Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#2541 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2013 - 12:00

JolaLuba napsal/a:

Gresaci napsal/a:
Tak jsme se dnes byli podívat na 918, o které jsem se dozvěděla až díky Poznej místo.
Opravdu moc pěkné. Navíc kousek za městem je nádherná oblast se super krabičkama, kde jsme strávili dnes krásné odpoledne. Vřele doporučuji. ;)

ahoj, tak to mám radost, že líbilo..máme tam s kešulemi ještě nějaké resty..:-))

No však my to prošli v okolí jen tak lehce a co nevidět se tam určitě vrátíme, neboť tak pěkné krabičky jsem už dlouho neviděla. ;)
  • 0

#2542 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 24 červen 2013 - 14:45

Tak jsem se taky vrátil po týdnu a mám jich přes 20. Nebudu nad tím několik dní sedět, najdu to postupně. Něco bylo hned. Ale těší mě, že jedno krásné foto jsem teď navštívil v reálu. A několik velmi podobných v okolí.
  • 0

#2543 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 9:00

Hamaci napsal/a:

Columbovsukni napsal/a:
Kdo si myslí, že poznejmisto je "bezpečný sport", tak omyl! To se takhle v neděli s přítelem škrábeme po příšerně příkré a zablácené cestičce v hustém lese, abych vyfotila zajímavý objekt na hádání, když tu najednou zavětří oba psi a v zápětí se ozve jakési hrdelní zavrčení v těsné blízkosti. No a on kanec! Cca 6 metrů od nás. Psi začali štěkat jako o život a divočák naštěstí zmizel opačným směrem do houští, ale být to samice s mladýma nebo nějaký načuřený jedinec, tak nevím, nevím... B);) To jen tak pro pobavení. Doufám, že mi tu fotku aspoň uveřejní... :D

Jak zajímavý objekt v hustém lese? Co to bude zase za haluz? Noce jsou strašně krátké a špatně se mi ráno vstává do práce. Já se vám na to vykašlu. Ať si to hledá někdo jiný. :D

A obrázek, který se váže na story s divočákem, je 966. ;)
  • 0

#2544 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 9:42

ad kolumbová o srážce s čunětem: díky..vrtalo mi, kteréže místo to je..a tohle se mi moc líbí:-) ale máme to moooc daleko :-) zdravím Jo.
  • 0

#2545 sarkacz

sarkacz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 12:48

uff, po delší době koukám co přibylo a jen můžu doufat, že bude dlouho pršet, abych vás dohnala:) jen mám technický dotaz - po kliknutí na fotku se mi zobrazí mapka, ale rámeček s fotkou zůstává černý, vyzkoušeno na dvou různých počítačích...čím by to mohlo být?
  • 0

#2546 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 16:15

máš to rozbitý B) mě to blbne v IE v ostatních není problém
  • 0

#2547 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 16:18

969 - ukáže se mi pouze německá stránka s odkazy po Německu a Rakousku, Fotka totožného baráku i s trávou,...
  • 0

#2548 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 17:49

Bobr_ napsal/a:
969 - ukáže se mi pouze německá stránka s odkazy po Německu a Rakousku, Fotka totožného baráku i s trávou,...

tu jsem našla taky
tak buď oni nebo my tam máme chybu :@
to co jsem našla pak u nás už tak identické nebylo, ale bylo to prý správně :(
  • 0

#2549 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 20:47

Gresaci napsal/a:

Bobr_ napsal/a:

tu jsem našla taky
tak buď oni nebo my tam máme chybu :@
to co jsem našla pak u nás už tak identické nebylo, ale bylo to prý správně :(

Takže co máme vlastně hledat? :o Identické místo, které je na obrázku, ale nejspíš se nachází někde v Rakousku či Německu, nebo místo, které není identické, ale nachází se u nás?:o

Edit: tak to místo u nás mi přijde identické... ;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2550 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:13

Bobr_ napsal/a:

Řekl bych, že je to stejná budova. Prostě někdo použil na web fotku a moc neřešil, kde ten barák opravdu stojí.
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#2551 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:19

Taky mě to už napadlo, že si někdo přisvojil foto českého objektu pro svojí propagaci - myslím tím ty německy psané stránky, na kterých ta fotka vyleze. A pak že "kradou" jen čecháčci. :D
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2552 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:21

Alf Gang napsal/a:
Taky mě to už napadlo, že si někdo přisvojil foto českého objektu pro svojí propagaci - myslím tím ty německy psané stránky, na kterých ta fotka vyleze. A pak že "kradou" jen čecháčci. :D

zajímavý, na co se nepřijde :D
někde prý jsou na to firmy, co vymáhají za nedovolené použití fotky těžký prachy :D
  • 0

#2553 koyamas family

koyamas family

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 393 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:40

Columbovsukni napsal/a:

Jó, to ty jen tak říkáš. Ve skutečnosti jsi si šla pro poleno na nějakou tu tvojí vyřezávanou figuru. :D
  • 0
Vložený obrázek

#2554 kolombo

kolombo

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 5 543 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:48

Alf Gang napsal/a:

Ale on ji mohl vyfotit i sám :-)

Ta architektura sedí, tak proč řešit, kde je ten dům, že ....
  • 0

Miroslav Kolombo, k.t.

Garmin Oregon 600

N50 45.701 E015 05.508

kolombo@kolombo.cz

#2555 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 22:01

kolombo napsal/a:

Alf Gang napsal/a:

Ale on ji mohl vyfotit i sám :-)

Ta architektura sedí, tak proč řešit, kde je ten dům, že ....

To je pravda, to mohl. I když moc nechápu... vylezlo mi to i na x stránkách o realitkách, či co.:D

Ale už jsem místo našla, tak to už taky neřeším.;)
  • 0

#2556 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 23:14

Uff, tak jsem konečně pokořila poslední restík - 962! Od začátku mi bylo jasné, kde to je, protože jsme tam byli před lety na dovolené, ale trefit to místo na mapě, to byl záhul. :D Moc ráda bych se tam podívala znovu.
  • 0

#2557 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 23:40

koyamas family napsal/a:

Columbovsukni napsal/a:

Jó, to ty jen tak říkáš. Ve skutečnosti jsi si šla pro poleno na nějakou tu tvojí vyřezávanou figuru. :D

Cha, po celodenním výletě po kotárech jsem se tam sotva vyškrábala! Funěla jsem jak lokomotiva a modlila se, aby slunce nezapadlo, než se tam dobelhám. Ještě tak polena tahat... :D:D
  • 0

#2558 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2013 - 7:18

962: Šel jsem najisto, na první kliknutí. Ale teprve tehdy, když jsem si uvědomil, kde to bude. Našel jsem si svou fotku tohoto mostku, z exifu přečetl souřadnice a klikal jsem hned na správné místo. Je ale náhoda, že zrovna tam jsem loni fotil tak podrobně.
  • 0

#2559 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 26 červen 2013 - 8:08

mpik napsal/a:
962: Šel jsem najisto, na první kliknutí. Ale teprve tehdy, když jsem si uvědomil, kde to bude. Našel jsem si svou fotku tohoto mostku, z exifu přečetl souřadnice a klikal jsem hned na správné místo. Je ale náhoda, že zrovna tam jsem loni fotil tak podrobně.

Jako skorodomácí taky na první kliknutí. Díky PaWcz za fotku. V okolí je opravdu nááádherně.:):)
  • 0

#2560 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 10:29

tak to je zajímavý rekord - dvě na pohled různá místa od dvou autorů která jsou od sebe jen 2 metry :) ..
  • 0

7 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama