Velkokříž Řádu Bílého lva GC
Publikováno 07 únor 2011 - 18:14
Publikováno 09 únor 2011 - 14:38
- cena bude zhruba stejná, jako první varianta, možná i o trochu nižší
- distribuce by měla být zahájena na začátku sezony
Publikováno 09 únor 2011 - 15:58
Jdeme tudy. Je to sice dál, ale zato horší cesta...
Publikováno 09 únor 2011 - 16:01
Jdeme tudy. Je to sice dál, ale zato horší cesta...
Publikováno 09 únor 2011 - 17:31
carramba66 napsal/a:
Opět se hromadí dotazy na cenu a čas, kdy to půjde ven:
- cena bude zhruba stejná, jako první varianta, možná i o trochu nižší
- distribuce by měla být zahájena na začátku sezony
prolétla jsem forum, hladala cosi o první serii, hledala poznámky o ceně - jediné že o trochu vyšší možná kvůli náročnosti, pak že podstatně nižší než zahraniční GC ... ale dál nemohu nic vyštrachat.
Jaká je zhruba orientačbě předpokládaná cena?
Sezona .. to je léto? Jaro? Kalendářní? Březen? Květen?
Publikováno 09 únor 2011 - 21:42
Vsara napsal/a:
prolétla jsem forum, hladala cosi o první serii, hledala poznámky o ceně - jediné že o trochu vyšší možná kvůli náročnosti, pak že podstatně nižší než zahraniční GC ... ale dál nemohu nic vyštrachat.
- cena - viz. příspěvek nade mnou, 1. série (Řád bílého lva za vítězství) se prodává za 380,- Kč, díky změně výrobce a trochu rozšířenému počtu vyráběných kusů se Velkokříž bude prodávat za zhruba podobnou cenu; definitivně to ještě není stanovené, já přesně znám cenu, za kterou budu mince dodávat distributorovi, nicméně pokud se podaří dohodnout to, o čem jsme s ním zatím udělali pouze gentlemans agreement, tak ta cena podle mě fakt bude někde kolem těch 380,- a spíš níže
- termín vydání - začátek sezony je samozřejmě jaro, ale konkrétní měsíc ze mě nedostanete... v prvním případě jsem tady něco slíbil, pak se celý náklad zdržel a těch keců, co jsem si za to musel vyslechnout, to se mi opakovat nechce; čili ano, začátek sezony, ano, bude to jaro... ale jestli to bude březen, duben nebo květen, to ještě nevím... dělám vše pro to, aby to bylo co nejdřív
Publikováno 10 únor 2011 - 6:56
carramba66 napsal/a:
Vsara napsal/a:
- cena - viz. příspěvek nade mnou, 1. série (Řád bílého lva za vítězství) se prodává za 380,- Kč, díky změně výrobce a trochu rozšířenému počtu vyráběných kusů se Velkokříž bude prodávat za zhruba podobnou cenu; definitivně to ještě není stanovené, já přesně znám cenu, za kterou budu mince dodávat distributorovi, nicméně pokud se podaří dohodnout to, o čem jsme s ním zatím udělali pouze gentlemans agreement, tak ta cena podle mě fakt bude někde kolem těch 380,- a spíš níže
- termín vydání - začátek sezony je samozřejmě jaro, ale konkrétní měsíc ze mě nedostanete... v prvním případě jsem tady něco slíbil, pak se celý náklad zdržel a těch keců, co jsem si za to musel vyslechnout, to se mi opakovat nechce; čili ano, začátek sezony, ano, bude to jaro... ale jestli to bude březen, duben nebo květen, to ještě nevím... dělám vše pro to, aby to bylo co nejdřív
Já bych to dal na začátek sezony, tj. začátek léta..... jako takovej "prázdninovej dárek za vysvědčení"

Mapset: TOPO Czech 2011 PRO a další
SW: GSAK 8.x.x.x. + Garmin MapSource 6.1x.x.
Publikováno 10 únor 2011 - 7:17
Uvidime, ja tu prvni verzi v obehu uz videl ....Smrk napsal/a: Najdu ho někdy v keši?

Publikováno 12 únor 2011 - 22:14
- celá zlatá
- zlatá (kříž)/matná stříbrná (lev)
- matná stříbrná (kříž)/zlatá (lev)
- měď (kříž)/nikl (lev)
Nahrál jsem krátké video, omluvte kvalitu. Protože místní fórum neumožňuje vkládání embed kódů, trošku jsem to obešel, snad Vám to nebude vadit. Každopádně ty mince jsou opravdu překrásné, výrobci se moc povedly.

Publikováno 13 únor 2011 - 9:31

Garmin 60csx, Linux Mint 17 + Wine + Geoget 2.8.X
www.lukabike.com
Publikováno 13 únor 2011 - 12:49
---
www.zemekoulan.com
Většina řidičů se dělí na ty, kteří objevili SUBARU a na ty, které to teprve čeká! ;-)
Publikováno 13 únor 2011 - 16:21

Publikováno 25 únor 2011 - 18:16

Publikováno 27 únor 2011 - 23:12

Publikováno 06 březen 2011 - 20:13
Publikováno 09 březen 2011 - 10:40
Původní distributor si vše na poslední chvíli rozmyslel, proto jsem se obratem domluvil s dalším z těch, kteří mají o distribuci zájem.
Vzhledem k drobným úpravám na minci, které si tento distributor vyžádal (zcela oprávněně), se předpoklad distribuce posouvá o cca 8 týdnů. Předpokládám, že nový distributor Vás zde o termínu distribuce bude informovat sám.
Změny na minci budou pouze kosmetické, de facto to budou jen opravy drobných nuancí, které jsou vedeny snahou o vyšší kvalitu výroby.
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů