Garmin Montana
Publikováno 19 květen 2011 - 8:29
Wherigo je na Garminech už asi pasé, zdá se mi... Teda dokud na opencaching.com neudělají svoje...
Trošičku jsem hledal... možná by se hodilo citovat do novýho topicu, vytvoření nechám Kapsovi. Budu teď trochu víc OT, ale rejpalové přežijou
PS. některé linky jsou vytažené z prvních článků...
Věděli jste, že Garmin má přístup k datům GS?:
http://www.cachemani...caches/2010/12/ (ale je to relativně starý info, jak je to teď netušim..
Mluví Garmin s Groundspeakem?
http://www.cacheupnb.com/archives/1818
Garmin vs. Geocaching.com
http://www.notaboutt...geocaching-com/
Opencaching.com new mascot na ofic. GS fóru
http://forums.ground...pic=264419&st=0
Opencaching.com - atlanticgeocaching forum
http://forum.atlanti...hp?topic=7035.0
Amíci si toho opencachingu všimli o dost dřív, co?
A abych nebyl uplně mimo mísu - ad li-ion baterky - krom toho že jsou lehčí je taky znát větší výdrž v zimě... takže proč ne
Publikováno 19 květen 2011 - 9:05
Publikováno 19 květen 2011 - 9:43
Mau Loftin napsal/a:
kapsa napsal/a:
....Mily Garmine, pokud nebudete podporovat wherigo a budete dale ignorovat skutecny geocaching (Groundspeak), tak se zacneme po navigacich ohlizet jinde - napriklad zacneme vyjednavat s Magellanem o dovozu jejich navigaci do Evropy.....
Mě je to třeba úplně jedno, protože si jí stejně za tu cenu nepořídím a jsem velmi spokojen s Colorado 300 - ale klidně to v rámci kolektivizmu podepíši.
Ale ještě bych tam připsal, ať si ten lion battery pack nechají a dávají to levněji - k čemu je dobrý?
Kapso, klidně bych se připojil.
Mau Loftin, oni to ale zřejmě přestanou podporovat i u jiných budoucích modelů, takže myslím že je namístě se ozvat.
Až ti doslouží colorado, budeš koukat po něčem jiném.
Publikováno 19 květen 2011 - 10:20
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 19 květen 2011 - 10:58
Publikováno 19 květen 2011 - 11:13
Publikováno 19 květen 2011 - 11:56
kapsa napsal/a:
(...)tak se zacneme po navigacich ohlizet jinde - napriklad zacneme vyjednavat s Magellanem o dovozu jejich navigaci do Evropy.[/i]
Jestli by místo breku u Garminu nebylo pro trh s navigacemi rovnou přínosnější dostat k nám DeLorme nebo Magellan. Hlavně tedy jde o mapy, dostat sem přístroje už by takový problém nebyl:)
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 19 květen 2011 - 12:08
Ono nejde ani tak o brek, jako spis o hrozbu, aby si Garmin uvedomil, kdo je znacnou casti jeho klientu a ze si s nimi nemuze delat uplne co chce.PaWcz napsal/a: Jestli by místo breku u Garminu nebylo pro trh s navigacemi rovnou přínosnější dostat k nám DeLorme nebo Magellan. Hlavně tedy jde o mapy, dostat sem přístroje už by takový problém nebyl:)
Jinak dostat sem pristroje by problem nebyl ale jen v malem, zajimavejsi by bylo oslovit primo ty vyrobce, aby tu otevrely oficialni zastoupeni ....
Ale to jsou zatim jen teoreticky uvahy. Nicmene uz na tom pracuji, drzte mi palec.
Publikováno 19 květen 2011 - 12:38
Publikováno 19 květen 2011 - 12:47
Dik za podporu, o to prave jde - mam taky Oregona a jsem s nim zatim vicemene spokojen ale nerad bych se dockal okamziku, ze to Garmin proste prestane podporovat ....REVIZ napsal/a: Ano, ano, prosíííím, mám sice O550, ale Magellan eXplorist ve vyšších řadách, to je láska na první pohled. A kdyby k tomu byly mapy aspoň jako TOPO Czech Pro, tak si udělám radost snad hned jak bude k mání.
Publikováno 19 květen 2011 - 12:56
Garmin Oregon GPS Wiki - Vše co jste chtěli vědět o Garmin Oregonu
Geoget - Jak rozchodit Geoget, statistiky aj.
Instalace Topo czech do počítače
Publikováno 19 květen 2011 - 12:56
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 19 květen 2011 - 13:23
Rufuc napsal/a:
.... to jako že akumulátor vydrží těch 16 hodin a baterky jen další 4?nebo to je 16 pro akumulátor a 20 pro baterky?
ja to chapu ze bud jedes 16h na akumulator nebo jedes 22h na baterky ..
by to byl pekny downgrade jet na 3tuzkove 4 hodin kdyz na 2AAcka soucasne strojky jedou tech cca 16h
Publikováno 19 květen 2011 - 14:28
honny napsal/a:
Tak mapy, mapy, Magellan by snad měl podporovat (mimo extra lowend) i rastrové mapy, takže np, ne?
Ne:-)
Ja ti nevim jak ostatni, ale ja se nechavam navigovat i po silnici v aute kdyz jedu za keskama a to si tak nejak u rastrovejch map stazenejch nekde z googlu nebo jineho zdroje neumim prestavit....
Jinak magelana (nejaky vyssi model) jsem drzel v ruce a zarizeni je to pekne. Ovsem bez mam podle me nanic.
Publikováno 19 květen 2011 - 15:03
Publikováno 20 květen 2011 - 9:04
Hodne dobrej odkaz, velike diky.Jarous1 napsal/a: Dost podrobná recenze předprodukčního kousku na Path.cz
Vypada to pekne ale bez wheriga si to muzou strcit do ....
Publikováno 20 květen 2011 - 9:07
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 20 květen 2011 - 9:12
UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
2 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů