Já to tam nepřidávám bohuželNetorack napsal/a:
U mě taky vše bez problémů. Díky za Monako. Andorra by nebyla?

jak to tam přidají určitě ti to naskočí :-)
Publikováno 08 únor 2012 - 23:14
Já to tam nepřidávám bohuželNetorack napsal/a:
U mě taky vše bez problémů. Díky za Monako. Andorra by nebyla?
GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 09 únor 2012 - 8:09
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 09 únor 2012 - 12:51
DrakMrak napsal/a:
co se týče vlajkových odznaků funguje to takto:
------------------------------------------------------
z BadgeGen.com se stáhne soubor statelist.txt
http://badgegen.com/badgescripts/statelist.txt
Publikováno 09 únor 2012 - 12:55
Publikováno 09 únor 2012 - 12:57
Publikováno 09 únor 2012 - 12:59
Pokud to zatím nepodporuje GROUNDSPEAK tak nikde a vše se ti zařadí do jednoho kraje s otazníkem (aspoň něco).... Jinak by někdo musel pro GeoGet udělat něco co by ti to na zvolené kraje rozsekalo externě předpokládám, že časem na jednotlivé státy dojde ale je to dlouhodobý proces....KIM-PA napsal/a:
Ahoj,
můžete mi někdo poradit, zda je někde pro jednotlivé státy rozdělení krajů - ne počet ale názvy, případně oblasti?
Slovinsko, které se mi náhle objevilo ve vlaječkách mám zcela bez údajů o oblasti nálezu, tak bych to tam chtěl ručně doplnit. Díky
Publikováno 09 únor 2012 - 19:54
Udělat polygony obecně pro nějaké správní dělení není problém - pokud jsou na mapách vyznačené (nejlépe u strýka Googleho). Je otázka, nakolik je Slovinsko zajímavé... Nakonec, můžeš to udělat třebas ty, pár know-how bych ti k tomu rád poskytnul.KIM-PA napsal/a:
Ahoj,
můžete mi někdo poradit, zda je někde pro jednotlivé státy rozdělení krajů - ne počet ale názvy, případně oblasti?
Slovinsko, které se mi náhle objevilo ve vlaječkách mám zcela bez údajů o oblasti nálezu, tak bych to tam chtěl ručně doplnit. Díky
Publikováno 04 duben 2012 - 17:49
Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -
Publikováno 04 duben 2012 - 18:40
fremen.cz napsal/a:
Tak jsem se právě podíval na http://www.badgegen.com/badges.html a mám dojem, že hodnoty některých odznaků jsou trochu jinak jak v BadgeGen II.
Publikováno 06 duben 2012 - 9:15
Publikováno 06 duben 2012 - 9:58
Publikováno 06 duben 2012 - 10:51
Publikováno 06 duben 2012 - 10:54
Nitka napsal/a:
Diky za upozorneni.
Sice nejsem Drak, ale taky mi zmizely. V Geogetu mi zmizelo uzemi statu u zahranicnich kesek. V mem pripade u Chorvatska.
Takze to asi nebude chyba Badgegen, ale chyba v datech. Ten proste z geogetu vezme data. A kdyz tam nejsou ....
Publikováno 06 duben 2012 - 11:12
KIM-PA napsal/a:
Nitka napsal/a:
Diky za upozorneni.
Sice nejsem Drak, ale taky mi zmizely. V Geogetu mi zmizelo uzemi statu u zahranicnich kesek. V mem pripade u Chorvatska.
Takze to asi nebude chyba Badgegen, ale chyba v datech. Ten proste z geogetu vezme data. A kdyz tam nejsou ....
no tak já mám problém jinde - v GG území států mám.
Publikováno 06 duben 2012 - 11:36
Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.
Publikováno 06 duben 2012 - 21:36
Publikováno 07 duben 2012 - 7:56
Publikováno 07 duben 2012 - 7:58
Publikováno 07 duben 2012 - 19:07
Publikováno 07 duben 2012 - 19:11
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů