lubik napsal/a:
Potom si ho nastavis jako primarni ( Set as primary ). Potom samozrejme jestli mas vytvorene nejake notifikace tak tam to musis take zmenit.
To jsem si taky myslel (a děsil se toho, protože jich mám desítky). Ale zdá se, že pokud byla jako adresa při jejich zakládání stanovena právě "primární", pak se její změna automaticky projeví i v jednotlivých notifikacích. Soudím alespoň z toho, že po přepnutí na
centrum.cz jimi generované zprávy začaly normálně naskakovat. A co zajímavějšího, když je odtamtud přesměruju na svůj základní "seznamovský" účet, tak i tam dorazí jako by se nechumelilo. Problém tedy nzřejmě netkví v blokaci kvůli samotnému obsahu zprávy, ale GS je Seznamem odmítán jen jako přímý odesilatel.
Takže prozatím jsem otázku maiů vyřešil poněkud kostrbatým přeposláním. Rozhodně nemám v úmyslu jen tak měnit adresu, s níž až doposud jinak víceméně spokojenost.
K problému foto+log dodám, že při procházení feedbacku a fóra kvůli těm výše uvedeným záležitostem, jsem tam včera okrajově zahlédnul oficiální poznámku, že té záležitosti jsou si vědomi a budou ji provizorně řešit doplněním nějakého vzájemného odkazu. Přesnou citací neposloužím, ale někde to tam bylo.