Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#2561 Bobr_

Bobr_

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 455 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 11:34

No jó, fakt, ale ani nic neukazuje, že jsou ze stejnýho místa
  • 0

#2562 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 12:32

JolaLuba napsal/a:
tak to je zajímavý rekord - dvě na pohled různá místa od dvou autorů která jsou od sebe jen 2 metry :) ..

jsem chvíli přemýšlela, o čem to mluvíte :D
ale už vím ;)
  • 0

#2563 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 12:38

O čem je řeč?
  • 0

#2564 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 14:06

safra, vofous...
  • 0

#2565 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 27 červen 2013 - 14:08

Tak tohle byla pro mne čest hádat a zároveň povinnost být FTF. Je to můj druhý domov. Tedy ta obec, ve které je tento objekt. Mockrát díky za fotku :)
  • 0

#2566 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 14:26

bartusko napsal/a:
Tak tohle byla pro mne čest hádat a zároveň povinnost být FTF. Je to můj druhý domov. Tedy ta obec, ve které je tento objekt. Mockrát díky za fotku :)

mě napadlo hned to jediné mně známé velmi populární místo, ale nevěřil jsem když "tak dlouho" nebylo uhádnuto - no a bylo to ono..
měl jsem jít rovnou do mapy, možná bych tě i poředběhl :)
L
  • 0

#2567 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 27 červen 2013 - 14:54

JolaLuba napsal/a:

bartusko napsal/a:

mě napadlo hned to jediné mně známé velmi populární místo, ale nevěřil jsem když "tak dlouho" nebylo uhádnuto - no a bylo to ono..
měl jsem jít rovnou do mapy, možná bych tě i poředběhl :)
L

Tak to bys mne předběh určitě. protože já beru upozornění přes Twitter a tam to chodí trošku se zpožděním :):)
  • 0

#2568 honza.h

honza.h

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 541 příspěvků(y)

Publikováno 27 červen 2013 - 22:03

Tak jsem vypadl z top20. Holt přes léto není čas dohledávat špeky...
  • 0

#2569 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 8:22

Léto bylo minulý týden.
  • 0

#2570 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 8:27

977 jsem chtěla poslat také, ale když jsme tam byli, tak děsně pršelo, takže kvalita fotky je strašná
  • 0

#2571 Gresaci

Gresaci

Romana

• Members
  • PipPipPip
  • 672 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 8:30

mpik napsal/a:
Léto bylo minulý týden.

a zas bude, protože budu mít dovču :D

takže tímto vám oznamuji, že se během příštích 14 dní pravděpodobně dost propadnu,
ale ne že mi moje místo v čele pelotonu nebudete držet :P
po návratu zasprintuju a těším se zas mezi vás ;)
  • 0

#2572 Alf Gang

Alf Gang

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 1 734 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 11:15

Gresaci napsal/a:
a zas bude, protože budu mít dovču :D

takže tímto vám oznamuji, že se během příštích 14 dní pravděpodobně dost propadnu,
ale ne že mi moje místo v čele pelotonu nebudete držet :P
po návratu zasprintuju a těším se zas mezi vás ;)

Hlavně si dovču hezky užij! Docela ti tu nálož pak po dovolené závidím, v poslední době přidávání fotek nějak vázne a není co hledat.;)
  • 0

Sony Xperia Z3 Compact - (v záběhu), HTC Desire (v záloze) + c:geo; Oregon 450 odešel do věčných lovišť :-(

#2573 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 28 červen 2013 - 16:20

Teda lidi já nevím... Ty poslední tři fotky nějak ne a ne najít. Mám asi ještě zatmění po dovolené....:| Edit: Tak už je mám :)
  • 0

#2574 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 28 červen 2013 - 18:18

Poslední fotky bez problémů, ale mám 4 resty před dovolenou a další 3 po ní. Štvou mě památky, ty bych poznat měl.
  • 0

#2575 bobasso

bobasso

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 255 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2013 - 3:59

Tak nad fotkama #0976 a #0977 jsem už pomálu začal propadat depce. Obě my zabraly celý den. Legrační je, že kdejaký mostek přes kde co v hustých lesích najdu během chvíle a tyhle ani zaboha. Nejprv jsem začal hledat tu podivnou stavbu v Ústeckém kraji. Když jsem vyčerpal všechny logické nápady, které byly k prdu, vzpoměl jsem si ještě na jeden možný všeobecný účel stavby no a známý servr mi okamžitě stejnou fotku nabídl. Že to bude toto, mne ani jednou nenapadlo. Zuřil jsem o to víc, že pár kilometrů odtud jsem kroutil vojnu a touto lokalitou jsme každou chvíli procházeli. No ale je už to nějakých 27.let tomu nazad. :) Pak mi ještě zbývalo to nakloněný "UFO" :) Za ten den už mělo tolik nálezů a já furt nic. Po mnoha neplatných pokusech mi vyšel pouze jediný možný účel, ale asi jsem gůglu blbě zadával klíčová slova, tak mi to né a né ukázat. U noťasu jsem už usínal a tak jsem ho zaklapl a šel do hajan. Jenže kačer nic hned nevzdává a tak jsem ještě v peřinách brouzdal na netu minioperou. Když mi jedna www stránka zdělila ještě přesnějši pojmenování toho "UFA", tak se ke mě strýček G. smiloval a po zpřesnění dotazu mi to místo konečně ukázal. Radost největší. Okamžitě se deru z betle a znova zapínám ještě nevychladlý noťas a musím si kliknout. Nechat to az na ráno,to bych asi nevydržel :) No zajímavá lokalita. Tam jsem ještě nikdy nebyl. Ač mi obě fotky daly zabrat, tak dík za ně. Pěkný potěšily :)
  • 0
bobasso

#2576 sarkacz

sarkacz

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 32 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2013 - 20:20

Bobr_ napsal/a:
máš to rozbitý
B)
mě to blbne v IE
v ostatních není problém

S opožděním díky za radu, tak tohle mě fakt nenapadlo, bo do teď vše fungovalo.
  • 0

#2577 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2013 - 21:49

Asi si začnu počítat, kolikrát denně klikám na poznejmisto, jestli tam není nová fotka... :D Tento prázdninový jízdní řád - 1 fotka za den se mi nelíbí, chtělo by to nějaký extra nášup. Třeba 20 foteček naráz?! ;)B) Btw. poznejmisto mě po nějaké době nečinnosti začalo samo odhlašovat, i když jsem na pc trvale přihlášená. Jméno i heslo tam zůstanou, ale musím kliknout na přihlásit se, dělá vám to taky?
  • 0

#2578 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 01 červenec 2013 - 21:55

Jedna fotka za den je opravdu málo. Nutí mě to vracet se k restům a to zabere moc času. I když dneska jsem dva našel. Kupodivu u 978 mi to nechtělo ukázat na jakoukoli kombinaci slov, kterou jsem zadal, až najednou jsem si vzpoměl, že jsem to vlastně viděl naživo. A bylo to tam. No ještě šest a zase nebudu mít co hledat.
  • 0

#2579 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 02 červenec 2013 - 6:33

Columbovsukni napsal/a:
Btw. poznejmisto mě po nějaké době nečinnosti začalo samo odhlašovat, i když jsem na pc trvale přihlášená. Jméno i heslo tam zůstanou, ale musím kliknout na přihlásit se, dělá vám to taky?

Mě to takhle odhlašuje od samého počátku hledání. Vždy asi po 10 min. musím kliknout na přihlásit. :@ Jo a jsem na Mozille.
  • 0

#2580 bartusko

bartusko

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 161 příspěvků(y)
  • LocationKvilda

Publikováno 02 červenec 2013 - 6:36

mpik napsal/a:
Jedna fotka za den je opravdu málo. Nutí mě to vracet se k restům a to zabere moc času. I když dneska jsem dva našel. Kupodivu u 978 mi to nechtělo ukázat na jakoukoli kombinaci slov, kterou jsem zadal, až najednou jsem si vzpoměl, že jsem to vlastně viděl naživo. A bylo to tam. No ještě šest a zase nebudu mít co hledat.

No já taky nevím, kde to těch 58 lidí mohlo najít. Prolezla jsem kdeco...bezvýsledně. Budu jen doufat, že to na mne vypadne při hledání jiných míst.
Taky mám ještě asi 11 starých restů. Ale jak říkáš, stojí to hrozně času a už ani nevím, jak je nějak vhodně a hlavně slušně nazvat :D
  • 0

5 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 5 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama