Krádeže CWG
Publikováno 07 duben 2011 - 13:52
Publikováno 07 duben 2011 - 14:01
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 07 duben 2011 - 14:02
To si zase nemyslim. Nejlepší je zakládat small. Krásně na logbook a malou tužku, aby se dalo pořádně zapisovat...fremen.cz napsal/a:
2 fireman.cz: proto je lepší zakládat mikrovky s "motákem", pak se žádný trade řešit nemusí
PS: moták jako logbook, ne jako moták v kontextu mudl, atp
Publikováno 07 duben 2011 - 15:04
Publikováno 07 duben 2011 - 18:04
mysakmorce napsal/a:
jakékoli protiopatření nebude fungovat, pokud bude aplikováno na lidstvo:) i když věřím, že "vykrádačů" je drtivá menšina, tak to i tak bez problémů stačí ke znehodnocení obsahu keše v celkem krátkém časovém horizontu... u naší keše byly zprvu (a po každé větší údržbě) logy typu: "super obsah" nebo "bohatá keš"... za pár dní už jenom "díky za keš" a po několika týdnech už jen "cesta byla bahnitá"... pak jen znovu doplnit obsah a cyklus začal znovu... je to jen otázka trpělivosti ownera a velikosti zásob pro nový obsah kešky
Já to začínám vidět opačně, dal jsem do své keše pro začátek 5 kousků CWG a pár drobností. Přibylo 10 logů (všichni PM) v keši zůstal jen logbook a tužka a ve mně pocit hořkosti a zmaru.
Publikováno 07 duben 2011 - 18:12
Publikováno 07 duben 2011 - 18:18
edheldil napsal/a:
Jo, rikal jsem si, ze by na takove poberty bylo zajimave podivat se do kese po kazdem nalezci. Nerealizovatelne, ale zajimave.
Nerealizovatelné to není, třeba na krabku, kterou mám poblíž domova, mi přijde tak jeden člověk týdně. Ale nemyslím si, že zloději logujou návštěvu / že kačeři kradou při zalogované návštěvě
Publikováno 07 duben 2011 - 20:41
Publikováno 07 duben 2011 - 20:51
#70 Guest_Ištván_*
Publikováno 07 duben 2011 - 20:53
Přesně tak, není důvod nechávat v keši víc než slušný blok, kus papíru... zbytečné je rozčilování nad poloprázdnou krabicí.stevolc napsal/a:
chystám sa založiť svoju prvú keš, určite bude nedostupná autom, aby po ňu nešiel hocikto a vážne uvažujem, že to bude len small alebo micro. Idem si do kešky po SWG a niekto ju predo mnou vyberie a nechá tam nejakú blbosť čo už doma pomaly vyhodili do smetí!? ...za SWG? To kde žijeme. Som sklamaný obsahom tých pár kešiek čo som doteraz našiel, cest výnimkám, ktorých moc nebolo. Takže asi SMALL ev. MICRO
Publikováno 07 duben 2011 - 20:59
Ale small keš a klasický notýsek je tak akorát. Vytahovat někdy moták z mikra je hnus.ivanbok napsal/a:
Přesně tak, není důvod nechávat v keši víc než slušný blok, kus papíru... zbytečné je rozčilování nad poloprázdnou krabicí.
Publikováno 08 duben 2011 - 9:37
ivanbok napsal/a:
Přesně tak, není důvod nechávat v keši víc než slušný blok, kus papíru... zbytečné je rozčilování nad poloprázdnou krabicí.stevolc napsal/a:
chystám sa založiť svoju prvú keš, určite bude nedostupná autom, aby po ňu nešiel hocikto a vážne uvažujem, že to bude len small alebo micro. Idem si do kešky po SWG a niekto ju predo mnou vyberie a nechá tam nejakú blbosť čo už doma pomaly vyhodili do smetí!? ...za SWG? To kde žijeme. Som sklamaný obsahom tých pár kešiek čo som doteraz našiel, cest výnimkám, ktorých moc nebolo. Takže asi SMALL ev. MICRO
Ono je to i o tom, co je tam na výměnu a odnesení. Na jedné naší kešce ( GC18HT9 jsme vložili na počátku knihy, které jsme doma posbírali a shledali přebytečnými a kupodivu nejen že se do dnes (více než 3 roky od založení) neztratila keška samotná, nevymudlil obsah, nemusel doplnit obsah, neznehodnotil obsah - dokonce je tam obsah hodnotnější a je ho tam víc, než při založení a dokonce jsem musel udělat jednou i sám downgrade, protože už začala být tak narvaná, že se nedala slušně zavřít (někdo asi vyměnil slabší knihy za silnější). Jediný servisní zásah který jsem musel dělat je přelepení a později výměna naprasklého víka.
Publikováno 04 květen 2011 - 19:07
Publikováno 04 květen 2011 - 22:05
Publikováno 04 květen 2011 - 22:12
Smrk napsal/a:
Přepis mailové komunikace:
No tak fair-trade to rozhodně není, ale alespoň reaguje (i když argumenty nic moc) a myslím si, že tím že vložil zase něco navíc do vedlejší ownerovy keše to celkem slušně napravil (pokud by se tak tedy stalo).
A pokud bych nebyl owner keše, tak bych nikoho takto nezpovídal (ne že by se to nesmělo, ale ostatně co ti je do toho, v tom má pravdu).
Tedy nic proti pravidlům, já taky nic neberu, když nemám co vhodného vložit, ale tento případ mi přijde jako jeden z nejmírnějších a jako ownerovi by mi to ani tolik nevadilo, pokud by to vynahradil na vedlejší kešce.
Publikováno 04 květen 2011 - 22:45
Publikováno 04 květen 2011 - 23:06
Publikováno 04 květen 2011 - 23:25
Publikováno 05 květen 2011 - 0:00
#80 Guest_Ištván_*
Publikováno 05 květen 2011 - 5:34
Přibližně 7 korun, ano.poohDA napsal/a:
Přiznávám a sypu si popel na hlavu, že dodnes jsem si myslel, že CWG jsou na sbírání a výměna není potřeba. A je tedy fair-trade výměna za cokoli v ceně cca 7 Kč nebo jen CWG za CWG?
8 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 8 návštěvníků 0 anonymních uživatelů