Uvědom si, že se Ti snadno může stát, že u některé keše potkáš partu kačerů a budeš se s nimi muset pozdravit a říci, kdo jsi :-)
R´d bych v té skupince byl

Publikováno 27 srpen 2012 - 7:28
Uvědom si, že se Ti snadno může stát, že u některé keše potkáš partu kačerů a budeš se s nimi muset pozdravit a říci, kdo jsi :-)
Publikováno 27 srpen 2012 - 7:32
Publikováno 27 srpen 2012 - 8:25
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 27 srpen 2012 - 8:44
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:02
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:12
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:12
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:26
Z více než 400 nalezených keší se mi ani jednou neozval žádný owner, že bude hledat v logbooku nějaké nesrovnalosti, aby mi mohl internetový log smazat. Pouze ty chceš nějaké nesrovnalosti v logbooku účelově hledat, abys mi mohl internetový log smazat. Už to o něčem svědčí, pravděpodobně o tvé veliké zášti proti mě, asi jsem si drze dovolil nepoděkovat ti v internetovém logu co? To prostě není normální, je to diskriminace jednoho konkrétního kačera. Žádné ponížené děkování není povinné. Hledáš v logbooku pouze u mého logu účelově formální nedostatky i když materiálně mohu dokázat, že můj internetový log je oprávněný, že jsem na místě byl a do keše se nějak zapsal nebo podepsal. Jak už tu z diskuze vyplynulo, NICK není povinný zapisovat, není to podpis a dá se kdykoliv změnit. Jsem jen zvědav, co ve své zášti uděláš, až zjistíš, že já tam v tom logbooku ten NICK pod zápisem (podpisem) přesto zapsán také mám. Já se totiž hodlám proti případnému neoprávněnému mazání internetového logu bránit.martinracek26 napsal/a:
Už mě začínáš vážně dost sr.... Já jsem ti nevyhrožoval, jen jsem tě informoval o tom, že pokud tam nebude v logbooku uveden tvůj podpis tak prostě log kde je jen řada čísel, prostě neuznám a smažu. To je moje právo, protože ten log nejde jednoznačně identifikovat. A je mi úplnbě jedno jestli je to log tvůj nebo kohokoliv jiného na tomhle foru. A přestaň tady ty vykládat něco o etice. Nemám žádnej důvod tu dělat nějaké prasárny stylu vytržení stránky z logbooku nebo nějaké mazání v logbooku, to fakt není můj styl abych zašel až tak daleko abych se někomu třeba mstil.shaman3 napsal/a:
No a co když to owner účelově smaže ten můj log z logbooku? Když je schopen napsat takovouto výhrůžku, tak je schopen určitě i jiné neetické činnosti. Mám prostě obavu z jeho divného chování. Copak je to od ownerů normální takto vyhrožovat kačerům? Mě se to ještě nestalo, až teď.Draconium napsal/a:
Pokud mas ve fyzickem LB napsano krome te tve patlanice i shaman3, nevim, co tu vlastne resis...
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:38
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:39
shaman3 napsal/a:
Jsem jen zvědav, co ve své zášti uděláš, až zjistíš, že já tam v tom logbooku ten NICK pod zápisem (podpisem) přesto zapsán také mám. Já se totiž hodlám proti případnému neoprávněnému mazání internetového logu bránit.
Vin - Lin Team
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:40
Jsem jen zvědav, co ve své zášti uděláš, až zjistíš, že já tam v tom logbooku ten NICK pod zápisem (podpisem) přesto zapsán také mám.
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:40
Ono jasné, když někdo nemá pro diskuzi argumenty, tak používá jenom urážky.Samaell napsal/a:
Tahle diskuze mi pripomina jedno rceni: Vite proc si nikdy blb neuvedomi, ze je blb?
Presne z toho duvodu, ze je to blb.
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:45
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:47
shaman3 napsal/a:
Na to přece nemá právo, NICK není podpis a i když tam ten NICK mám, tak bude určitě hledat něco jiného. Copak to je normální, takhle někoho upozorňovat, že jde hledat formální nedostatky, aby mohl mazat? Mě se to stalo poprvé. Pokud se vám to ale také stává, tak to je asi normální a já jen plaším. Komu jinému se to ještě stalo?
Ono jasné, když někdo nemá pro diskuzi argumenty, tak používá jenom urážky.Samaell napsal/a:
Tahle diskuze mi pripomina jedno rceni: Vite proc si nikdy blb neuvedomi, ze je blb?
Presne z toho duvodu, ze je to blb.
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:49
Já nevím proč pořád podsouváš věci který nejsou pravda. Nikde jsem nepsal že to jdu kotrolovat účelově kvůli tobě. Já prostě keše chodím kontrolovat pravidelně jestli je vše v pořádku. Nevím kde tady z diskuze vyplynulo, že není do logu třeba psát Nick, zase jen tvůj výplod. Už jsem tu jednou napsal, že bych tak postupoval u kohokoliv jiného ne jen u tebe, takže žádná diskriminace konkrétního kačera. NIkde jsem nenapsal, že ti log chci smazat. Pouze jsem napsal, že pokud log nebude jasně identifikovatelnej v logbooku tak ho prostě smažu. Nikde jsem nenapsal že ho smažu za každou cenu, to si zase vyplodil ty a oháníš se tu tím. O zášti proti tobě to tu snad raději ani nepiš, nasral si tu takové množství lidí až to není hezké. Ty prostě znáš pár základních pravidel hry, a ty které neznáš tak o nich buď tvrdíš, že žádná taková nejsou a nebo si je překrucuješ pro vlastní potřebu.shaman3 napsal/a:
Z více než 400 nalezených keší se mi ani jednou neozval žádný owner, že bude hledat v logbooku nějaké nesrovnalosti, aby mi mohl internetový log smazat. Pouze ty chceš nějaké nesrovnalosti v logbooku účelově hledat, abys mi mohl internetový log smazat. Už to o něčem svědčí, pravděpodobně o tvé veliké zášti proti mě, asi jsem si drze dovolil nepoděkovat ti v internetovém logu co? To prostě není normální, je to diskriminace jednoho konkrétního kačera. Žádné ponížené děkování není povinné. Hledáš v logbooku pouze u mého logu účelově formální nedostatky i když materiálně mohu dokázat, že můj internetový log je oprávněný, že jsem na místě byl a do keše se nějak zapsal nebo podepsal. Jak už tu z diskuze vyplynulo, NICK není povinný zapisovat, není to podpis a dá se kdykoliv změnit. Jsem jen zvědav, co ve své zášti uděláš, až zjistíš, že já tam v tom logbooku ten NICK pod zápisem (podpisem) přesto zapsán také mám. Já se totiž hodlám proti případnému neoprávněnému mazání internetového logu bránit.
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:52
shaman3 napsal/a:
Ono jasné, když někdo nemá pro diskuzi argumenty, tak používá jenom urážky.
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:52
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:55
Publikováno 27 srpen 2012 - 9:59
Pokud nějakým omylem disponuješ občanským průkazem, zkus se podívat do kolonky "podpis držitele". Máš tam své jméno? Pokud ne, a máš tam datum nebo křížek, pak se obsah tvých příspěvků na tomto fóru vysvětluje...shaman3 napsal/a:
Podpis je dle mě jakékoliv vlastní rukou provedené písmo, může to být klidně i křížek, podpis může být klidně pokaždé jiný, podpisem třeba dle mě není razítko, s NICKem podpis nemusí mít ani nic společného, NICK umožňuje GS kdykoliv měnit, třeba před logováním každé jednotlivé keše si můžeš NICK změnit.
Publikováno 27 srpen 2012 - 10:00
Jasně to vyplynulo z toho, co psal retrívr. Uznán by byl i log bez NICKu a oprávněnost logování lze prokázat alternativně, třeba fotografií logu.martinracek26 napsal/a:
Nevím kde tady z diskuze vyplynulo, že není do logu třeba psát Nick, zase jen tvůj výplod.
Nicméně dokážu si i představit situaci, kdy by byl uznán log bez nicku, pokud by owner jasně dokázal, že je jeho (kupříkladu fotografie ...)
Pokud však dojde na lámání chleba a bude nutné např. z reviewerovské pozice posuzovat oprávněnost z hlediska etiky neúplného logu (ostatně kdo zapisuje do papírového logbooku zážitky z lovu, že? ), pak platí výše uvedené o možnosti prokázat svou návštěvu a zápis v keši alternativně.
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů