BadgeGen II
Publikováno 13 květen 2012 - 16:17
nějak mě nejde načíst safírový The calendar Cacher (měl by být tady http://gc.zlej.net/b/CaleSa.png).
Jinak díky za aplikaci.
Publikováno 14 květen 2012 - 8:23
jedna otázka ohladne odznaku The <Stát> Cacher
na http://dmw.gringo.cz...eo:badgegeninfo je
Procento odlovených správních území (krajů) daného státu.
Pozn. nezávisí na počtu keší v dané oblasti, klidně stačí jedna
mám CZ, SK, A, H
HU mi chýba aj napriek tomu, že ich mám 10
ako sa teda odznaky za štát počítajú?
Publikováno 14 květen 2012 - 9:42
Citace
balin napsal/a:
dobré ránečko
jedna otázka ohladne odznaku The <Stát> Cacher
na http://dmw.gringo.cz...eo:badgegeninfo je
Procento odlovených správních území (krajů) daného státu.
Pozn. nezávisí na počtu keší v dané oblasti, klidně stačí jedna
mám CZ, SK, A, H
HU mi chýba aj napriek tomu, že ich mám 10
ako sa teda odznaky za štát počítajú?
Nejsem sice autor, ale neco podobneho se mi deje taky. Ale dospel sem k nazoru, ze to bude tim, ze proste 1"kraj" (nebo jak tomu v HU a u me i v PL) rikaji asi neni vice nez 10% z celkoveho poctu kraju v HU a tudiz odznacek neni. Proste pokud mas 10 kesi na malem uzemi, nemusi to dat 10% z celkoveho poctu kraju.
Publikováno 14 květen 2012 - 10:57
Publikováno 14 květen 2012 - 11:06
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 14 květen 2012 - 11:07
Citace
1) 100% je ze všech tvých nálezů v Maďarsku, což je správněbalin napsal/a:
v danom okrese mám 10 kešiek a podla štatistiky je to 100% čo sa mi teda nechce veriť
v rakúsku mám 8 nálezov a odznak je, preto sa o to zaujímam. V CZ mi stačila jedna a mal som odznak
2) oprav si link na profil gc.com na http://www.geocachin...e1-d790a7e15c8b máš to špatně a nefunguje
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 14 květen 2012 - 13:26

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 20 květen 2012 - 9:18
Citace
Nerad se opakuji, ale šlo by s tím něco udělat?LudaL napsal/a:
Ahoj,
nějak mě nejde načíst safírový The calendar Cacher (měl by být tady http://gc.zlej.net/b/CaleSa.png).
Jinak díky za aplikaci.
Publikováno 20 květen 2012 - 10:11
Citace
je to divný ale já ho tam mám...LudaL napsal/a:
Citace
Nerad se opakuji, ale šlo by s tím něco udělat?LudaL napsal/a:
Ahoj,
Jinak díky za aplikaci.
i když kliknu na ten odkaz co jsi sem dal tak ho vidím a ve vzorníku taky je
vzorník
takže chybka asi bude někde jinde...
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 20 květen 2012 - 12:15
Publikováno 20 květen 2012 - 19:39
Publikováno 20 květen 2012 - 19:44
Publikováno 20 květen 2012 - 22:28
Publikováno 22 květen 2012 - 14:48
Publikováno 22 květen 2012 - 21:54
Citace
-PaD- napsal/a:
Zdravim,
Muzu se jeste vratit k <state> cacher? Zkousel jsem vycist ze zdrojaku, jak se pocita odznacek pro Slovinsko.
Na gc.com zadne rozdeleni ala country neni, vlastne zadne rozumne rozdeleni (krom vesnic a EU statistickych regionu) neni nekde a presto mi to nejaka procenta napocitalo procenta.
V statelist.txt je hodnota 12 (pocet mensich uzmenich celku), ale vuci cemu se porovnava?
Pokud nemá groundspeak zatím slovindko rozdělení od groundspeaku tak se to nepočítá nijak
prostě se to bere tak, že máš 1/12 ať máš keš kde chceš není to jak rozdělit. Poznáš to i tak, že když najedeš nad odznáček vyskočí ti HINT a je tam otazníček což značí, že tam máš nezařazené keše = keše které nemají kraj. Pokud to groundspeak časem rozdělí a na některé keše se zapomene tak to pak funguje tak, že ty zapomenuté jsou taky za jeden raj ale pokud jsou tam už relevantní kraje a máš aspoň jeden jiný keše nezařazené se ignorují :-)
tak takhle to celý funguje vkaždým případě pokud slovinsko není na groundspeaku rozdělené máš smůlu
Publikováno 23 květen 2012 - 16:41
Citace
DrakMrak napsal/a:
Pokud nemá groundspeak zatím slovindko rozdělení od groundspeaku tak se to nepočítá nijak
prostě se to bere tak, že máš 1/12 ať máš keš kde chceš není to jak rozdělit. Poznáš to i tak, že když najedeš nad odznáček vyskočí ti HINT a je tam otazníček což značí, že tam máš nezařazené keše = keše které nemají kraj. Pokud to groundspeak časem rozdělí a na některé keše se zapomene tak to pak funguje tak, že ty zapomenuté jsou taky za jeden raj ale pokud jsou tam už relevantní kraje a máš aspoň jeden jiný keše nezařazené se ignorují :-)
tak takhle to celý funguje vkaždým případě pokud slovinsko není na groundspeaku rozdělené máš smůlu
Diky za vycerpavajici opdoved.
12 uvedenych ve statelist.txt je podle vsecho deleni na 12 statistickych regionu Slovinska... Kdyz tak nad tim premyslim, mozna s tim jeste neco udelam, ale nechce se mi ruce menit vsech 70 kesek co jsem ve Slovinsku odlovil... pokud nebudu mit co po nocich delat, mozna si na to neco i napisu ...

Kdyz je ve statelist.txt stat uvedeny, tak se s tim da (s pomoci GeoGetu) delat i vic, nez jen cekat na groundspeak :-D
Publikováno 23 květen 2012 - 16:49
Citace
vím, že GSAK má pro různý země který Groundspeak nepodporuje udělaný porcovače co mu to rozhodí... neco jako to co zařazuje český/slovenský okresy :-) zatím sem to ale dál neřešil... :-)-PaD- napsal/a:
Citace
DrakMrak napsal/a:
Diky za vycerpavajici opdoved.
12 uvedenych ve statelist.txt je podle vsecho deleni na 12 statistickych regionu Slovinska... Kdyz tak nad tim premyslim, mozna s tim jeste neco udelam, ale nechce se mi ruce menit vsech 70 kesek co jsem ve Slovinsku odlovil... pokud nebudu mit co po nocich delat, mozna si na to neco i napisu ...
Kdyz je ve statelist.txt stat uvedeny, tak se s tim da (s pomoci GeoGetu) delat i vic, nez jen cekat na groundspeak :-D
Publikováno 25 květen 2012 - 16:40
Citace
DrakMrak napsal/a:
vím, že GSAK má pro různý země který Groundspeak nepodporuje udělaný porcovače co mu to rozhodí... neco jako to co zařazuje český/slovenský okresy :-) zatím sem to ale dál neřešil... :-)
Kdybys chtel resit, tak se me zeptej jak jsem daleko (zalezi hlavne na case, chut je), protoze ja to resit zacinam... :-)
Publikováno 25 květen 2012 - 17:37
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů