Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#361 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 13 květen 2012 - 16:17

Ahoj,
nějak mě nejde načíst safírový The calendar Cacher (měl by být tady http://gc.zlej.net/b/CaleSa.png).
Jinak díky za aplikaci.
  • 0

#362 Balin50

Balin50

Balin50

• Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 8:23

dobré ránečko
jedna otázka ohladne odznaku The <Stát> Cacher
na http://dmw.gringo.cz...eo:badgegeninfo je
Procento odlovených správních území (krajů) daného státu.
Pozn. nezávisí na počtu keší v dané oblasti, klidně stačí jedna
mám CZ, SK, A, H
HU mi chýba aj napriek tomu, že ich mám 10
ako sa teda odznaky za štát počítajú?
  • 0

#363 Dobesch

Dobesch

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 865 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 9:42

balin napsal/a:
dobré ránečko
jedna otázka ohladne odznaku The <Stát> Cacher
na http://dmw.gringo.cz...eo:badgegeninfo je
Procento odlovených správních území (krajů) daného státu.
Pozn. nezávisí na počtu keší v dané oblasti, klidně stačí jedna
mám CZ, SK, A, H
HU mi chýba aj napriek tomu, že ich mám 10
ako sa teda odznaky za štát počítajú?

Nejsem sice autor, ale neco podobneho se mi deje taky. Ale dospel sem k nazoru, ze to bude tim, ze proste 1"kraj" (nebo jak tomu v HU a u me i v PL) rikaji asi neni vice nez 10% z celkoveho poctu kraju v HU a tudiz odznacek neni. Proste pokud mas 10 kesi na malem uzemi, nemusi to dat 10% z celkoveho poctu kraju.
  • 0
HTC Desire -- LocusPro + WhereYouGo + Geoquack Nokia 6230i + Evolve Itraxx -- Handy Geocaching a OpenWIG

#364 Balin50

Balin50

Balin50

• Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 10:57

v danom okrese mám 10 kešiek a podla štatistiky je to 100% čo sa mi teda nechce veriť v rakúsku mám 8 nálezov a odznak je, preto sa o to zaujímam. V CZ mi stačila jedna a mal som odznak
  • 0

#365 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 11:06

Prvni odnvak je za 10 % vyloveneho uzemi. Uzemi je rozdeleno na prislusny pocet dilcich celku (kraju) a pokud je v dilcim celku ulovena byt jen jedina keska, je povazovano za vylovene. Takze pokud mas jedine uzemi ve state, kde je alespon 11 dilcich uzemi, na odznacek nedosahnes, protoze jsi neodlocil 10 % uzemi. Co je na tom k nepochopeni? EDIT: v CR ti bude stacit 14 kesi na nejvyssi odznacek - v kazdem kraji jedina keska a mas ho.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#366 dr.vota

dr.vota

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 091 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 11:07

balin napsal/a:
v danom okrese mám 10 kešiek a podla štatistiky je to 100% čo sa mi teda nechce veriť
v rakúsku mám 8 nálezov a odznak je, preto sa o to zaujímam. V CZ mi stačila jedna a mal som odznak

1) 100% je ze všech tvých nálezů v Maďarsku, což je správně
2) oprav si link na profil gc.com na http://www.geocachin...e1-d790a7e15c8b máš to špatně a nefunguje
  • 0

#367 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 14 květen 2012 - 13:26

dík za vysvětlivky byl sem chvilku drobet vytížen.... tak jsem moc nereagoval :-) ale je to tak jak píší viz víše B)
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#368 Balin50

Balin50

Balin50

• Members
  • PipPipPip
  • 272 příspěvků(y)

Publikováno 15 květen 2012 - 8:31

ok dik
  • 0

#369 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2012 - 9:18

LudaL napsal/a:
Ahoj,
nějak mě nejde načíst safírový The calendar Cacher (měl by být tady http://gc.zlej.net/b/CaleSa.png).
Jinak díky za aplikaci.

Nerad se opakuji, ale šlo by s tím něco udělat?
  • 0

#370 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2012 - 10:11

LudaL napsal/a:

LudaL napsal/a:
Ahoj,
Jinak díky za aplikaci.

Nerad se opakuji, ale šlo by s tím něco udělat?

je to divný ale já ho tam mám...
i když kliknu na ten odkaz co jsi sem dal tak ho vidím a ve vzorníku taky je
vzorník
takže chybka asi bude někde jinde...
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#371 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2012 - 12:15

ludo, z jakyho ipcka tam lezes? se muzu mrknout do logu, proc to kravi
  • 0

#372 LudaL

LudaL

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 199 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2012 - 19:39

Moje IP: 93.99.117.208 A fakt chybí jen ten jeden odznak, viz obrázek vzorníku. Ještě mě napadlo vypnout Adblock (jestli jsem se někde neuklikl), ale po zakázání se nic nezměnilo.

Přiložené miniatury

• vzornik.png

• 0

#373 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2012 - 19:44

to je fakt divný :-) můžu ti poslat stejnej kde je vše OK... a ještě jsem to všelijak zkoušel a nezdá se že by problém.... hmmm
  • 0

#374 zLOST

zLOST

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 778 příspěvků(y)

Publikováno 20 květen 2012 - 22:28

grep CaleSa.png access_log|awk -F' ' '{ print $7" "$9 }'|sort|uniq -c 47 /b/CaleSa.png 200 5 /b/CaleSa.png 304 v error logu ani prd...
  • 0

#375 -PaD-

-PaD-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2012 - 14:48

Zdravim, Muzu se jeste vratit k <state> cacher? Zkousel jsem vycist ze zdrojaku, jak se pocita odznacek pro Slovinsko. Na gc.com zadne rozdeleni ala country neni, vlastne zadne rozumne rozdeleni (krom vesnic a EU statistickych regionu) neni nekde a presto mi to nejaka procenta napocitalo procenta. V statelist.txt je hodnota 12 (pocet mensich uzmenich celku), ale vuci cemu se porovnava?
  • 0

#376 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 22 květen 2012 - 21:54

-PaD- napsal/a:
Zdravim,

Muzu se jeste vratit k <state> cacher? Zkousel jsem vycist ze zdrojaku, jak se pocita odznacek pro Slovinsko.

Na gc.com zadne rozdeleni ala country neni, vlastne zadne rozumne rozdeleni (krom vesnic a EU statistickych regionu) neni nekde a presto mi to nejaka procenta napocitalo procenta.

V statelist.txt je hodnota 12 (pocet mensich uzmenich celku), ale vuci cemu se porovnava?

Pokud nemá groundspeak zatím slovindko rozdělení od groundspeaku tak se to nepočítá nijak
prostě se to bere tak, že máš 1/12 ať máš keš kde chceš není to jak rozdělit. Poznáš to i tak, že když najedeš nad odznáček vyskočí ti HINT a je tam otazníček což značí, že tam máš nezařazené keše = keše které nemají kraj. Pokud to groundspeak časem rozdělí a na některé keše se zapomene tak to pak funguje tak, že ty zapomenuté jsou taky za jeden raj ale pokud jsou tam už relevantní kraje a máš aspoň jeden jiný keše nezařazené se ignorují :-)
tak takhle to celý funguje vkaždým případě pokud slovinsko není na groundspeaku rozdělené máš smůlu
  • 0

#377 -PaD-

-PaD-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2012 - 16:41

DrakMrak napsal/a:
Pokud nemá groundspeak zatím slovindko rozdělení od groundspeaku tak se to nepočítá nijak
prostě se to bere tak, že máš 1/12 ať máš keš kde chceš není to jak rozdělit. Poznáš to i tak, že když najedeš nad odznáček vyskočí ti HINT a je tam otazníček což značí, že tam máš nezařazené keše = keše které nemají kraj. Pokud to groundspeak časem rozdělí a na některé keše se zapomene tak to pak funguje tak, že ty zapomenuté jsou taky za jeden raj ale pokud jsou tam už relevantní kraje a máš aspoň jeden jiný keše nezařazené se ignorují :-)
tak takhle to celý funguje vkaždým případě pokud slovinsko není na groundspeaku rozdělené máš smůlu

Diky za vycerpavajici opdoved.

12 uvedenych ve statelist.txt je podle vsecho deleni na 12 statistickych regionu Slovinska... Kdyz tak nad tim premyslim, mozna s tim jeste neco udelam, ale nechce se mi ruce menit vsech 70 kesek co jsem ve Slovinsku odlovil... pokud nebudu mit co po nocich delat, mozna si na to neco i napisu ... ;)

Kdyz je ve statelist.txt stat uvedeny, tak se s tim da (s pomoci GeoGetu) delat i vic, nez jen cekat na groundspeak :-D
  • 0

#378 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 23 květen 2012 - 16:49

-PaD- napsal/a:

DrakMrak napsal/a:

Diky za vycerpavajici opdoved.

12 uvedenych ve statelist.txt je podle vsecho deleni na 12 statistickych regionu Slovinska... Kdyz tak nad tim premyslim, mozna s tim jeste neco udelam, ale nechce se mi ruce menit vsech 70 kesek co jsem ve Slovinsku odlovil... pokud nebudu mit co po nocich delat, mozna si na to neco i napisu ... ;)

Kdyz je ve statelist.txt stat uvedeny, tak se s tim da (s pomoci GeoGetu) delat i vic, nez jen cekat na groundspeak :-D

vím, že GSAK má pro různý země který Groundspeak nepodporuje udělaný porcovače co mu to rozhodí... neco jako to co zařazuje český/slovenský okresy :-) zatím sem to ale dál neřešil... :-)
  • 0

#379 -PaD-

-PaD-

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 109 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 16:40

DrakMrak napsal/a:
vím, že GSAK má pro různý země který Groundspeak nepodporuje udělaný porcovače co mu to rozhodí... neco jako to co zařazuje český/slovenský okresy :-) zatím sem to ale dál neřešil... :-)

Kdybys chtel resit, tak se me zeptej jak jsem daleko (zalezi hlavne na case, chut je), protoze ja to resit zacinam... :-)
  • 0

#380 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6 631 příspěvků(y)

Publikováno 25 květen 2012 - 17:37

Abys nevymyslel kolo! GeoGet na to nastroj ma, jen nema potrebne polygony. Chtelo by to koordinovat s Halumou, abyste nedelali neco nevhodnym zpusobem.
  • 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama