Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#341 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 08 únor 2012 - 23:14

Netorack napsal/a:
U mě taky vše bez problémů. Díky za Monako. Andorra by nebyla? :P

Já to tam nepřidávám bohužel B) jede to podle servru GSAKu a BadgGen originál...
jak to tam přidají určitě ti to naskočí :-)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#342 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 8:09

co se týče vlajkových odznaků funguje to takto:
------------------------------------------------------
z BadgeGen.com se stáhne soubor statelist.txt
ten se uloží do adresáře BadgeGenII - pro strýčka přihodu a pro jistotu kdyby náhodou server nefungoval nebo ho změnili
Soubor se vykuchá a podle nalezených zemí a počtů oblastí se vytvoří pro každou zemi odznak

úskalí:
---------------
- statelist.txt se pořád přepisuje - to jest kdybyste přidali zemi ručně stejně se změní (leda v souboru *.pas změnit cestu pak by se nestáhl soubor ale použil ten co je už v adresáři a nebo na to udělat nějaký setting uvažuji o tom ...
- jsou tam země které jsou rozděleny na oblasti (kraje) ale groundspeak zatím nepodporuje u některých zemí kraje (nebo má země jen jednu oblast - to ještě ošetřím) u těchto pokud máte nějaký nález bude se počítat jako jeden kraj (v hintu svítí otazník). Otazník bude svítit i v případě, že naleznete keš a ta není zařazená do nějakého kraje (oblasti) - může se objevit u starších keší...
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#343 Netorack

Netorack

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 335 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 12:51

DrakMrak napsal/a:
co se týče vlajkových odznaků funguje to takto:
------------------------------------------------------
z BadgeGen.com se stáhne soubor statelist.txt

Aha, díky, konečně jsem se podíval na ten správný statelist z

http://badgegen.com/badgescripts/statelist.txt

a ne ten starý z kylemills.net, který jsem měl v historii. To zařazení a roztřízení spousty afrických zemí je fakt úsměvné :P
  • 0

#344 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 12:55

Ahoj, můžete mi někdo poradit, zda je někde pro jednotlivé státy rozdělení krajů - ne počet ale názvy, případně oblasti? Slovinsko, které se mi náhle objevilo ve vlaječkách mám zcela bez údajů o oblasti nálezu, tak bych to tam chtěl ručně doplnit. Díky
  • 0

#345 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 12:57

Asi byl dotyčný v Africe ;-) je tam více úsměvných zemí ale zo už... zase frekvence na nich bude asi celkem malá např Sudán se svými asi 5 kešemi a podobně... No já zařadil tento nový statelis.txt právě do verze 4.1.3 tak jak to má i GSAK jinak tam byl původní... od autora B)
  • 0

#346 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 12:59

KIM-PA napsal/a:
Ahoj,
můžete mi někdo poradit, zda je někde pro jednotlivé státy rozdělení krajů - ne počet ale názvy, případně oblasti?
Slovinsko, které se mi náhle objevilo ve vlaječkách mám zcela bez údajů o oblasti nálezu, tak bych to tam chtěl ručně doplnit. Díky

Pokud to zatím nepodporuje GROUNDSPEAK tak nikde a vše se ti zařadí do jednoho kraje s otazníkem (aspoň něco).... Jinak by někdo musel pro GeoGet udělat něco co by ti to na zvolené kraje rozsekalo externě předpokládám, že časem na jednotlivé státy dojde ale je to dlouhodobý proces....
B)
  • 0

#347 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 290 příspěvků(y)

Publikováno 09 únor 2012 - 19:54

KIM-PA napsal/a:
Ahoj,
můžete mi někdo poradit, zda je někde pro jednotlivé státy rozdělení krajů - ne počet ale názvy, případně oblasti?
Slovinsko, které se mi náhle objevilo ve vlaječkách mám zcela bez údajů o oblasti nálezu, tak bych to tam chtěl ručně doplnit. Díky

Udělat polygony obecně pro nějaké správní dělení není problém - pokud jsou na mapách vyznačené (nejlépe u strýka Googleho). Je otázka, nakolik je Slovinsko zajímavé... Nakonec, můžeš to udělat třebas ty, pár know-how bych ti k tomu rád poskytnul.
  • 0

#348 fremen.cz

fremen.cz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 681 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2012 - 17:49

Tak jsem se právě podíval na http://www.badgegen.com/badges.html a mám dojem, že hodnoty některých odznaků jsou trochu jinak jak v BadgeGen II.
  • 0

Merida s ještěrkou, nohy, MHD, vlak + Dakota 20 + většinou "geobáglík"
* Až budu mít víc odlovů jak příspěvků, znamená to, že jsem bez práce nebo v důchodu *
Obsah keší JE většinou tragický
- Endorphins are released during climbing which can cause severe dependence on the sport -

#349 krky

krky

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 42 příspěvků(y)

Publikováno 04 duben 2012 - 18:40

fremen.cz napsal/a:
Tak jsem se právě podíval na http://www.badgegen.com/badges.html a mám dojem, že hodnoty některých odznaků jsou trochu jinak jak v BadgeGen II.

Zběžně jsem to projel a našel jsem rozdíl jen u "The Coin Collector", kde je bronze level 75-100, zatímco BG II to má posazené 50-100.
  • 0

#350 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2012 - 9:15

Ahoj, mám prosbu. Zrovna jsem si znovu (po cca týdnu) vygeneroval odznáčky, a zcela mi zmizely odznáčky jednotlivých států. Všechna zaškrtnutí a nastavení jsem zkontroloval, a mám vše jako rříve. nevíte někdo čím by toto mohlo být? díky Marek
  • 0

#351 Satan

Satan

Newbie

• Members
  • Pip
  • 6 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2012 - 9:58

Take se mi to stalo Draku koukni na vec a dej nam prosim vedet oc jde.Diky
  • 0

#352 Nitka

Nitka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2012 - 10:51

Diky za upozorneni. Sice nejsem Drak, ale taky mi zmizely. V Geogetu mi zmizelo uzemi statu u zahranicnich kesek. V mem pripade u Chorvatska. Takze to asi nebude chyba Badgegen, ale chyba v datech. Ten proste z geogetu vezme data. A kdyz tam nejsou ....
  • 0

#353 KIM-PA

KIM-PA

KIM-PA

• Members
  • PipPipPip
  • 280 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2012 - 10:54

Nitka napsal/a:
Diky za upozorneni.
Sice nejsem Drak, ale taky mi zmizely. V Geogetu mi zmizelo uzemi statu u zahranicnich kesek. V mem pripade u Chorvatska.
Takze to asi nebude chyba Badgegen, ale chyba v datech. Ten proste z geogetu vezme data. A kdyz tam nejsou ....

no tak já mám problém jinde - v GG území států mám.
  • 0

#354 Nitka

Nitka

Newbie

• Members
  • Pip
  • 7 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2012 - 11:12

KIM-PA napsal/a:

Nitka napsal/a:
Diky za upozorneni.
Sice nejsem Drak, ale taky mi zmizely. V Geogetu mi zmizelo uzemi statu u zahranicnich kesek. V mem pripade u Chorvatska.
Takze to asi nebude chyba Badgegen, ale chyba v datech. Ten proste z geogetu vezme data. A kdyz tam nejsou ....

no tak já mám problém jinde - v GG území států mám.

Taky na to koukam. Jenze vzhledem k tomu ze Badgegen uz dlouho nebyl aktualizovany, tak se bojim, ze to stejne bude nekde v datech.
  • 0

#355 Fukar

Fukar

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 308 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2012 - 11:36

Přidávám se k postiženým. V datech to není. Proveden test se starší zálohou databáze nalezených. Spíš nějaká změna na stránkách, kam si BG2 sahá pro obrázky?
  • 0

Člen týmu URNA - Útvar Rychlého NAlezení.
Lovem postižen na 100%.

#356 Kopecek-HP

Kopecek-HP

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 06 duben 2012 - 21:36

Protože se též řadím k postiženým, tak včera jsem kontaktoval autora, ale zatím jsme na nic nepřišli čím by to mohlo být :(
  • 0

#357 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2012 - 7:56

Tak už přišel došlo to i ke mě :-) na webu je oprava ... došlo ke změněn formátování statelistu který tahám z webu BADGEGENu a ten rozhodil počítání odznaků už by to mělo být OK a nová verze je na webu B)
  • 0

#358 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2012 - 7:58

Mám Téma ve sledovaných ale ze záhadného důvodu se mi ZASE !! vyplo ze sledování takže reaguju se spoždění druhé spoždění to nabralo neb chyba ke mě došla později ....
  • 0

#359 Kopecek-HP

Kopecek-HP

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 98 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2012 - 19:07

Děkuji za všechny za rychlé a perfektní vyřešení problému,
  • 0

#360 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 07 duben 2012 - 19:11

není zač :-) mě se to objevilo až včera takže do tý doby jsem netušil o co go :-) neb sem nic neměnil
  • 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama