Přejít na obsah

Fotka

BadgeGen II

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1123 odpovědí na toto téma

#881 lnavrat

lnavrat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 173 příspěvků(y)

Publikováno 11 December 2013 - 4:44

No, tak se to drakovi nejspis podarilo najit :)

Takhle nejak by sis to predstavoval? Je to jenom "protoyp" delanej castecne z tevjch nalezu a castecne z mejch silenosti pro testovani, tak se nelekni toho cisla u potapecskejch apod :D

No mam pocit, ze se to blizi vv tabulce o jeden stupen nad. napr. pocet ruznych za den v sume 5 v tabulce zelene 6. CZ cacher suma 93 v tabulce zelene diamond 100. celkovy pocet kesi 1851 ale zelene 2000. Takze nekde uz jen udelat -1 na indexovani.

• 0

#882 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 11 December 2013 - 6:54

ne nebude potřeba -1 je to správně tou tmavší je označen milník kam se drápeš teď ... bylo to tak vždycky akorát v barvách Atatoru to takk nevyzní nad tím se asi zamyslím já jak to udělat přehlednější - možná zvolit jinou filozofii

Hned u prvního The Geocacher:

máš 1851 kší tudíž další meta je 2000 a ta je tou tmavou :) až ji dosáhneš o něco zesvětlá a políčko se šoupne o jeden dál :) mám to takhle dělaný podle původního BG ... je otázkou jestli to nezměnit nějak - třeba i barevně (snažil sem se v téhle úpravě vejít do existujících barev STATORU)

• 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#883 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 11 December 2013 - 7:52

existující barvy STATORU ? Ty mne děsíš...

• 0

#884 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 11 December 2013 - 8:00

v klidu je to celý ve vývoji... tak žádný děsení...

ani já netvrdím, že sem to na první nástřel trefil eňo ňuňo :) stator funguje malinko jináč než si myslíte jen to má jakási pravidla a tam se člověk musí vejít a nikde není napsáno, že se další pravidla nepřidají :) a nebo, že já ten výstup neudělám jinak = stravitelněji

p.s. ten podrobný výpis odznáčků je defakto takový můj LOG abych věděl jaké hodnoty jsou kde není to povinnost to tam mít a je u toho nějaká filozofie jak to funguje přebratá od origoš odznaků ... nikde není řečeno, že to neudělám jinak...

• 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#885 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 11 December 2013 - 8:51

Stator je náhrada za ggstat. Akorát je ještě ve vývoji. Ale pořád je rychlejší, než kdybych čekala na to, by ty statistiky udělá ggstat.
  • 1

#886 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 17 December 2013 - 11:38

ale je pravda že některé odznáčky, u kterých se data moc nemění si "generuji" ručně.. např odznáček Head in the cloud :-) mám ho uložený v *.doc a vždy ho pak vlepím do odznáčků kde má být a ten "nulový" vymažu :-)

no to už je dobře :) v tom druhým je Název státu,TAG,a dělení na kolik ale teď mě napadá .... přejel jsi databázi DIVIDEREM ?? Pluginy/Nástroje/Divider protože pokud bys to nepřejel dividerem nemusí existovat ty TAGY dál mě nic nenapadá mě to funguje

je to tááám ;) :D děkuji moc DrakuMraku ... těch díky by bylo několik, třeba už jen za trpělivost a za rychlé reakce ;) a dokonce se mi tím aktivoval i "okresový" odznáček... asi tě miluju Draku B) :D

Draku a ještě jsem se Ti nepochlubil, že krom zmiňovaného "Divideru" jsem po roce a kousek objevil nástroj "Elevation" díky kterému si nemusím odznáček Head in the cloud vyplňovat ručně ale generuje se mi sám  :lol:  :lol:  :ph34r:  :rolleyes:

• 1

logo_spojenci.png

Počet keší, kvalitu vašeho života nezlepší....

#887 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 17 December 2013 - 12:07

Tos to objevil teda brzo :D Ale furt lepsi, neu neobjevit ho vubec ;) Ale mas celkem zajimavy statistiky - to vazne michas klamovo srandicky s GgStatima/BadgeGenem od Draka?

• 0

#888 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 17 December 2013 - 12:08

A to si ještě představ, že AutoStat ti to volá všechno automaticky, stačí zakliknout že to chceš.

• 0

#889 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 17 December 2013 - 12:23

Draku a ještě jsem se Ti nepochlubil, že krom zmiňovaného "Divideru" jsem po roce a kousek objevil nástroj "Elevation" díky kterému si nemusím odznáček Head in the cloud vyplňovat ručně ale generuje se mi sám  :lol:  :lol:  :ph34r:  :rolleyes:

Super :D :D hlavně, že bylo objeveno... B)

• 0

#890 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 17 December 2013 - 12:33

Tos to objevil teda brzo :D Ale furt lepsi, neu neobjevit ho vubec ;) Ale mas celkem zajimavy statistiky - to vazne michas klamovo srandicky s GgStatima/BadgeGenem od Draka?

Já jsem zatím nějak neobjevil statistiky aby uměly vše co chci a já u toho nemusel trávit celé odpoledne zkoumáním jak na to :-)

s geogetem skoro vůbec neumím a učím se tak spíš náhodou než úmyslem (i ty výšková data jsem objevil náhodou, když jsem své drahé ukazoval geoget) takže jej mám vlastně jen na odznáčky a na nahrávání nálezů na gc.cz na bodíkové mapy :-)

chvíli jsem to řešil dokonce tak že jsem stáhnul statistiku z project-gc.com a tam naházel GG odznáčky -- prostě GG odznáčky mi příjdou nejlepší po všech stránkách co se dají najít :wub:

a u GG jsem se naučil, že umí odznáčky vygenerovat "do prohlížeče" a od tama si stáhnu kod a nahodím do připravených statistik ;)

klamovo statistiky jsou přesně pro mě (pro blbce - prosím neberte to nikdo osobně) .. prostě klikneš sem klikneš tam a vypadne ti statistika (radši se hrasbu v grafickém "rozhraní" než v kodu) - kdyby tohle uměl i GG už jej "nepustím z ruky" :-)

o víkendu jsem zkoušel vygenerovat stat přes GG, dokonce jsem našel i šablonu a návod jak na to, ale stejně jsem se ke konci nějak zaseknul a vrátil se ke "klamovi" :-) protže po dvou dnech řešení statistik se mi tím už fakt nechtělo zabývat :-D a kolegyně co mne ke GG přivedla, mi dokázala poradit jen to jak si vyfiltruji keše a na vše ostatní mi odpověděla "já nevím to manžel" ... takže tajně doufám že se protlačím na plánované školení GG v Praze ;)

Tento příspěvek byl upraven od jakouback: 17 December 2013 - 12:35

• 0

logo_spojenci.png

#891 taxoft

taxoft

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 587 příspěvků(y)

Publikováno 17 December 2013 - 12:38

... takže tajně doufám že se protlačím na plánované školení GG v Praze ;)

Tak to máš celkem nejvyšší čas, aby ses přihlásil...

• 0

Klidně se rozčilujte.

#892 jakouback

jakouback

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 251 příspěvků(y)

Publikováno 17 December 2013 - 12:43

Tak to máš celkem nejvyšší čas, aby ses přihlásil...

hmm zrovna mne trklo jestli už není venku a koukám, že je, tak snad jsem se tam ještě nacpal :-)

Díky moc Jirko za upozornění

Tento příspěvek byl upraven od jakouback: 17 December 2013 - 12:43

• 0

logo_spojenci.png

#893 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 17 December 2013 - 12:52

Jo, takovy kamaradi jsou fajn vec, k necemu te privedou, ale poradit moc neumej. Proto delame to skoleni :)

Kazdopadne je rozpracovanej novej plugin na statistiky, kde to bude z 80 % o klikani :) A uz dost OT, at nas Drak nesezehne :D

• 0

#894 Arne1

Arne1

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4290 příspěvků(y)

Publikováno 17 December 2013 - 13:17

jakouback: No vidíš, já utekl právě naopak. To klikací neustále dělalo něco jiného než jsem chtěl, pořád se něco zapomínalo, musel jsem myslet na to aby FTF a jiná vybrané keše byly v různých seznamech a tak. Proti tomu GGstat  jednoduché, co tam napíšu to tam je, slušně zdokumentováno. Proto se taky děsím každé zmínky o klikacím Statoru.

On by nebyl problém ti to nastavit na dálku přes TeamViever nebo něco podobného

Tento příspěvek byl upraven od Arne1: 17 December 2013 - 13:24

• 0

#895 Dragouni

Dragouni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 151 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2014 - 12:37

Ahoj, koukám, že je venku nějaká nová verze a v úpravách je přizpůsobení statoru. Nepatří to úplně sem, ale jak to vypadá se statorem.

Zkoušel jsem ho stahnout

http://geoget.ararat...r:skript:stator

ale geoget hodí chybu.

• 0

#896 gord

gord

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 6631 příspěvků(y)

Publikováno 07 February 2014 - 13:08

Nepatri to sem. Zalozil jsem nove vlakno.

• 0

MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)

- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)

- Náhrada GJ legálními postupy

#897 lnavrat

lnavrat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 173 příspěvků(y)

Publikováno 10 February 2014 - 21:37

Dneska jsem generoval statistiky a v udivilo me proc BadgeGen mi pise stale 11 WIG a zbytek stat korektne 13 (i v geogetu jich je 13). Tak se dival a v konzoli logu jsem nasel toto.

~~~ 10.2.2014 21:26:43 D:\Users\lumi\AppData\Roaming\GeoGet\script\BadgeGenII\BadgeGenSetting.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\Users\lumi\AppData\Roaming\GeoGet\script\BadgeGenII\BadgeGenLib.pas(456:66): Unknown identifier 'INI_FILE'

~~~ 10.2.2014 21:26:43 D:\Users\lumi\AppData\Roaming\GeoGet\script\SeriesII\SeriesSetting.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\Users\lumi\AppData\Roaming\GeoGet\script\SeriesII\SeriesSetting.ggp.pas(226:64): Unknown identifier 'INI_FILE'

Byly nejake zmeny ktere to mohly zpusobit, nebo se mi jen geoget zblaznil:)

• 0

#898 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2650 příspěvků(y)

Publikováno 10 February 2014 - 21:45

Jako měnil jsem verzi ale do tohoto jsem nešahal a odpoledne jsme generoval odznáčky a nepozoroval jsem nějaký problém

BadgeGen:
iniFile := TIniFile.Create(GEOGET_SCRIPTDIR + '\BadgeGenII\' + INI_FILE);

Series:
iniFile := TIniFile.Create(GEOGET_SCRIPTDIR + '\SeriesII\' + INI_FILE);

Za mě je tam chyba, že to nemám ošetřený na pád ale jinak z toho vyplývá, že se nedaří vytvořit INI_FILE (buď není tam kde má být nebo ho nejde číst)...

a tohle jsem opravdu neměnil

• 0

#899 petulinka1

petulinka1

Advanced Member

• Moderators
  • 4035 příspěvků(y)

Publikováno 10 February 2014 - 21:46

lnavrat: kde mas umistenej geogeti adresar?
  • 0

#900 lnavrat

lnavrat

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 173 příspěvků(y)

Publikováno 10 February 2014 - 21:53

@Petulinka:

klasicky v %USER_PROFILE%\appdata\roaming. prave ze jsem do toho v posledni dobe nevrtal a vse jelo. nicmene pred nejakou dobou v konzoli byli errory i od Combine scriptu(ale dneska ne). viz vypis v erroru:)

aktualni obsah obou scriptdiru jsem zipnul sem: http://download.navr...ng/DrakMrak.zip

Tak ten combine tam vyskakuje akorat po spusteni geogetu:

~~~ 10.2.2014 21:52:36 D:\Users\lumi\AppData\Roaming\GeoGet\script\Combine2\Combine.ggp.pas ~~~
[Chyba] D:\Users\lumi\AppData\Roaming\GeoGet\script\Combine2\Combine.lib.pas(2201:19): Unknown identifier 'TimerMessageInit'

Tento příspěvek byl upraven od lnavrat: 10 February 2014 - 21:54

• 0

2 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama