hrabosata napsal/a:
Ještě mě v té souvislosti napadá jedna věc. Přiznejme si, že nechat si udělat na výměnu CWG a pak už do keší dávat jen je, zbavuje kačery jednoho drobného problému - kde pořád brát nějaké drobnosti na výměnu.
Jo. To je přesně to, co mě na CWG štve. Proč vymýšlet, co dát na výměnu, nedejbože kdepak dávat něco užitečného, co by se mi ještě mohlo hodit, když jsou tu CWG, který se teda sice nehodí nikomu, ale považují se za vhodné dát kamkoliv. Pak člověk najde třeba i výměnu typu OUT: nějaká cennější věc, které se v keších často nevidí, IN: X krát CWG. A cenný obsah je v háji, protože CWG se jednotlivě postupně a nenápadně povyměňují za blbosti. Já při lovu trade neprovozuju, takže mi to může být poměrně jedno, ale při zakládání keše se snažím, aby měla do začátku nějaký obsah, který z části potěší, z části pobaví a z části je i užitečný. A ne, fakt mi neudělá radost najít krabku plnou dřevěných koleček, stejně jako to neudělá radost rodině s dětmi, které se těší na výměnu hraček.
"Sběratelská cena", to je moc hezký pojem. Skočte se podívat na Aukro, co všechno lidi sbírají a jakou cenu za to platí. (mimo jiné se tam dozvíte, že stará procvaklá jízdenka má vlastně podobnou cenu, jako 1 ks CWG s extra poštovným