a načítaní keší je prakticky okamžité, kdo to nezažil neuvěří. Používá jen jeden předem uživatelem zvolený mapový podklad a záleží co si na něm zobrazí, jestli všechny keše, nebo jen jednu atd ... taky záznam trasy atd. Prostě vše v jednom.
a právě C:geo se tomu hodně přibližuje a teď když jsem otestoval i Locus tak se mi zdá že blíže k PD je Locus.
Asi si moc vymýšlím a nejsem spokojen s tím co momnetálně na Androidech máme... ;)
Ja mam oboje.. ;o) Pac mam prac. tel. s WIN, mam PD.. a na soukromem mam androida a c:geo .. ;o)
Takze kombinace obou s Garminem.
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 28 leden 2011 - 10:43
biknik napsal/a:
Ještě používám aplikaci Compass a pak Radar což je vlastně nadstavba pro c:geo vyzkoušej to pohraj si s tím a vono to půjde.
Ahoj.
Prosím o informaci jak se jmenují aplikace Compass a Radar oficiálně v A Marketu. Nemohu je najít. Moc děkuji.
Publikováno 28 leden 2011 - 11:27
telefony s rozlišením 240x320 bodů jej ale na marketu nevidí, jde ale stahnout i jinde..
kompasů je vice, třeba gpsStatus funguje jako kompas i jako radar..
http://www.appbrain....psim.gpsstatus2
Publikováno 28 leden 2011 - 11:28
SEM TAM TEAM napsal/a:
biknik napsal/a:
Ještě používám aplikaci Compass a pak Radar což je vlastně nadstavba pro c:geo vyzkoušej to pohraj si s tím a vono to půjde.
Ahoj.
Prosím o informaci jak se jmenují aplikace Compass a Radar oficiálně v A Marketu. Nemohu je najít. Moc děkuji.
Radar: http://cz.androlib.c...-radar-iDF.aspx
Je tam QR kod, kterej ti ji otevre primo v marketu. Ja jnak kese nez radarem nehledam.
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 28 leden 2011 - 15:34
Publikováno 28 leden 2011 - 15:42
SEM TAM TEAM napsal/a:
No QR cod tam je, přečtu ho ale odkaz na web neodpálím napřímo do márketu je nějaký mrtvý. Neustále to píše že požadovaná položka nelze otevřít.
Vyzkoušeli jsem HTC Wilfire, I Phone, Samsung Galaxy i9000.
Není nějaký jiný link???
Vlez jsem na sve G1 (root na 2.1) do marketu, dal do hledani Radar ... chvili skroloval ... a nasel.
Kdyz pouziju QR kod - hodi mne to do MArketu primo na aplikaci ...
Zkus google - a jestli najde primo .apk soubor.
Zítra je taky den!!!
Publikováno 28 leden 2011 - 16:23
SEM TAM TEAM napsal/a:
No QR cod tam je, přečtu ho ale odkaz na web neodpálím napřímo do márketu je nějaký mrtvý. Neustále to píše že požadovaná položka nelze otevřít.
Vyzkoušeli jsem HTC Wilfire, I Phone, Samsung Galaxy i9000.
Není nějaký jiný link???
htc wildfire - však jsem o 4 posty výše psal, že telefon s rozlišením 240x320 se nechytá, radar na něm funguje, ale nejde stahnout z marketu...
i phone - boha jeho, ty máš na ajfonu android?
http://www.edisk.cz/stahni/09098/radar.apk_23.33KB.html
Publikováno 01 únor 2011 - 9:39
Publikováno 01 únor 2011 - 15:28
Publikováno 01 únor 2011 - 17:17
Dobesch napsal/a:
Taky mate v posledni dobe C:Geo tak nehorazne pomaly, kdyz se hledaj nejblizsi kese ???? Nekdy nez se informace nacte najdu tradicku spis Brutalem (no treba v sobotu sem hledani stopnul po 20 minutach sam).
jj, zrovna vcera to bylo o nervy, otazkou ale je, cim to, protoze uplne stejne se mi chovala i orig aplikace geocachingu. Kolikrat mi spis prijde, ze slogan operatoru " zvetsujeme pokryti " je nejen jejich zbozny prani .
brundi
Publikováno 01 únor 2011 - 17:32
VendulaCZ napsal/a:
Dobesch: U mě hrozně zpomalí vždy, když přesáhnu FUP. Pak je to o nervy. Nemůže to být přesáhnutím FUP limitu na mobilním internetu?
No mohlo by to tim byt, ale nekdy je to o nervy i na Wi-Fi. Navic ty zakladni informace pri vyhladavani by mohli bejt rychly i na GPRS 32 kbit (vsak tam zas tolik informaci neni - pri nejakejch 20 kesich by to mohlo bejt radove 50kB max) --- soudim podle HGC v pohranici kde si od EDGE muzou nechat zda sci-fi sny
Publikováno 01 únor 2011 - 21:39
Publikováno 01 únor 2011 - 21:46
Publikováno 01 únor 2011 - 21:48
Publikováno 01 únor 2011 - 22:01
Publikováno 02 únor 2011 - 11:47
Publikováno 02 únor 2011 - 12:53
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů