c:geo
Publikováno 02 únor 2011 - 13:24
Publikováno 02 únor 2011 - 13:28
Publikováno 02 únor 2011 - 17:13
qdo napsal/a:
Taky pouzivam obe aplikace, tedy spis jsem pouzival. Ovsem c:geo se stava nepouzitelnou aplikaci hlavne diky rychlosti, co ma ofiko aplikace nacteno do 10s trva c:geu minuty, vliv telefonu je maly (tattoo x wildfire x desire rozdil par vterin) tak kde je problem? Co udelat litle verzi s parsovanim mensiho poctu informaci, nebo z wap verze gc: http://wap.geocaching.com.
já s c:geo nemám problém, keš načtená během okamžiku (SE Xperia X8 s Androidem 2.1)
a to jak přes wifi, tak i přes mobilní síť. (teda zatím se mi nepovedlo ještě přešvihnout FUP, tak nevím, jak se to bude chovat potom).
Publikováno 03 únor 2011 - 14:06
Publikováno 03 únor 2011 - 14:20
nejspíš v nepodporovaném rozlišení displeje telefonu.vucka napsal/a:
Mám Vodafone 845 a c:geo. Aplikaci Radar najdu snadno na webu ...
Kde může být chyba?
Pokud daná aplikace není určena pro dané rozlišení, tak se v marketu v telefonu ani nenabídne ke stažení - telefon ji prostě nevidí.
Pokud se mýlím, tak mě někdo opravte.
Publikováno 03 únor 2011 - 15:17
vetrnik_cr napsal/a:
nejspíš v nepodporovaném rozlišení displeje telefonu.vucka napsal/a:
Mám Vodafone 845 a c:geo. Aplikaci Radar najdu snadno na webu ...
Kde může být chyba?
Pokud daná aplikace není určena pro dané rozlišení, tak se v marketu v telefonu ani nenabídne ke stažení - telefon ji prostě nevidí.
Pokud se mýlím, tak mě někdo opravte.
Nepletes.
Staci cist ...
O stranku dopredu se to resilo:
miki6 napsal/a:
htc wildfire - však jsem o 4 posty výše psal, že telefon s rozlišením 240x320 se nechytá, radar na něm funguje, ale nejde stahnout z marketu...
i phone - boha jeho, ty máš na ajfonu android?
http://www.edisk.cz/stahni/09098/radar.apk_23.33KB.html
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 07 únor 2011 - 10:07
Publikováno 07 únor 2011 - 10:34
SEM TAM TEAM napsal/a:
Ahoj.
U androida jsem novic.
V marketu mi ho nenajde, a postažení nevím jak instalovat.
Prosím ještě o tuto radu.
Dík
Co presne nevis?
Napis mi majl nebo icq...
Zítra je taky den!!!
Garmin Oregon 550 + OSM mapy // iPhone 4 + Geocaching / Alcatel OneTouch 997D Ultra + Geocaching + Locus Pro // ThinkPad R61i + GeoGet // nohy / MHD / Ford C-Max / Trek Fuel EX / koloběžka Bizon
Publikováno 07 únor 2011 - 11:08
brazajar napsal/a:
SEM TAM TEAM napsal/a:
Ahoj.
U androida jsem novic.
V marketu mi ho nenajde, a postažení nevím jak instalovat.
Prosím ještě o tuto radu.
Dík
Co presne nevis?
Napis mi majl nebo icq...
No jde o to že mi to ve všech případech hlasí že Radar a HTC Wildfire nejsou kompatibilní. Tudíž radar asi na něm nepoběží.
Publikováno 07 únor 2011 - 11:16
Publikováno 08 únor 2011 - 17:55
Publikováno 09 únor 2011 - 14:14
Publikováno 10 únor 2011 - 16:09
poradi niekto?dema sk napsal/a:
ahojte, dnes som sa hrabol v androide a nasiel som v cgeo adresare s keskami. teda kesky som uz pomazal ale odresare prazdne tam ostali. mozem ich zmazat? a vlastne preco tam tie adresare ostavaju ked zmazem kes z cgeo?
Publikováno 10 únor 2011 - 17:45
Publikováno 10 únor 2011 - 23:04
Publikováno 11 únor 2011 - 8:36
dema sk napsal/a:
okej diky za odpoved. a este mam taku otazku...
kolko kB z datovych sluzieb asi tak zozere stiahnutie jednej kesky, popripade aj s vyhladavanim okolitych kesi. nemate to niekto odsledovane? ide mi o to, ze nemam zaplatene datove prenosy, mam O2 a tam je pri neaktivovanom nete poplatok 1euro za 1MB.
Nejde podle mne urcit, pac kazda ma jinak obrazky, listing atd. Ja mam plna data, a mesicne "natocim" kolem 100mb, vc gc.
Navic, android bez dat? Nakonec, kazdeho volba.
EDIT:
u o2 stoji intenret 150 Kc (FUP 150MB). To neni zas az tak moc, myslim...
Zítra je taky den!!!
Publikováno 11 únor 2011 - 11:13
To je u Androidu velmi nerozumné. První věcí, kterou jsem udělal poté, co jsem si koupil telefon s Androidem, bylo aktivování datového tarifu. Teprve potom, co mi přišla SMS o jeho zapojení, jsem teprve SIM kartu strčil do nového telefonu.dema sk napsal/a:
nemam zaplatene datove prenosy, mam O2 a tam je pri neaktivovanom nete poplatok 1euro za 1MB.
Před lety jsem omylem (nevšiml jsem si, kterou SIM zrovna používám) stáhnul jeden pracovní ZIP soubor z pošty, udělal s ním doma něco a poslal ho mailem zpět. A na konci měsíce mi přišla faktura na 6.000 Kč! Sice se to tenkrát nějak vyřešilo, ale nikdy více.
Navíc ta FUP u O2 funguje tak, že když přesáhneš limit, tak ti omezej rychlost, ale nezpoplatněj ti data navíc žádným "extra" tarifem.
Takže rada zní - nešpekuluj, kolik dat se stáhne při nalezení jedné kešky, ale obětuj 150 Kč měsíčně a měj klid.
Publikováno 11 únor 2011 - 12:51
Publikováno 12 únor 2011 - 16:19
Publikováno 12 únor 2011 - 16:37
Když jsi v listingu kešky, dej si menu a navigovat. Tam pak statické mapy a keška se ti ukáže na několika přiblížených mapách. Jiné zobrazení na mapě se ti asi neukáže, pokud nemáš nějaké mapy nahrané přímo v mobilu a nebo nemáš zrovna připojení na net.
Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů