GCFinálky.cz
Publikováno 14 březen 2011 - 15:42
Tak se aspoň přiznej co seš za kreténa, že tam dáváš falešný souřadnice a ještě k tomu přes můj e-mail. Mě to už opravdu nebaví, každou chvíli "Tvůj kód pro zobrazení finálových souřadnic na http://gcfinalky.cz je:"; "Je nam lito, ale zadal jsi nesmyslne udaje". . .
Publikováno 14 březen 2011 - 15:42
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 14 březen 2011 - 15:43
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Publikováno 14 březen 2011 - 15:58
Stejně tak nikdo nikoho nenutí tu mysterku luštit a za uplně stejnou sviňárňu pokud použiju stejný kritéria považuju to když jeden kačer co "vyluštil" odvede k finálce dalších čtyřicet kačerů z nedalekého eventudr.vota napsal/a:
jen drobná připomínka: pokud je někdo svině, tak ten anonymní hrdina, co tímhle "obchodem" s finálkami kazí hru.Tiskar94 napsal/a:
...
Takže prosím, když už si chcete hrát na svině, alespoň tam přidávejte ty falešné souřadnice pod svým e-mailem, ne pod mým.
Díky
Nikdo nikoho nenutí lovit mysterky a multiny podvodem, máte všichni určitě ještě dostatek neodlovených tradiček...
Publikováno 14 březen 2011 - 15:59
Publikováno 14 březen 2011 - 16:07
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 14 březen 2011 - 16:31
honny napsal/a:
A proto je lepší šifry vymýšlet pro šifrovací hry, a ne hru hledání plastových krabiček.
Publikováno 14 březen 2011 - 16:46
Brano podle honnyho jsou teda vlastne jakekoli jine kese nez tradicky vlastne kravina ....S474N napsal/a:
Citecka: zajimave napsane, ale jeste zajimavejsi je to videt v kontrastu s tim, co psal honny:
honny napsal/a:
A proto je lepší šifry vymýšlet pro šifrovací hry, a ne hru hledání plastových krabiček.
Cokoli navic prece "obtezuje" a nesouvisi s hledanim ....
Publikováno 14 březen 2011 - 16:59
Publikováno 14 březen 2011 - 17:04
dobře napsáno, celéViburnus napsal/a:
... Trapný, nezáživný, nefér vůči autorovi, spoluhráčům, smyslu hry.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 14 březen 2011 - 17:21
Publikováno 14 březen 2011 - 18:11
a opravdu bych chtel videt vsechny ty, co maji "tisicovkove" nalezy, jestli jsou si 100% jisti, ze vsechny vylustili sami a nikdo z jejich kamaradu jim v tom nepomohl (at uz v lusteni nebo pouze v tom, ze se prifarili k odlovu).
Plně souhlasím. Teď jsem zrovna koukal na jednu těžší (***) mysterku a snad v každém logu je obdoba následujícího:
"... po telefonické konzultaci ..."
A jak má tyhle mysterky typu "na co autor myslel" lovit smrtelník?
Publikováno 14 březen 2011 - 18:45
Publikováno 14 březen 2011 - 19:13
A já s tím zase nesouhlasím. Mysterky nemám rád. Šifry typu "hádej na co jsem myslel když jsem to psal" nesnáším. Proto je nechávám být. Nesnížil bych se k tomu, abych souřadnice někde vyškemral, vyměnil či koupil. Považuji to za neslušnost vůči autorovi. To, že švindlují jiní, mi nedává morální právo dělat to taky.Hedgehog_Family napsal/a:
Plně souhlasím. Teď jsem zrovna koukal na jednu těžší (***) mysterku a snad v každém logu je obdoba následujícího: "... po telefonické konzultaci ..." A jak má tyhle mysterky typu "na co autor myslel" lovit smrtelník?a opravdu bych chtel videt vsechny ty, co maji "tisicovkove" nalezy, jestli jsou si 100% jisti, ze vsechny vylustili sami a nikdo z jejich kamaradu jim v tom nepomohl (at uz v lusteni nebo pouze v tom, ze se prifarili k odlovu).
Ano, každý hrajeme tuhle hru podle svého. Nikomu nebudu upírat log na mých cyklistických multinách i když zjistím, že si z auta pohodlně dojdou rovnou pro finálku. Jen si o takových lovcích myslím svoje.
Není velký rozdíl jestli souřadnice dostanu za pivo na eventu nebo přes některý z podobných webových projektů. Jen je tady ta vyčůranost dovedena na vyšší úroveň. Autora toho webu je mi líto. Tiše doufám, že to není někdo z okruhu mých známých - vzhledem k vysokému zastoupení keší z mého okolí.
Publikováno 14 březen 2011 - 19:52
Publikováno 14 březen 2011 - 20:28
http://www.geocachin...thread_id=17969
edit: oprava odkazu
Publikováno 14 březen 2011 - 20:38
No než se to domluví, založí a někdo první odloví - viděl bych to tak na začátek května100Dteam napsal/a:
jsem zvědav, za jak dlouho bude na finálkách tohle:
http://www.geocachin...thread_id=17969
Publikováno 14 březen 2011 - 20:46
jinými slovy to mělo znamenat: nedělejte to, stejnak kvůli tomu nikdo republiku objíždět nebude. Dokážu si představit, jak v každé části republiky odloví každý něco a navzájem si čísla vymění.Tiskar94 napsal/a:
No než se to domluví, založí a někdo první odloví - viděl bych to tak na začátek května
Z tohoto tématu je jasně vidět, že o to nikdo nemá zájem. Udělej raději hezkou tradičku v přírodě...
Publikováno 14 březen 2011 - 20:51
Publikováno 14 březen 2011 - 20:51
100Dteam napsal/a:
jinými slovy to mělo znamenat: nedělejte to, stejnak kvůli tomu nikdo republiku objíždět nebude. Dokážu si představit, jak v každé části republiky odloví každý něco a navzájem si čísla vymění.
Z tohoto tématu je jasně vidět, že o to nikdo nemá zájem. Udělej raději hezkou tradičku v přírodě...
Z minulého tématu bylo znát něco jiného a z e-mailu je také znát něco jiného. Jenže jak už bývá tradicí, vždy se ozvou jen ti, kterým se něco nelíbí. A když si někdo bonusy(nikoliv čísla) vymění, co je na tom špatného? Jejich věc Krom toho původní návrh takový i byl, docílit toho aby spolu kačeři komunikovali.
A jak je tam psané, nejedná se o to dělat mikro před radnicí krajského města, ale o kešku v přírodě, například na vyhlídce na ono město
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů