No a co když to owner účelově smaže ten můj log z logbooku? Když je schopen napsat takovouto výhrůžku, tak je schopen určitě i jiné neetické činnosti. Mám prostě obavu z jeho divného chování. Copak je to od ownerů normální takto vyhrožovat kačerům? Mě se to ještě nestalo, až teď.Draconium napsal/a:
Pokud mas ve fyzickem LB napsano krome te tve patlanice i shaman3, nevim, co tu vlastne resis...

Jak se bránit proti neoprávněnému smazání logu ownerem?
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:34
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:36
Draconium napsal/a:
Pokud mas ve fyzickem LB napsano krome te tve patlanice i shaman3, nevim, co tu vlastne resis...
No to mě taky napadlo. Furt tu píše, že píše datum a čas a najednou jasně napíše, že uvádí nick, tak tohoto šamana fakt nechápu.
Víte co, já bych to tady ZAMKNUL. Nemá cenu to dále řešit...
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:37
shaman3 napsal/a:
No a co když to owner účelově smaže ten můj log z logbooku? Když je schopen napsat takovouto výhrůžku, tak je schopen určitě i jiné neetické činnosti.
Výhružku

Nejsem PM a jsem na to hrdý!
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:37
shaman3 napsal/a:
No a co když to owner účelově smaže ten můj log z logbooku? Když je schopen napsat takovouto výhrůžku, tak je schopen určitě i jiné neetické činnosti. Mám prostě obavu z jeho divného chování. Copak je to od ownerů normální takto vyhrožovat kačerům? Mě se to ještě nestalo, až teď.Draconium napsal/a:
A proč zrovna tobě, proč ne všem ostatním. Proč vůbec zakládal keš a proč vůbec hraje geocaching?

Publikováno 26 srpen 2012 - 21:39
Draconium napsal/a:
A o co, že tam napsaný nick nemá?
http://www.geocachin...679#post_371679
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:41
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:42

UPOZORNĚNÍ- moje ICQ, Soukromé zprávy či email opravdu NESLOUŽÍ jako technická podpora.
Pro pokládání dotazů nebo rad využijte fórum (od toho tu je).
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:42
Draconium napsal/a:
shaman3 napsal/a:
No a co když to owner účelově smaže ten můj log z logbooku? Když je schopen napsat takovouto výhrůžku, tak je schopen určitě i jiné neetické činnosti.
Výhružku? Pojmy s dojmy, mně to přijde jako normální upozornění...
Aha, tak pokud vám ostatním od ownerů takové upozornění také choděj, tak jsem asi plašil zbytečně.

Publikováno 26 srpen 2012 - 21:43

Publikováno 26 srpen 2012 - 21:43
shaman3 napsal/a:
A proč tvůj problém svádíš na ostatní. Pochybuji, že by se chtěl Zagloba zrovna vozit po jednom provokujícím sportovci. Spíš to vidím tak, že on bude ten a poté budou následovat další, kteří ti sundají hřebínek namyšlenosti. A dobře udělají.
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:45

Publikováno 26 srpen 2012 - 21:46
Kdo je "Zagloba"? Nerozumím.tomy.22 napsal/a:
Pochybuji, že by se chtěl Zagloba zrovna vozit ...
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:49
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:49
shaman3 napsal/a:
Vypadá to, že Zagloba je autor jedné z keší, které jsi našel a nesplnil jsi asi podmínku zapisování do logbooku...
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:50
Evidentně to není jediné, čemu nerozumíš.shaman3 napsal/a:
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:52
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:55
barbus61 napsal/a:
Od zari 2010 jsem odlovil kese, ktere jsem z ruznych duvodu nelogoval na internetu. Do logbooku v kesi jsem vzdy napsal jen datum a cas nalezu. A ted se dovidam, ze nejaky shaman3 si moje logy privlastnil.

Publikováno 26 srpen 2012 - 21:56
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:56
To je nějaká blbost ne? Pokud to je tenhle, tak žádnou jeho keš jsem nikdy nenašel a ani nikdy nelogoval.DejfR napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Vypadá to, že Zagloba je autor jedné z keší, které jsi našel a nesplnil jsi asi podmínku zapisování do logbooku...
http://www.geocachin...loba&submit4=Go
Publikováno 26 srpen 2012 - 21:57
Draconium napsal/a:
Jiny owner...aly ty mas asi na mysli martinracek26, ze?
Ano omlouvám se, nebude to Zagloba, ale martinracek26. Každopádně platí to co jsem napsal.
1 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů