mishiczka1 napsal/a:
Prosím, znáte nick jménem Jeniee ?
Už přestávám doufat, že se mi můj coin vrátí 
Jeniee odlovila poslední keš před čtyřmi léty a na své krabky kašle. viz odkaz
http://www.geocachin...t.aspx?u=Jeniee
Už má jednu v archivaci, druhé to hrozí a na finálce prakticky nikdy nebyla. Kdoví jak ji zakládala 
Prosím kohokoliv, místního, nebo někoho, kdo se tam chystá, aby v rámci dobré věci zašel pro ty coiny. Můj tam není jediný.
Díky
Podle mě potíž je v tom, že jestli už něco ze série je v archivu, tak nikdo novej neni schopnej už bonusovou keš odlovit normálním způsobem . získáním čísel z ostatních keší. Musí to buď mít už doma v šupleti, což je nepravděpodobné, nebo to odhadnout a brutnout (což asi jde, když to udělal i FTFkař), nebo si souřadnice zjistit od někoho, kdo to má. Být tebou se obrátím na kolegu Sovidoupe, který má na keši FTF, požádám ho o souřadnice, případně o vyzvednutí trackables, pokud to má blízko a bude ochoten. A nebo, pokud získáš ty souřadnice (z tohodle důvodu by ti je dát mohl, myslím), tak pak zkus oslovit někoho z aktivních kačerů v okolí a poprosit, ať ti tam dojde. Najdeš to podle zdejší mapy v menu vlevo,kde jsou kačeři podle HC. Namátkou třeba ve Špindlerově Mlýně je nějakej Fousek.cz, kterej svou poslední keš ulovil před 2 dnama, takže funguje.