chci být reviewer
Publikováno 24 May 2011 - 16:54
Publikováno 24 May 2011 - 17:03
Anupev napsal/a:
Stejně by všichni chtěli být R. jen kvůli té stylové kápi, co má DarkLord;-) Taky jsem poprskal své okolí při čtení, že to vidím na asanaci...
Ty nevis, ze Sith Master muze byt jen jeden?

Publikováno 24 May 2011 - 17:03
Anupev napsal/a:
Stejně by všichni chtěli být R. jen kvůli té stylové kápi, co má DarkLord;-)
tak to neni uplne pravda - ja bych chtel byt reviewer, abych predehnal benja v ftfkach. a potom taky, abych za uplatu dodaval hplusovi souradnice finalek, ktere on dale rozprodava.
pro dark lorda: a az se rozhoupes zalozit tu svoji prvni kesku, nezapomen ji nejdriv umistit v terenu a az potom zaskrtnout to zakrtavatko. bo jinak by se pak na tebe ti revjuveri divne koukali a by te ani nemeli moc radi.

Publikováno 24 May 2011 - 17:10
Ať máš nálezů kolik chceš (su línej se podívatj.s napsal/a:
Ahoj, mě napadlo, že když nějaký kačer bude chtít být reviewer, co pro to může udělat?

Publikováno 24 May 2011 - 17:14
zir37 napsal/a:
Ahoj, mě napadlo, že když nějaký kačer bude chtít být reviewer, co pro to může udělat?), na tom, že ses zeptal není vůbec nic špatného, to je jen takovým zvykem tady na fóru, že většina lidí se tu snaží z každého hned udělat blbce. :@ Přece nikde nepíšeš, že bys reviewerem chtěl být a mně osobně to také zajímalo, ač bych se jím stát nikdy nechtěl. Jediný rozumný příspěvek vidím od "rr" a mezi tím jen samé narážky.
Cetl si titulek vlakna?

Publikováno 24 May 2011 - 17:25
Hledá společnost ... :-)k-lord napsal/a:
zir37 napsal/a:
Ahoj, mě napadlo, že když nějaký kačer bude chtít být reviewer, co pro to může udělat?), na tom, že ses zeptal není vůbec nic špatného, to je jen takovým zvykem tady na fóru, že většina lidí se tu snaží z každého hned udělat blbce. :@ Přece nikde nepíšeš, že bys reviewerem chtěl být a mně osobně to také zajímalo, ač bych se jím stát nikdy nechtěl. Jediný rozumný příspěvek vidím od "rr" a mezi tím jen samé narážky.
Cetl si titulek vlakna?;)
a na hraní k tomu ještě PDA Pocket LOOX N560 + OziExplorerCE 2.31, Wherigo player, vše zpracováno programem GeoGet.
Systémy a programy se nechovají náhodně, chovají se zcela chaoticky. (Medvídek, 2006)
Pište prosím do svých logů čas, zajímá mě, s kým jsem se minul. Dík.
Publikováno 24 May 2011 - 17:34

Publikováno 24 May 2011 - 17:47
jistě, pochopitelně...a někteří dokonce se nevykašlou ani na to, aby si dodělali tu maturitu (co přeci na nic užitečná není)... tohle je vážně zábavné vlákno...není pravda že všichni kterým je pod dvacet by se na revírnictví po pár týdnech vykašlali...

I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 24 May 2011 - 18:00
Ano ano, kačeři včetně tebe se nedrží tématu, jiní tu píší naprosté hlouposti a ještě jim to příjde zábavné. . .dr.vota napsal/a:
jistě, pochopitelně...a někteří dokonce se nevykašlou ani na to, aby si dodělali tu maturitu (co přeci na nic užitečná není)... tohle je vážně zábavné vlákno...není pravda že všichni kterým je pod dvacet by se na revírnictví po pár týdnech vykašlali...
Já se narozdíl od nich alespoň držím vážného tématu.
Publikováno 24 May 2011 - 18:09
Publikováno 24 May 2011 - 18:11
Publikováno 24 May 2011 - 18:18
Tak ty jsi tomu dal ještě jednu bonusovouTheCzechguy napsal/a:
Well. he did. You have to have a good translator to understand, what he is asking for. Or do you need some Czech?
Poslouchejte, co to tu vlastně patláte. Ptá se vás, jestli umíte anglicky a česky. Tak proč si z něj děláte srandu?

Publikováno 24 May 2011 - 18:21

Publikováno 24 May 2011 - 18:25
puczmeloun napsal/a:
Well. he did. You have to have a good translator to understand, what he is asking for. Or do you need some Czech?
Poslouchejte, co to tu vlastně patláte. Ptá se vás, jestli umíte anglicky a česky. Tak proč si z něj děláte srandu?Kurna dalsí vlákno za vsechny prachy
Ty asi opravdu chceš být reviewer. Ne?
Publikováno 24 May 2011 - 18:27
a ten četník mu ji zabalil a usek!TheCzechguy napsal/a:
puczmeloun napsal/a:
Poslouchejte, co to tu vlastně patláte. Ptá se vás, jestli umíte anglicky a česky. Tak proč si z něj děláte srandu?Kurna dalsí vlákno za vsechny prachy
Ty asi opravdu chceš být reviewer. Ne?
Ne, to už se vážně nedá

Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 24 May 2011 - 18:30
Publikováno 24 May 2011 - 18:39
NE, JÁ se neptám na nic, já už všechno vímTheCzechguy napsal/a:
Doktore, ptáš se, co může reviewer dělat. Tak na konec, měl by umět česky a anglicvky = mimo ostatnách jazyků.

Ptal se někdo jiný a ty píšeš tady úplné pitomosti úplně mimo - absolutely out
Publikováno 24 May 2011 - 18:44
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 24 May 2011 - 18:44

Publikováno 24 May 2011 - 18:49
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů