ALLiK team napsal/a:
A potom ještě nějaká pseudokrasová mezi Náchodem a Broumovem.
To myslíš tuhle?
GC1D6AQ - nejdelší pseudokrasová jeskyně v ČR.
Publikováno 19 říjen 2012 - 13:54
Publikováno 19 říjen 2012 - 16:28
Publikováno 23 říjen 2012 - 17:33
Publikováno 23 říjen 2012 - 18:28
Tak ono jde o to, že mnoho těch keší z toho návrhu není v jeskyních, ale jen u nich. Přitom keší přímo v jeskyních je u nás dost... Jen to nejsou T1-2, ale od 3 výše.filki napsal/a:
Nevím, zda je vhodné do bookmarku dávat až moc obtížné keše, případně bonusovky.
Publikováno 23 říjen 2012 - 18:35
Jasně, tomu rozumím, keš v jeskyni bude vždy terénově víc ohodnocená. Vstup do jeskyně ale nemusí být podmínkou, proto ty keše pouze u nich - třeba do Amaterské jeskyně se rozhodně běžně nechodí, ale přijde mi škoda, aby neměla svou keš, když je to prakticky nejrozsáhlejší jeskynní systém u nás.honzak83 napsal/a:
Tak ono jde o to, že mnoho těch keší z toho návrhu není v jeskyních, ale jen u nich. Přitom keší přímo v jeskyních je u nás dost... Jen to nejsou T1-2, ale od 3 výše.filki napsal/a:
Nevím, zda je vhodné do bookmarku dávat až moc obtížné keše, případně bonusovky.
Publikováno 23 říjen 2012 - 18:52
Publikováno 23 říjen 2012 - 19:05
Nevím, jestli jich je většina, nepočítal jsem je. Jinak s PM only keškami souhlasím, v bookmarku je tedy pouze jedna, ale zrovna u Macochy/Punkevních jeskyní.honzak83 napsal/a:
Tak někde to dovnitř nejde a chápu to (u komerčně zpřístupněných jeskyní, do mnoha jeskyní je vstup znemožněn mřížemi). Tam bych tu kešku venku samozřejmě pochopil, ovšem neměla by být takových keší většina v bookmarku. A taky by tam asi neměly být PM only cache.
Publikováno 23 říjen 2012 - 19:38
ale dáváš ty odkazy úplně blbě, patří tam "cache", ne "url"honzak83 napsal/a:
A pár dalších návrhů: GC2Y4NH, GL7PE50D, GC2V9R8, GC1ZEQJ, GCXPVQ, GC2EDHX, alternativní keš pro Macochu GC123C1
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 23 říjen 2012 - 19:52
Už je to opraveno, díky za upozornění, chybička se vloudila...dr.vota napsal/a:
ale dáváš ty odkazy úplně blbě, patří tam "cache", ne "url"honzak83 napsal/a:
A pár dalších návrhů: GC2Y4NH, GL7PE50D, GC2V9R8, GC1ZEQJ, GCXPVQ, GC2EDHX, alternativní keš pro Macochu GC123C1
Publikováno 23 říjen 2012 - 20:39
Alternativní keš pro Macochu jsem měl, akorát nebyla v bookmarku, tam jsem dával jenom takové ty hlavní představitele. Jinak zbytek keší (až na ty Ondrášovy díry) jsem nezařadil proto, aby to všecko nebylo nacpané v Moravském krasu. Protože z těch jeskyní v MK by se snad dalo sestavit i samostatné puzzlehonzak83 napsal/a:
A pár dalších návrhů:GC2Y4NH, GL7PE50D, GC2V9R8,GC1ZEQJ,GCXPVQ, GC2EDHX, alternativní keš pro Macochu GC123C1
Publikováno 23 říjen 2012 - 21:12
Aha, tak pardón. A k nalezení onoho bookmarku přitom stačilo pročíst toto vlákno zpětně do pátého kolene. Prošel jsem toliko desítky odkazů na minulých třech stránkách a na záložkovník proto nenarazil. Tématické okruhy puzzlů se v tomto vlákně poněkud nepřehledně mísí.honzak83 napsal/a:
Ta už v tom bookmarku je, stačilo si jej pročíst...Viburnus napsal/a:
a co třeba GCW2J2? ...
Publikováno 24 říjen 2012 - 7:41
Samozřejmě by to nemělo být vše v Moravském krasu, osobně bych spíše některé, jež jsou venku, nahradil těmi, které přinutí vlézt člověku dovnitř + Balcarku nahradil Balcarkou I (u ní je taky volně přístupná jeskyňka, navíc s pohodovým přístupem).filki napsal/a:
Alternativní keš pro Macochu jsem měl, akorát nebyla v bookmarku, tam jsem dával jenom takové ty hlavní představitele. Jinak zbytek keší (až na ty Ondrášovy díry) jsem nezařadil proto, aby to všecko nebylo nacpané v Moravském krasu. Protože z těch jeskyní v MK by se snad dalo sestavit i samostatné puzzlehonzak83 napsal/a:
A pár dalších návrhů:GC2Y4NH, GL7PE50D, GC2V9R8,GC1ZEQJ,GCXPVQ, GC2EDHX, alternativní keš pro Macochu GC123C1
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů