Jediný způsob jak zabránit CWG huntingu?
Publikováno 21 listopad 2010 - 21:12
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 21 listopad 2010 - 21:13

Publikováno 21 listopad 2010 - 21:20

Publikováno 21 listopad 2010 - 21:31
Anketa by byla k ničemu. Jsou kačeři kteří si dávaj do pytlíčku s CWG štítek (v čestině) že souhlasí pouze s výměnou a stejně o ně přijdou za podpory kaktusáře dr.votyalkes napsal/a:
A nechceš se třeba trochu mírnit?Mirdule22
edit:
Nejsem si ani moc jistý, jestli mluvíš za většinu CWGčkařů, donedávna se tu totiž prosazovalo, že CWG je zkrátka normální sigitem, který se nemusí měnit jen za jiné CWG, ale stačí za něco přiměřené hodnoty (nemyslím finanční a už vůbec ne 10Kč). Tak teď nevím, jak to teda vlastně je. Jestli došlo k nějakému posunu způsobenému velkosběratelstvím, tak se holt asi začnu CWG vyhýbat ještě větším obloukem než do teď.(Nemyšleno nijak ve zlém.)
Možná by stálo za to udělat nějakou anketu (mezi majiteli CWG), aby bylo jasno.
Je to jen v lidech. Ale co můžem chtít v čechách. My už taky brakovače podporovat nebudem a nebudem bezedně doplňovat vlastní keše.
Publikováno 21 listopad 2010 - 21:32
D@ve_cz napsal/a:
No, tak kolik ? (a nepište že nevyčíslitelná :@)
3 kg pytel grilovacích briket stojí 65 Kč. Kolik váží jeden grilovací puk netuším, ale víc než jedno deka to nebude. Vychází to tedy na cca 20 haléřů za kousek.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 21 listopad 2010 - 21:48
klidně ještě uber - aby ses moc nevydal;)PaWcz napsal/a:
D@ve_cz napsal/a:
No, tak kolik ? (a nepište že nevyčíslitelná :@)
3 kg pytel grilovacích briket stojí 65 Kč. Kolik váží jeden grilovací puk netuším, ale víc než jedno deka to nebude. Vychází to tedy na cca 20 haléřů za kousek.
Publikováno 21 listopad 2010 - 21:58
Publikováno 21 listopad 2010 - 22:03
Tak hele, mirdule. Přestaň se do mě a do ostatních navážet.Mirdule22 napsal/a:
...
Anketa by byla k ničemu. Jsou kačeři kteří si dávaj do pytlíčku s CWG štítek (v čestině) že souhlasí pouze s výměnou a stejně o ně přijdou za podpory kaktusáře dr.voty
Je to jen v lidech. Ale co můžem chtít v čechách. My už taky brakovače podporovat nebudem a nebudem bezedně doplňovat vlastní keše.
Aby bylo jasno:
1) CWG vlastní nemám.
2) Cizí nesbírám, ani nebrakuju. Vlastně vůbec netrejduju, až na nějaké 3 (slovy tři) výměny kdysi dávno.
3) Mám jen pár kousků CWG (ani ne deset), které jsem poctivě dostal na nějakých eventech jako příležitostné.
4) A nejsem kaktusář. To se mě opravdu dotklo (na pardubicku vědí...).
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 21 listopad 2010 - 22:06
dr.vota napsal/a:
Tak hele, mirdule. Přestaň se do mě a do ostatních navážet.Mirdule22 napsal/a:
...
Anketa by byla k ničemu. Jsou kačeři kteří si dávaj do pytlíčku s CWG štítek (v čestině) že souhlasí pouze s výměnou a stejně o ně přijdou za podpory kaktusáře dr.voty
Aby bylo jasno:
1) CWG vlastní nemám.
2) Cizí nesbírám, ani nebrakuju. Vlastně vůbec netrejduju, až na nějaké 3 (slovy tři) výměny kdysi dávno.
3) Mám jen pár kousků CWG (ani ne deset), které jsem poctivě dostal na nějakých eventech jako příležitostné.
4) A nejsem kaktusář. To se mě opravdu dotklo (na pardubicku vědí...).
A co s tím máme dělat pane provokatér?:@
Publikováno 21 listopad 2010 - 22:08
Mirdule22 napsal/a:
A co s tím máme dělat pane provokatér?:@
dr.vota neni provokater
Publikováno 21 listopad 2010 - 22:09
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 21 listopad 2010 - 22:09

Publikováno 21 listopad 2010 - 22:10

Publikováno 22 listopad 2010 - 8:59

Publikováno 22 listopad 2010 - 9:23
Publikováno 22 listopad 2010 - 9:45
Viz GC2G045, srov. GC2GBXWSodobar napsal/a:
Hele, jen pro úplnost, "Kaktusář" znamená něco víc než že dotyčný pěstuje kaktusy?
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 22 listopad 2010 - 9:54
hrabosata napsal/a:
Když už jsme se dostali k tomu poměřování předmětů na výměnu podle kupní ceny, tak to my vlastně provozujeme permanentní downtrade. Do keší totiž vkládáme vlastnoručně vypálené dřevěné coiny. V lese najdeme nějakou uříznutou větev, vlastnoručně si nařežeme kolečka, nakreslíme vzor a vypálíme. Nestojí nás to ani kačku, jen trochu času a invence. Po přečtení některých příspěvků ale uvažuju, jestli bychom s tím vlastně neměli skončit, ať kešky netunelujeme?
prave naopak,rucni prace se ceni a protoze timto zpusobem zpracovani je kazdy kus original tak je "sberatelska" hodnota nevycislitelna,takze vy muzete nechat svoje cwg pohozeny na zemi a vzit si klidne celou pixlu

no a ted vazne,uz bezte do prcic s temi vasimi cwg,nevim proc je povysujete na neco extra,pro sberatele kinder hracek ma postavicka, kterou nema, mnohonasobne vyssi cenu nez nejaky usmudlany dreveny kolecko a takhle to bude vzdy se vsim
my vkladame cwg do kesi ktere nas nejak zaujali,pokud nekoho potkame tak mu cwg klidne darujeme, a ta vase "sberatelska" hodnota je proste jen subjektivni pocit ktery by jste nikomu nemeli vnucovat
Publikováno 22 listopad 2010 - 10:06

Publikováno 22 listopad 2010 - 10:13
Dain a Olik napsal/a:
no meli byste hlavne prestat delat z cwg fetis
to je svatá pravda - ale líbí se mi to zaheslování keší ve smyslu, že tam vložím puk a pak tajně o tom napíšu, aby to všichni pochopili a tvářilo se to tak, jako že tam žádnej nejni... To je moc povedený :-)
Publikováno 22 listopad 2010 - 10:15
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů