Jak se bránit proti neoprávněnému smazání logu ownerem?
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:29
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:33
shaman3 napsal/a:
Tak zatím jsem to nemusel řešit, tak se ptám. Ostatní owneři jsou v pohodě, jenom ten jeden je nějakej podivnej a chce mi mazat log.barbus61 napsal/a:
Ja myslel, ze to tady jen tak viris, aby se tu neco delo. Ale ty budes fakt "tydyt", kdyz si ani tohle neumis zjistit![]()
![]()
Podivnej není owner, ale ty. Smiř se s tím, že jsi narazil na někoho, kdo kontroluje logy.
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:33
shaman3 napsal/a:
Ostatní owneři jsou v pohodě, jenom ten jeden je nějakej podivnej a chce mi mazat log.
Hele ale Martinracek jen napsal, že zkontroluje logbook. Mazat Tvůj log bude až v případě, že v krabičce nebudeš zapsaný. Prostě je vůči tobě trochu podezřívavý, ale to se mu nemůžeš divit. Na fóru máš řečí jak Balzac a v elektronickém logu se nezmůžeš ani na jednu oznamovací větu (jak se ti hledalo, jaká byla cesta ke keši, co jsi cestou viděl - prostě nic). No není to podezřelé?
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:34
A me to zrovna zacalo bavitkosmohill napsal/a:
Chci hrat hru a chci si to uzit vcetne toho, ze treba poznam nove KAMARADY -> snazim se hrat ji tak, jak ji hrajou ostatni.
Chci provokovat, prudit a s**t ostatni -> vymyslim si pi****nu treba v podobe logovani bez nicku, coz spolehlive zabira na mnohe jako cervenej hadr, a budu se s tim furt nasi**t do fora.
To je to, co dela. Ze se na nej nevykaslete. Prestalo by ho to bavit, blbecka.
Ja nevim, uz tu byl klid...

Ale ted uz musim jit spat, abych byl na zitra fit a stacil objet co nejvice kesi

Publikováno 26 srpen 2012 - 22:35
Jak se dá účinně bránit proti případnému neoprávněnému smazání logu ownerem keše?
## 23:35
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:36
Ostatní kačeři jsou v pohodě, jenom ten jeden je nějakej podivnej a nepíše do logbooku nick.shaman3 napsal/a:Ostatní owneři jsou v pohodě, jenom ten jeden je nějakej podivnej a chce mi mazat log.
garmin 60CSx | galaxy nexus + locus pro | lumia 640 + geocaching pro
astrolux S1 | convoy S2+ | 2x aurora ak-p7
norco search a.105 '16 | mibo mastr '12 | #fialka '9x
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:46
PaWcz napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Ostatní owneři jsou v pohodě, jenom ten jeden je nějakej podivnej a chce mi mazat log.
Hele ale Martinracek jen napsal, že zkontroluje logbook. Mazat Tvůj log bude až v případě, že v krabičce nebudeš zapsaný. Prostě je vůči tobě trochu podezřívavý, ale to se mu nemůžeš divit. Na fóru máš řečí jak Balzac a v elektronickém logu se nezmůžeš ani na jednu oznamovací větu (jak se ti hledalo, jaká byla cesta ke keši, co jsi cestou viděl - prostě nic). No není to podezřelé?
No nevím no, můj internetový log je absolutně nekonfliktní, je tam jen datum a čas, kdybych tam napsal pravdu o mých pocitech z keše, tedy že je to humuskeš, že tam smrdí zetlelá tráva, kterou tam někdo vyvezl celou fůru a místo připomíná díky pohozeným odpadkům smetiště, tak by mi ten log asi smazal i bez kontroly logbooku. Za tohle fakt děkovat nebudu, jsem trochu náročnější na kvalitu.
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:49
shaman3 napsal/a:
PaWcz napsal/a:
shaman3 napsal/a:
No nevím no, můj log je absolutně nekonfliktní, je tam jen datum a čas, kdybych tam napsal pravdu, tedy že je to humuskeš, že tam smrdí zetlelá tráva, kterou tam někdo vyvezl celou fůru a místo připomíná díky pohozeným odpadkům smetiště, tak by mi ten log asi smazal i bez kontroly logbooku. Za tohle fakt děkovat nebudu, jsem trochu náročnější na kvalitu.
Tak pokud je to pravda, tak co - tvůj názor. Pokud si to všechno vymyslíš, tak to je jiná...
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:52
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:56
Publikováno 26 srpen 2012 - 22:58
shaman3 napsal/a:
No na datumu a času si nemám co vymýšlet. Takže volím raději takovéto absolutně nekonfliktní logy. Nechci hodnotit negativně to, co se mi subjektivně nelíbí a ostatní jsou z toho třeba v sedmém nebi, když povinně děkují.
... a jsi náročnejší na kvalitu - to jsme už četli ... co tak ji místo tlachání také nějak podpořit ...
... třeba nějakou pěknou keší ...

Publikováno 26 srpen 2012 - 23:00
Četl jsem, NICK tam být tedy nemusí, oprávněnost logu mohu prokázat i fotografií.tomy.22 napsal/a:
Čti sportovče.
http://www.geocachin...773#post_371773

Publikováno 26 srpen 2012 - 23:01
shaman3 napsal/a:
Četl jsem, NICK tam být tedy nemusí, oprávněnost logu mohu prokázat i fotografií.
Jestli ses doposud choval stejně a owneři budou chtít po tobě důkazy, tak jsi pěkně v kaši.

Publikováno 26 srpen 2012 - 23:02
shaman3 napsal/a:
Četl jsem, NICK tam být tedy nemusí, oprávněnost logu mohu prokázat i fotografií.
Jistě.
Nicméně dokážu si i představit situaci, kdy by byl uznán log bez nicku, pokud by owner jasně dokázal, že je jeho (kupříkladu fotografie jeho osoby ukazující na konkrétní jasně čitelný zápis pouhého data v logbooku).
Pokud to ale daný cacher neprokáže, pak má owner právo elektronický log smazat
Publikováno 26 srpen 2012 - 23:03
Však mám fotky ne? Ještě že ten mobil umí krom GPS také fotit.DejfR napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Jestli ses doposud choval stejně a owneři budou chtít po tobě důkazy, tak jsi pěkně v kaši.
Publikováno 26 srpen 2012 - 23:06
shaman3 napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Myslím, že pokud máš jen fotku datumu a času v logbboku, máš peška.

viz. výše
Publikováno 26 srpen 2012 - 23:08
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek
Kešky výletovky
Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 26 srpen 2012 - 23:09
Koneckonců, jak už jsem psal, NICK tam píši také, jako dobrovolný doplněk a je to i na fotkách. Příklad:tomy.22 napsal/a:
shaman3 napsal/a:
shaman3 napsal/a:
Myslím, že pokud máš jen fotku datumu a času v logbboku, máš peška.
viz. výše
http://img831.images...4/imag0151s.jpg
http://www.geocachin...e2-8636af6fcecd
Publikováno 26 srpen 2012 - 23:14
Publikováno 26 srpen 2012 - 23:16
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů