Přejít na obsah

Fotka

Server GC temporarily down v roce 2011

• Zamčené téma Toto téma je zamknuto
882 odpovědí na toto téma

#641 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 23:38

Admini Seznamu občas používjí podivné "průkopnické" metody boje proti spamu, které mě dost vytáčejí. Od profesionálů bych takovéto chyby nečekal, ale na druhou stranu to musí být boj, spravovat takové monstrum. Já si důležité maily (notifikace) od GS nechávám posílat na SVŮJ poštovní server a nedůležité (ownerské logy) na Gmail a mám klid.
  • 0

#642 Paullow

Paullow

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 331 příspěvků(y)

Publikováno 19 září 2011 - 23:48

mpik napsal/a:
Co se týče nepřeposílaných mailů na Seznam. Mám taky Seznam a nic mi teď nechodí. ...

Potvrzuji, že na email na seznamu mi maily od gc.com taky přestaly chodit... Proto jsem přešel na gmail...
  • 0
Pokud lovíš s partou přátel, pak i ta nejnudnější multina je jako procházka růžovou zahradou.

#643 TeaPeter

TeaPeter

Member

• Members
  • PipPip
  • 26 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 6:14

Pokusil jsem se dneska na GC přidat email z gmail, ale nedaří se mi to. GC mi neposílá ověřovací emaily... Možná je problém složitější...
  • 0

#644 Mufa

Mufa

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 407 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 7:49

TeaPeter napsal/a:
Pokusil jsem se dneska na GC přidat email z gmail, ale nedaří se mi to. GC mi neposílá ověřovací emaily... Možná je problém složitější...

To je divný, já to dělala včera (gmail a volny) a všechno fungovalo normálně a ihned. Nezadal jsi tam chybně ten email?
  • 0

#645 Keres

Keres

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 11:42

Nemá někdo zkušenost s tím, pokud změním primární email ze seznamu (který stále nefunguje) na centrum, jestli dojdou i emaily od GC které měly přijít za posledních pár dní?
  • 0

#646 convert23

convert23

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 168 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 12:00

kazdopadne z vlastni zkusenosti ti doporucim udelat mail na googlu a nebudes mit problem
  • 0

#647 Gleep

Gleep

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 12:14

Keres napsal/a:
Nemá někdo zkušenost s tím, pokud změním primární email ze seznamu (který stále nefunguje) na centrum, jestli dojdou i emaily od GC které měly přijít za posledních pár dní?

Dneska jsem taky přehazoval mejl ze seznamu na jiný. Staré zprávy nepřišly. Jen hned začaly chodit nové... Takže s historií se můžeš rozloučit.
  • 0

#648 Keres

Keres

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 285 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 12:57

Gleep napsal/a:

Keres napsal/a:

Dneska jsem taky přehazoval mejl ze seznamu na jiný. Staré zprávy nepřišly. Jen hned začaly chodit nové... Takže s historií se můžeš rozloučit.

Tak to je pěkný bordel :@
  • 0

#649 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 12:58

Keres napsal/a:

"staré" maily Ti nedorazí, ale začnou chodit nové...

Že by nám dorazily "staré" maily by bylo jen v situaci, že by to byla vážně chyba seznamu a někde se jim tam hromadily ve frontě a po odstranění chyby by se všechny nedoručené rozutekly do svých emailových schránek:D:D:D ovšem s tím bych vážně, ale vážně nepočítala:D
  • 0

#650 LukasX

LukasX

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 387 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 14:09

Nezkoušel nekdo kontaktovat primo seznam? Ten problem je asi u vsech uzivatelu seznamu. Tak by je mozna mohlo zajimat, ze to je posledni kapka proc opustit jejich email a prejit komplet na gmail...
  • 0

#651 Petr1868

Petr1868

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 271 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 14:34

LukasX napsal/a:
Nezkoušel nekdo kontaktovat primo seznam? Ten problem je asi u vsech uzivatelu seznamu. Tak by je mozna mohlo zajimat, ze to je posledni kapka proc opustit jejich email a prejit komplet na gmail...

zkoušel jsem je kontaktovat a bylo mi odpovězeno stejně jako PaWcz, že by potřebovali komunikační logy
  • 0

#652 PetrJih

PetrJih

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 67 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 14:54

Ja zkousel zmenit primarni email na gmail.com a cekam jestli me dorazi "Validiacni email" proste Resend Validation Email ... a zatim nic.Uz je to cca 1/2 hodiny. Chyba na me strane a primo skolacka,emaily od GS koncili ve spamovem kosi.Beru zpet odpoved prisla ihned ...
  • 0

#653 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 14:56

Moje komunikace byla takováto, ale nevím a neumím anglicky a tak s těmi logy by musel někdo pomoc.

Vyčkejte prosím přihlášení operátora.

Ondřej Škop: Dobrý den, jak Vám mohu pomoci?
Nyní s Vámi hovoří Ondřej Škop (Email)

