BadgeGen II
Publikováno 25 květen 2012 - 18:21
Publikováno 28 květen 2012 - 10:18
Budu rád když se to pořeší tak mi napiš jak jsi daleko-PaD- napsal/a:
DrakMrak napsal/a:
vím, že GSAK má pro různý země který Groundspeak nepodporuje udělaný porcovače co mu to rozhodí... neco jako to co zařazuje český/slovenský okresy :-) zatím sem to ale dál neřešil... :-)
Kdybys chtel resit, tak se me zeptej jak jsem daleko (zalezi hlavne na case, chut je), protoze ja to resit zacinam... :-)

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka | Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 28 květen 2012 - 10:22

Jinak se připravuji na předělání pásků na nový zcela jiný systém viz stránka... a je to fakt zgruntu znovu včetně obrázků

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...
Publikováno 28 květen 2012 - 22:05

Publikováno 28 květen 2012 - 22:13
No čistě teoreticky to půjde udělat tím, že vypneš odznak Author ale musím to tam dodělat ale chvilku to potrvá mám to rozhrabaný kvůli novým páskům....Parkis napsal/a:
Nešlo by vypnout to upozornění na keše bez logu v databázi? Docela to otravuje při spuštění v dávce a o tom že ty keše nemám zalogovaný vím, jen se mi do toho nechce

Publikováno 29 květen 2012 - 20:49

Publikováno 05 červen 2012 - 14:51
Publikováno 05 červen 2012 - 14:58
Sally&eL napsal/a:
...všimnul jsem si, že ač jsem udělil 97 favoritních bodů, tak na odznaku mám stále jen 21. Kdepak se asi stala chyba?
Chyba se stala ta, že nejde o udělené favoritní body ale jde o body které někdo udělí tobě na tvoje keše !!! to jest tímto odznakem se chlubíš jak jsi dobrý na svých keších....
Nicméně se mi ten odznak moc nelíbí neb úplně nevypovídá o tom jak jsi dobrý.... když budu mít 200 (svých) keší a na každém 1FP tak budu fakt dobrej ale skutek je vpodstatě dost mizérie skoro přemýšlím, že to nějak překopu....
teď je to trošku ve stylu, že čím máš víc keší tím lepší odznak aspoň z části...

Publikováno 05 červen 2012 - 15:07
Publikováno 05 červen 2012 - 15:12
Arne1 napsal/a:
Odznak pro Waymarking má nesmyslně mírná kritéria. Už jsem psal orig. autorovi, že by to chtělo opravit nejlépe podle limitů co jsou na waymarking.com pro "Awards".
No snažím se aby to bylo stejný jak originál jednou za měsíc kouknu k autorovi na stránku a případné změny zapracuji... zkusím ho taky pokopat třeba bude dva víc jak jedna ...
ani ten FP odznak se mi nelíbí prostě o ničem nevypovídá moc... chtělo by to např poměr počtu FP k počtu keší to hned bude vypadat zcela jináč...

Publikováno 05 červen 2012 - 16:21

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 červen 2012 - 16:25
už sem si to přeložil :-) já vím, že to není tak jednoduchý...gord napsal/a:
Sps prumer procent, ktere mohly na jednotlivych kesich byt udeleny - tedy pomer FP ku poctu odlovu PM kacery. To druhe cislo ovsem zjistis dost tezko
zatím o tom medituju třeba mě napadně nějaký rozumný kompromis
a počet PM kačerů nezjistím vůůůůbec to je prostě pakárna

Publikováno 05 červen 2012 - 16:40
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 05 červen 2012 - 18:11
To určitě není dobrej nápad...gord napsal/a:
Zjistis rovnou ta procenta - na webove strance prislusne kese. To ovsem znamena parsovat stranku, protoze v GPX to neni (pokud se pletu, omlouvam se). A parsovani znamena upravy pri kazdem zmene webu, ...
Publikováno 06 červen 2012 - 0:50
myslíš, že by šlo do nové verze zapracovat nastavení grafu pod odznáčkem? Do teď jsem si ručně přepisoval hodnotu GHeight na 6 a barvy grafu na CCC a FFF, aby grafy byly trochu decentnější. Viz můj profil. Musel jsem to ale dělat při každé aktualizaci znovu.
Jestli je to ale moc práce, kterou bych ocenil jen já, tak se na to vykašli :-) Stejně si přepisuju ještě kód pro tlačítka, aby se jim měnily barvy (nebo kdybys tam zapracovail i to, to by teprv bylo pěkné... :-D kód klidně pošlu).
Publikováno 06 červen 2012 - 6:01
Jde všechno :-Dfroggiewalker napsal/a:
Mám prosbu:
myslíš, že by šlo do nové verze zapracovat nastavení grafu pod odznáčkem? Do teď jsem si ručně přepisoval hodnotu GHeight na 6 a barvy grafu na CCC a FFF, aby grafy byly trochu decentnější. Viz můj profil. Musel jsem to ale dělat při každé aktualizaci znovu.
Jestli je to ale moc práce, kterou bych ocenil jen já, tak se na to vykašli :-) Stejně si přepisuju ještě kód pro tlačítka, aby se jim měnily barvy (nebo kdybys tam zapracovail i to, to by teprv bylo pěkné... :-D kód klidně pošlu).
jo mrknu na to asi to není zase takovej problém...
Publikováno 06 červen 2012 - 6:38

Publikováno 06 červen 2012 - 6:45
Já myslím, že je to na stejným principu jako všechny když se snažíš a máš fakt dobrý kešky tak ty FP rostou samy a rády... a je to vyzkoušenýSally&eL napsal/a:
...díky za vysvětlenou. Já měl zato že ty favorit bodíky jsou na stejném principu jako ostatní odznaky - že je dostávám za to jak moc se já snažím. Vůbec mě nenapadlo, že to bude záviset na tom jak se snaží jiní

Publikováno 06 červen 2012 - 11:10
Skvělé, díky!DrakMrak napsal/a:
Jde všechno :-D
jo mrknu na to asi to není zase takovej problém...

Publikováno 18 září 2012 - 11:40

0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů