martinracek26 napsal/a:
Proboha lidi. Vám fakt nedošlo, že důvod archivace je podraz na revírníka? Keš byla publikovaná pod podmínkou, že ten odstavec tam nebude. Jestli to byla oprávněná podmínka nebo ne je věc druhá. Osobně si myslím, že tam klidně mohl zůstat. Ale podmínka prostě byla vyslovena, owner ji splnil, keš se publikovala a po publikaci tam owner ten odstavec zase vrátil. Proto se nedivím, že ji revírník archivoval. Já na jeho místě bych udělal totéž. Jednou padla nějaká dohoda a ta pak byla porušena. A že to neudělal dřív? Nemusel o tom vědět, věřil, že když se na něčem s ownerem dohodne, že to tak bude a neměl potřebu to kontrolovat jestli to tak zustalo. Všiml si toho až při NA logu.Doc Bogeyman napsal/a:
Taky jsem to nějak nepochopil. Patrně bude nutno archivovat i Hanuse Hachenburga: http://coord.info/GC3B2AD, to je taky politika jak vyšitá!
Aspoň někdo pochopil, o co tady jde... je mi ale smutno, že někteří to nehodlají pochopit a budou spíše ukazovat na to, že Dark má mezery ve vzdělání... holt je tohle opravdu žumpa, jak se foru říká...
black777jack napsal/a:
To Sutech: Ať už byly tvé pohnutky k archivaci keše jakékoliv, v konečném důsledku "močíš na hroby obětí"...
Radím napočítat do deseti, případně se projít, pročistit hlavu a pak něco v klidu napsat