J@VO: Dobrý den.
J@VO: Několik dnů mi nechodí emaily z jedné adresy a byly)
J@VO: odeslány
Ondřej Škop: O jakou adresu se jedná?
Ondřej Škop: Vrátilo se odesílateli nějaké chybové hlášení?
J@VO: noreply@geocaching.com
Ondřej Škop: Prověřuji, chvíli strpení, prosím.
J@VO: to nevím jsou to američané ale vím že nejsem sám komu emaily z této adresy nechodí
Ondřej Škop: Znáte nějaký čas, kdy byl email ze serveru odeslán a Vám nepřišel?
J@VO: čas nevím,ale denně mi chodí těcht emailů nekolik. záleží na tom kdy to oni odesílají, bývalo to dost často v noci našeho času
J@VO: jeden z došlých má takovouto hlavičku: Od: Geocaching <noreply@geocaching.com>
Předmět: [LOG] Owner: wab… found Bachrovna (Traditional Cache)
Datum: 13.9. 2011, 22:06 - před 7 dny
Ondřej Škop: Mohu vše předat kolegům k prověření, nicméně by bylo dobré získat od odesílatele emailů komunikařní logy mezi naším a jejich serverem abychom mohli dohledat co se s emaily stalo. Bez těchto údajů je velmi těžké dohledávat potřebné informace.
J@VO: chápu, pokusím se komunikační logy obstarat, neumím anglicky, ale třeba se mi to povede
Ondřej Škop: Jakmile je budete mít opět se na nás obratťte.
J@VO: zatím děkuji :)
Ondřej Škop: Není zač, přeji Vám hezký den.
Ondřej Škop se odpojil od konverzace

• 0

#654 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 16:21

J@VO napsal/a:
Moje komunikace byla takováto, ale nevím a neumím anglicky a tak s těmi logy by musel někdo pomoc.

Vyčkejte prosím přihlášení operátora.

Ondřej Škop: Dobrý den, jak Vám mohu pomoci?
Nyní s Vámi hovoří Ondřej Škop (Email)

J@VO: Dobrý den.
J@VO: Několik dnů mi nechodí emaily z jedné adresy a byly)
J@VO: odeslány
Ondřej Škop: O jakou adresu se jedná?
Ondřej Škop: Vrátilo se odesílateli nějaké chybové hlášení?
J@VO: noreply@geocaching.com
Ondřej Škop: Prověřuji, chvíli strpení, prosím.
J@VO: to nevím jsou to američané ale vím že nejsem sám komu emaily z této adresy nechodí
Ondřej Škop: Znáte nějaký čas, kdy byl email ze serveru odeslán a Vám nepřišel?
J@VO: čas nevím,ale denně mi chodí těcht emailů nekolik. záleží na tom kdy to oni odesílají, bývalo to dost často v noci našeho času
J@VO: jeden z došlých má takovouto hlavičku: Od: Geocaching <noreply@geocaching.com>
Předmět: [LOG] Owner: wab… found Bachrovna (Traditional Cache)
Datum: 13.9. 2011, 22:06 - před 7 dny
Ondřej Škop: Mohu vše předat kolegům k prověření, nicméně by bylo dobré získat od odesílatele emailů komunikařní logy mezi naším a jejich serverem abychom mohli dohledat co se s emaily stalo. Bez těchto údajů je velmi těžké dohledávat potřebné informace.
J@VO: chápu, pokusím se komunikační logy obstarat, neumím anglicky, ale třeba se mi to povede
Ondřej Škop: Jakmile je budete mít opět se na nás obratťte.
J@VO: zatím děkuji :)
Ondřej Škop: Není zač, přeji Vám hezký den.
Ondřej Škop se odpojil od konverzace

tož přesně tuto komunikaci jsem dneska vedla s jiným operátorem... dostala jsem hlášku co tu už byl zveřejněná včera a opět chtěli, aby jim člověk získal komunikační logy... řekla jsem mu, že to já asi nezajistím a jestli by to nemohli oni - žádná odpověď...

A veselé bylo, že prý jsem první, kdo se na ně obrací s tímto problémeme:D:D:D:D Tak jsem mu naférovku napsala, že určitě nejsem první - opět žádná reakce...

Tak si tak myslím, že tam z toho chlapci mají jen srandu a kašlou na to a je jim jedno, že lidi odejdou k jimému poskytovateli emailových služeb...
  • 0

#655 Sedmitecka

Sedmitecka

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 917 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 16:23

PetrJih napsal/a:
Ja zkousel zmenit primarni email na gmail.com a cekam jestli me dorazi "Validiacni email" proste Resend Validation Email ... a zatim nic.Uz je to cca 1/2 hodiny.

mi došel okamžitě a změna emailu byla otázka fakt asi 2 minut... možná mají nával, bo všici CZ kačeři, co měli něco společného se seznamem utíkají jinam:D
  • 0

#656 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 16:45

Napsal jsem někam na GC jestli by mi ty komunikační logy mohli poslat. No jsem zvědav jestli něco přijde, no teď mě napadlo že mi to pošlou na seznam, tak to asi zase nedojde.
  • 0

#657 Nosferatu XIII.

Nosferatu XIII.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 158 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 16:49

J@VO napsal/a:
Napsal jsem někam na GC jestli by mi ty komunikační logy mohli poslat. No jsem zvědav jestli něco přijde, no teď mě napadlo že mi to pošlou na seznam, tak to asi zase nedojde.

tak ted jsi me dostal :D
to je pr.elni situace :D
  • 0
Smrt je to nejkrasnejsi, protoze prichazi az nakonec
Vložený obrázek
Vložený obrázek

#658 pepa.z.pocernic

pepa.z.pocernic

Advanced Member

• Administrators
  • 2 623 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 16:53

Vážení, o doručováná emailů prosím diskutujte zde http://www.geocachin...180#post_307180
  • 0

#659 J@VO

J@VO

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 221 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 16:55

tak ted jsi me dostal
to je pr.elni situace

:o no ale to fak nemá řešení jedni to řešit nechtěji a s druhejma se nedomluvím.:@, seznam používám léta a zrušit ho by byla bomba, ale atomová.
  • 0

#660 vetrnik_cr

vetrnik_cr

vetrnik_cr

• Members
  • PipPipPip
  • 279 příspěvků(y)

Publikováno 20 září 2011 - 22:33

Tak server je opět dole ... na co se můžeme těšit? doufám, že se vrátí původní podoba logů... sakra ať dělají změny k lepšímu, a ne k horšímu ....
  • 0

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama