Přejít na obsah

Fotka

Server GC temporarily down v roce 2011

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
882 odpovědí na toto téma

#581 Colonel74

Colonel74

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 636 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 12:07

Tak se taky pridam, na seznam my nechodi nic z watchlistu, na gmail, kam si nechavam posilat notifikace, to chodi v poradku.
  • 0
Proud member of Quick Georesponse Team

#582 Tomus

Tomus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 12:19

Take me od 14.9. prestaly chodit vsechny zpravy z GC.com, mam take ucet na seznamu.
  • 0

#583 Jazzlinka

Jazzlinka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 74 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 12:21

Chyba je vysloveně na cestě mezi Groundspeakem a e-mailem na Seznam.cz, protože kromě zmiňovaných nedorazivších notifikací (Owner, Watchlist, ...) mi po odebrání e-mailu v profilu nechce ani přijít validační e-mail.
  • 0

#584 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 877 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 12:33

Marazd napsal/a:
Odesláno 12:54.
Teoreticky by mi měla dojít na můj email kopie zprávy.
(taky mi od čtvrtka nic nechodí, doména email.cz)

Inu, jak jsem čekal. Zpráva nedorazila (13:15). Pro kontrolu jsem následně ještě sám sobě napsal přes centrum.cz a během pár vteřin měl svůj vzkaz ve schránce.

1) Protože email.cz je tuším seznamovská služba, zkus mi schválně když tak ještě poslat vzkaz TEST 2 přímo z email.cz na post.cz, ty mou adresu máš. Předpokládám, že tohle normálně fungovat bude, ale ať máme jistotu.

2) A mohl prosím by pro srovnání ještě někdo, kdo naopak používá nepostižený mailový server, zkusit, to, co Marazd před chvílí, totiž napsat mi vzkaz TEST přes můj profil na GC.com?
  • 0

#585 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 12:36

13:35 TEST
  • 0
Abych nebyl kačer teoretik, mám si raděj zajet na nějaký PT??

#586 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 12:38

mi to funguje, viz příloha
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#587 berx.cz

berx.cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 12:46

No mne od geocaching.com na seznam.cz nejede. Jinak seznam funguje bezva i mailyod jinud. Prosím dejte někdo zasvěcenej radu. Založit jinej mail a nebo počkat??? Děkuji předem
  • 0

#588 semik75

semik75

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 942 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 12:50

berx.cz napsal/a:
No mne od geocaching.com na seznam.cz nejede. Jinak seznam funguje bezva i mailyod jinud. Prosím dejte někdo zasvěcenej radu.
Založit jinej mail a nebo počkat???
Děkuji předem

Reklamovat u Groundspeaku. Oni najdou logy o tom ze mail odeslali a spolecne s tim ti muzou rict jestli seznam mail prijal a nebo ne. Podle toho jaka bude odpoved se pak da pokracovat ve zkoumani dal.
  • 0
Pokud se o mě chcete dozvědět víc, tak navštivte můj web: http://tomasek.cz/.

#589 Discovery Team

Discovery Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 13:26

semik75 napsal/a:

berx.cz napsal/a:
No mne od geocaching.com na seznam.cz nejede. Jinak seznam funguje bezva i mailyod jinud. Prosím dejte někdo zasvěcenej radu.
Založit jinej mail a nebo počkat???
Děkuji předem

Reklamovat u Groundspeaku. Oni najdou logy o tom ze mail odeslali a spolecne s tim ti muzou rict jestli seznam mail prijal a nebo ne. Podle toho jaka bude odpoved se pak da pokracovat ve zkoumani dal.

A nebo, jak píše berx.cz, založit jinej mail. Před hodinou jsem přešel na jiného providera a zase mi všechno chodí perfektně. Tak sbohem, Sezname.
  • 0

#590 Toniczech

Toniczech

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 877 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 13:26

Valicek1 napsal/a:
13:35 TEST

Pokud jde o tenhle, tak nic, ticho po pěšině. Ale dík za pokus.

TEST 2 (přímá kouminikace od Marazda v rámci seznamovských služeb) naopak prošel bez potíží (14:07).

Další z kolegů mě kontaktoval přes SZ (14:00 a 14:09) tu na GC.cz s tím, že zanechá pokusně WN na jedné mojí keši. Samozřejmě zatím (14:17) nic nedorazilo, ale to těžko čekat - sám jsem shodou okolností ráno psal jeden svůj Maintenance log a ani po něm v poště není stopy.

Takže asi jak radí semik75 - zkuste nejprve dotazem Grounspeak. Já za chvíli přinejmenším na pár hodin budu zcela nepoužitelně mimo dosah, takže další snahu od teď přenechávám kolegům.
  • 0

#591 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 13:30

Hm, super... já si zrovna říkám, že mi už nějak dlouho nepřišla žádná zpráva z GC. A ono je to tím, že je to pod seznamem - v mém případě email.cz - který používám už asi 14 let a do teď vše v pohodě... vážně díky seznam.cz:( Hlavně je blbé, že pokud má nějaký owner email spadající pod seznam, tak ani nemá zprávy o svých keších a tudíž se k němu ani nedostane info, že je potřeba se na keš dojít mrknout a tak... to je vážně hnus, velebnosti!
  • 0

#592 Discovery Team

Discovery Team

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 58 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 13:37

Sedmitecka napsal/a:
Hm, super... já si zrovna říkám, že mi už nějak dlouho nepřišla žádná zpráva z GC. A ono je to tím, že je to pod seznamem - v mém případě email.cz - který používám už asi 14 let a do teď vše v pohodě... vážně díky seznam.cz:(

Hlavně je blbé, že pokud má nějaký owner email spadající pod seznam, tak ani nemá zprávy o svých keších a tudíž se k němu ani nedostane info, že je potřeba se na keš dojít mrknout a tak... to je vážně hnus, velebnosti!

... no jsou horší věci než absence zpráv o vlastních keších ;)
  • 0

#593 KRON family

KRON family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 996 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 13:39

Tak teda aby toho bordelu nebylo málo - mail nepřišel například ani Surikatímu týmu, když jsem jim disabloval jejich kešku GC1AFAP. Jestli někoho zajímá jak se mi to podařilo, tak já nevím. Najednou mi prostě vyskočila možnost psát na všech keších ownerské typy logů, po reloginu je zase pryč.
  • 0

#594 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 13:42

Discovery Team napsal/a:

Sedmitecka napsal/a:
Hm, super... já si zrovna říkám, že mi už nějak dlouho nepřišla žádná zpráva z GC. A ono je to tím, že je to pod seznamem - v mém případě email.cz - který používám už asi 14 let a do teď vše v pohodě... vážně díky seznam.cz:(

Hlavně je blbé, že pokud má nějaký owner email spadající pod seznam, tak ani nemá zprávy o svých keších a tudíž se k němu ani nedostane info, že je potřeba se na keš dojít mrknout a tak... to je vážně hnus, velebnosti!

... no jsou horší věci než absence zpráv o vlastních keších ;)

Tož to určitě, ale co se GC týká, tak nevědět, že mám na mých keších třeba už 5 logů needs maintenance je celkem průšvih, nemyslíš?
A pak taky, když teď budu chtít publikovat novou cache, tak budu vědět nic, že?
  • 0

#595 sobikovi

sobikovi

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 7 934 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 13:47

Zase možná trochu zbytečná hysterie... a\ vždy se to po pár dnech rozeběhlo b\ komu to nefunguje má možnost napsat na GS dotaz s žádostí o řešení c\ chce to mít spolehlivý email, rozhodně ne seznam.cz
  • 0

#596 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 13:50

sobikovi napsal/a:
a\ vždy se to po pár dnech rozeběhlo
b\ komu to nefunguje má možnost napsat na GS dotaz s žádostí o řešení
c\ chce to mít spolehlivý email, rozhodně ne seznam.cz

+1
  • 0

#597 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 13:54

sobikovi napsal/a:
Zase možná trochu zbytečná hysterie...
a\ vždy se to po pár dnech rozeběhlo
b\ komu to nefunguje má možnost napsat na GS dotaz s žádostí o řešení
c\ chce to mít spolehlivý email, rozhodně ne seznam.cz

no, bohužel ten můj email.cz mám vážně hooodně dlouho, už pár let spadá pod seznam, ale do teď jsem s ním vážně neměla nejmenší problém... tož mi nepřišlo, že by nebyl nespolehlivý...

jo a bohužel s mojí aj si nejspíš se Zeměmluvem vážně dopisova nemůžu:D:D:D:D
  • 0

#598 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 14:00

To je jasné nejspolehlvější email má Sobik, já nevím ale co když je chyba na GS, proč by seznam zadržoval email, co by z toho měl?
  • 0

#599 Valicek1

Valicek1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 595 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 14:00

já mám email na seznamu "oficiální" -> chodí tam spamy, škola atd a jeden na googlu -> geocaching, internetový nákupy...
  • 0

#600 berx.cz

berx.cz

Newbie

• Members
  • Pip
  • 5 příspěvků(y)

Publikováno 18 září 2011 - 14:21

Tak jsem si založil gmail. A? A nic velebnosti. Takže si mám všude po netu zakládat maily a čekat, kterej bude fungovat? To snad ne. Jediné, co mi z toho plyne, je že: Takže prosím nikdo nechoďte na moje keše, nemůžu Vás jako owner kontrolovat. A budu muset dát všechny keše do archyvace. :@ Po některých mi bude fakt smutno. :(
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama