prosím tě, klidně piš raději anglickyTheCzechguy napsal/a:
Ahoj, mě napadlo, že když nějaký kačer bude chtít být reviewer, co pro to může udělat?
Asi neumín, česky, promiňte.
Myslel jsem si - myslet, znamemá hovno nědět! - že, doktore, narážíte na thread - vkákno,zda někdo nechce být so called reviewer for geochaching.com
Zdá se, že ne.

chci být reviewer
Publikováno 24 květen 2011 - 18:51
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 24 květen 2011 - 18:52
proč? Určitě ne... btw kolik máte v Hronově kruháků?maaaca napsal/a:
Sakra, az se stane tiskar reviewrem, bude asi nacase s tim prastit

Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 24 květen 2011 - 18:54
Tiskar94 napsal/a:
To je sice dobře, avšak jak říká sám jeden z reviewerů - v současné době se nedá nijak pomoci, ledaže by ses stal reviewerem.
pro začátek by se jim dalo pomoci tak, že všichni odešlou listing ke schválení bez jediného problému, chyby a nedostatku. Větší pomoc si snad ani reviewer nemůže přát
Publikováno 24 květen 2011 - 18:55
maaaca napsal/a:
Pamatuju tady Czecho Cowboye, jak taky moc chtěl být reviewer a kde je mu konec.....
Publikováno 24 květen 2011 - 18:56

Publikováno 24 květen 2011 - 18:57
Publikováno 24 květen 2011 - 19:05

Publikováno 24 květen 2011 - 19:05
geba & marcana napsal/a:
maaaca napsal/a:
Pamatuju tady Czecho Cowboye, jak taky moc chtěl být reviewer a kde je mu konec.....
Presne to jsem mel na mysli

Publikováno 24 květen 2011 - 19:07

Publikováno 24 květen 2011 - 19:09

http://www.geocachin...desc&rowstart=0
Publikováno 24 květen 2011 - 19:12
To je pochopitelné, já nikde nepropaguji, žeještě umím česky. Ale, a ten thread - vlákno, se vytratilo, a jeden se tu ptá, jestli be někdo nechtěl být " reviewer".Sutech napsal/a:
Tedy já normálně neprudím, ale vždy pokud čtu něco o TheCzechguye - mimochodem krásný protimluv, ta tvá přezdívka- tak nerozumím ani slovo, co to tu píše
.
Takže poprosil bych tě, vzhledem k tomu, že jde o jedno z mála zábavných vláken na tomto fóru, abys nepřispíval. Děkuji.
Automaticky se předpokládá, že bude, alespoň trochu rozumět česky a psát o tom anglicky na geocaching. com
pro detaily jděte k :oDoktorovi, já o tom moc nevím, je to, že se tu s vámi vždycky pohádám o nepodstatných blbostech.
Publikováno 24 květen 2011 - 19:14
Publikováno 24 květen 2011 - 19:15
TheCzechguy napsal/a:
A? To je co? Nějakej posmrthej život v sarkofágu?
Ten člověk určitě něco skvělýho hulí/žere nebo já nevim ... ale moh by se podělit, maturantům by to určitě bodlo!!!

Publikováno 24 květen 2011 - 19:16
TheCzechguy napsal/a:
pro detaily jděte k :oDoktorovi, já o tom moc nevím, je to, že se tu s vámi vždycky pohádám o nepodstatných blbostech.
Dr.voto, reknes nam ty detaily?

Publikováno 24 květen 2011 - 19:16
TheCzechguy napsal/a:
Pardon, jde o víc. Chcete českou sekci na geocaching.com?
Jestli ne, tak mi klidně vynadejte do blbců!
tak mi nekdo (nejlepe autor) vysvetlete, jak tohle souvisi s vlaknem "chci byt RW"

Publikováno 24 květen 2011 - 19:17
dr.vota napsal/a:
a ten četník mu ji zabalil a usek!TheCzechguy napsal/a:
puczmeloun napsal/a:
Tak ty jsi tomu dal ještě jednu bonusovouTheCzechguy napsal/a:
Well. he did. You have to have a good translator to understand, what he is asking for. Or do you need some Czech?
Poslouchejte, co to tu vlastně patláte. Ptá se vás, jestli umíte anglicky a česky. Tak proč si z něj děláte srandu?Kurna dalsí vlákno za vsechny prachy
Ty asi opravdu chceš být reviewer. Ne?
Ne, to už se vážně nedá:D:D
omlouvám se, vím, že to není k tématu, ale tohle mě dostalo:D:D:D
GOOGLOVAT UMÍME :-)
k-lord napsal/a:
Jo, TheCzechguy akorat pise nesmysly, stejna jako v jinem vlakne. Taky ho prosim, aby sem uz neprispival, kazi nam zabavu.:D
http://www.geocachin...desc&rowstart=0
Jsi zbytecne hruby, coz je to neslusne. Uvedom si, ze holt ne kazdy zvlada na zactku davkovani mekych drog tak, aby dokazal vnimat svet tak jak chce

To, ze pisu bez diakritiky je zpusobeno anglickou klavesnici...
-----------------------------------------------------------------------
Podpis? A jak se mám jako podepsat, když tu nemám pero....
NE, je to jinak.TheCzechguy napsal/a:
To je pochopitelné, já nikde nepropaguji, žeještě umím česky. Ale, a ten thread - vlákno, se vytratilo, a jeden se tu ptá, jestli be někdo nechtěl být " reviewer".Sutech napsal/a:
Tedy já normálně neprudím, ale vždy pokud čtu něco o TheCzechguye - mimochodem krásný protimluv, ta tvá přezdívka- tak nerozumím ani slovo, co to tu píše
.
Takže poprosil bych tě, vzhledem k tomu, že jde o jedno z mála zábavných vláken na tomto fóru, abys nepřispíval. Děkuji.
Automaticky se předpokládá, že bude, alespoň trochu rozumět česky a psát o tom anglicky na geocaching. com
Ten první se ptal, co má udělat, aby se stal reviewerem on sám.
j.s wants to be a reviewer, you understand?
Já mám Kozu, ne TutanchámonaD@ve_cz napsal/a:
TheCzechguy napsal/a:
A? To je co? Nějakej posmrthej život v sarkofágu?
Ten člověk určitě něco skvělýho hulí/žere nebo já nevim ... ale moh by se podělit, maturantům by to určitě bodlo!!!
Publikováno 24 květen 2011 - 19:18

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů