chci být reviewer
Publikováno 24 May 2011 - 19:18
Publikováno 24 May 2011 - 19:19
ani náhodou, my nesmíme ani naznačovat...a stejně už se na Chlapce ani já nechytám, to mi hlava neberek-lord napsal/a:
TheCzechguy napsal/a:
pro detaily jděte k :oDoktorovi, já o tom moc nevím, je to, že se tu s vámi vždycky pohádám o nepodstatných blbostech.
Dr.voto, reknes nam ty detaily?:D;)

I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 24 May 2011 - 19:20
TheCzechguy napsal/a:
Poslouchejte, přečtěte si ještě jedou, o čem to má být.
Toz se ti omlouvam, ty nam zabavu kazit nechces, ty ji chces udrzovat.

Publikováno 24 May 2011 - 19:21
tak naposled:TheCzechguy napsal/a:
Poslouchejte, přečtěte si ještě jedou, o čem to má být.
Ten první se ptal, co má udělat, aby se stal reviewerem on sám.
j.s wants to be a reviewer, you understand?
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 24 May 2011 - 19:21
Publikováno 24 May 2011 - 19:22

Publikováno 24 May 2011 - 19:23
TheCzechguy napsal/a:
Já mám Kozu, ne TutanchámonaD@ve_cz napsal/a:
TheCzechguy napsal/a:
A? To je co? Nějakej posmrthej život v sarkofágu?
Ten člověk určitě něco skvělýho hulí/žere nebo já nevim ... ale moh by se podělit, maturantům by to určitě bodlo!!!
Tak podruhé, ty kam přijdeš, tam to je vopravdu o bránici

Publikováno 24 May 2011 - 19:23
copak reviewer...ale jmelí! Víte kolik se letos urodilo jmelí?TheCzechguy napsal/a:
Dr.Vota: hoj, mě napadlo, že když nějaký kačer bude chtít být reviewer, co pro to může udělat?
Richard" umět anglicky

Publikováno 24 May 2011 - 19:24
k-lord napsal/a:
Kdyz nekdo huli, jazyk vetsinou jeste ovlada, mozek uz moc ne.:D
A myslis, ze ovlada sverace?

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 24 May 2011 - 19:24
Není nad osobní zkušenost!k-lord napsal/a:
Kdyz nekdo huli, jazyk vetsinou jeste ovlada, mozek uz moc ne.:D
Publikováno 24 May 2011 - 19:27
a víte vy, že jmelí je cizopasník?dr.vota napsal/a:
copak reviewer...ale jmelí! Víte kolik se letos urodilo jmelí?TheCzechguy napsal/a:
Dr.Vota: hoj, mě napadlo, že když nějaký kačer bude chtít být reviewer, co pro to může udělat?
Richard" umět anglicky

a k věci : taky jsem nevěděla, jak se kačer může stát revírníkem... a ted už jsem chytřejší. Díky za tuto diskuzi.
S tím velkým Vontem to byl hezký příměr, Dark Lord je tajemný skoro jak Široko:D:D
Publikováno 24 May 2011 - 19:28
Doktore. podle zpráv z Jižní Moravy, jmelí bylo ecology zakázáno sbíret. To vím od své choti. To je ale parádní slovo "choť" - dal jsem si pozor, abych to tentokrát napsal bez chyby.dr.vota napsal/a:
Richard" umět anglicky
Publikováno 24 May 2011 - 19:30
TheCzechguy napsal/a:
Doktore. podle zpráv z Jižní Moravy, jmelí bylo ecology zakázáno sbíret. To vím os sve choti. To je ale parádní slovo "choť" - dal jsem si pozor, abych to tentokrát napsal bez chyby.dr.vota napsal/a:
Richard" umět anglicky
A to má právě Chvojka zakázaný!

Publikováno 24 May 2011 - 19:31
beeuskadawe1 napsal/a:
TheCzechguy napsal/a:
Doktore. podle zpráv z Jižní Moravy, jmelí bylo ecology zakázáno sbírat. To vím od své choti. To je ale parádní slovo "choť" - dal jsem si pozor, abych to tentokrát napsal bez chyby.dr.vota napsal/a:
Richard" umět anglicky
A to má právě Chvojka zakázaný!
Publikováno 24 May 2011 - 19:36
Máte pravdu, Já to ale nebyl!beeuskadawe1 napsal/a:
A už nezlobím, za trest spadlo GC.com!
Publikováno 24 May 2011 - 19:37
A to se šňupe, píchá, nebo co? Byť jsem nějakej ten peer seminář prodělal, asi už je to dlouho a jsem v tom teď taky mimo mísuTheCzechguy napsal/a:
Já mám Kozu, ne TutanchámonaD@ve_cz napsal/a:
TheCzechguy napsal/a:
A? To je co? Nějakej posmrthej život v sarkofágu?
Ten člověk určitě něco skvělýho hulí/žere nebo já nevim ... ale moh by se podělit, maturantům by to určitě bodlo!!!

Každopádně po tom máš kupu fantazie a skvělejch nápadů, to by se nám na maturitních frontách hodilo

Imho your writting in english may bring a little bit of comprehensibility to us, but DO NOT stop with this, that's so amazing!!!
Publikováno 24 May 2011 - 19:43

Publikováno 24 May 2011 - 19:45
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 24 May 2011 - 19:46
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů