Přejít na obsah

Fotka

poznejmisto.cz II.

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
8105 odpovědí na toto téma

#7801 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2015 - 7:32

Joo, ten jsem našla, když se mi nechtělo vrtat v databázi a radši jsem zvolila googlení typu "most přes xxx" a na první dobrou! :)  Akorát to chtělo ještě všímat si detailů, foto vypadalo úplně jinak. Pomohla jsem ti?  ;)  

už jsem ho  našla.. nakonec trochu jinou metodou.. ale zkusím to schválně i takhle, jak píšeš..:-))

Mosty vedou přes něco, v tomto případě přes vodu. Bývají na mapě, takže většinou stačí uhádnout ten tok a pak klikat na křížení. Uznávám, že to často k cíli nevede.

nojo taky mě to napadlo! :-))) ale podle barvy toku jsem hádala trochu jinde..

• 0

#7802 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2015 - 13:57

Dneska nic?

• 0

#7803 HaLuMa

HaLuMa

Autor Geogetu

• Members
  • PipPipPip
  • 11 450 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2015 - 16:55

Projevuje se u tebe zavislost na kazdodenni davce fotek? :P

• 0

#7804 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2015 - 20:20

Projevuje se u tebe zavislost na kazdodenni davce fotek? :P

Naproti tomu, kdo je závislý na nápovědách, něco malého najde pod čarou (doplněno)  :o

• 0

Vloženo do PM         Statistiky - PM

S III mini (N5800XM)

#7805 Hamaci

Hamaci

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 975 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2015 - 21:13

Naproti tomu, kdo je závislý na nápovědách, něco malého najde pod čarou (doplněno)  :o

Hezké fotky.

Ale ty jsi takový statistik, jestli se nemýlím. Já mám teď sérii tří uveřejněných fotek z ústeckého kraje za sebou. Mezitím i jednu z karlovarska.

Není to taky nějaký rekord? :-)

• 0

#7806 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2015 - 22:13

No dneska dvě byly, třetí skočí možná o půlnoci, srovnalo se to.

A série? Hned po sérii koní jsem poslal do fronty sérii volů a neuveřejnili to, dokonce v jednom případě uveřejnili jinou fotku stejného místa ve větším odstupu (2268), takže moje je na vyřazení.

• 0

#7807 a_d_a_m_s

a_d_a_m_s

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 16 září 2015 - 22:50

Hezké fotky.

Ale ty jsi takový statistik, jestli se nemýlím. Já mám teď sérii tří uveřejněných fotek z ústeckého kraje za sebou. Mezitím i jednu z karlovarska.

Není to taky nějaký rekord? :-)

Asi chápu, jak jsi to myslel. Ale přesto, rekord to není. Museli by ti ještě schválit minimálně další 4 kousky. Myslím, že rekord v počtu publikací za sebou v jednom kraji drží naše největší přispěvatelka Columbová (od 1240). Ale možná se pletu, když tak statistik upřesní ;) Nicméně šance na rekord se ti zvyšují :) Několikrát jsem i zaznamenal, že tu byly i dvě publikace po sobě od jednoho autora.

• 0

#7808 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2015 - 7:38

to je situace! a nám už hodně dlouho nic nepublikovali.. buuu, asi bychom měli dodat nějaké žhavé novinky.. starší věci už jdou ven jen málokdy.. :-)

• 0

#7809 mpik

mpik

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 4 980 příspěvků(y)

Publikováno 17 září 2015 - 14:13

Tak jsem se zase po čase podíval na statistiky, přehledy míst a hráčů, a vidím, že je tam spousta míst s nulovým počtem nálezů.

• 0

#7810 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2015 - 15:16

Někdo tu zatoužil po STATISTIKÁCH? Trochu jsem se v tom povrtal a vzniklo tohle:

Statistiky - PM

Klidně se k tomu můžete vyjádřit. Jak v komentářích přímo u souboru nebo tady formou diskuze: co, kdy, jak a proč?

Pak to poladíme dle možností  B) .

• 0

S III mini (N5800XM)

#7811 Evca.N

Evca.N

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 543 příspěvků(y)

Publikováno 23 září 2015 - 18:23

Někdo tu zatoužil po STATISTIKÁCH? Trochu jsem se v tom povrtal a vzniklo tohle:

Statistiky - PM

Klidně se k tomu můžete vyjádřit. Jak v komentářích přímo u souboru nebo tady formou diskuze: co, kdy, jak a proč?

Krásná práce. Jsem ani netušila, že jsem ukořistila tolik FTFek. :) To mi připomíná, že musím dohledat resty z posledních měsíců...

• 0

#7812 a_d_a_m_s

a_d_a_m_s

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 87 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2015 - 10:08

Statistiky - PM

Některé statistiky už sice existují, ale zrovna teď se moc neaktualizují, takže to určitě vítám. Navíc se mi líbí údaje publikací a FTF vždy po sto místech. V záložce "PM" už jsem myslel, že taky eviduješ skutečný počet kliknutí při hledání obrázku, ale tento údaj asi nelze jen tak získat, co? Spíš by tam mělo být napsané "průměrný počet uhodnutí na obrázek". Pěkně sis N.o.e. vyhrál, chválím  :)

• 0

#7813 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2015 - 17:57

...  V záložce "PM" už jsem myslel, že taky eviduješ skutečný počet kliknutí při hledání obrázku, ale tento údaj asi nelze jen tak získat, co? Spíš by tam mělo být napsané "průměrný počet uhodnutí na obrázek". ...

Ano, je to opravdu skutečný počet ohodnutí obrázku ve chvíli aktualizace počtů. Ta chvíle je nadepsaná v záhlaví číslem posledního obrázku. Trvá to cca 10-15 min, než se to celý aktualizuje. Sestupná čísla doprava pak ukazují, jaký je trend úspěšného nalezení, taková malá historie. 

Např: obr 2792, při aktualizaci po publikaci obr 2801 měl 62 nalezení ... až po publikaci 2932 měl "jen" 102 nalezení. Takže za 131 publikovaných obrázků na něm přibylo jen 40 nálezů a posledních 15 obr ho nikdo další nenašel, protože je u něj stále 102 nálezů. Teď jsem na něj koukal a stále 102. Přitom to zas tak těžký není, jsou tam podstatně horší kusy ;-)

Asi se těžko hledá ;-) 

Přiložené miniatury

• 2972-ex.jpg

• 0

S III mini (N5800XM)

#7814 N.o.e.

N.o.e.

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 356 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2015 - 18:52

to a_d_a_m_s: dík, že se líbí.

Otázka do pléna:

- jak se tu již zmiňovala JolaLuba, stále hledám nějaký rozumný matematicky vyjádřitelný vztah pro ohodnocení "REÁLNÉ" obtížnosti obrázku.

- - Obrázek je tím obtížnější čím více je starší (má menší číslo) a méně nálezů, než novější obrázek (má vyšší číslo) byť při stejném počtu nálezů. To celé nějak vztáhnout k celkovému počtu publikovaných obrázků, tedy pokud to bude třeba. 

Zkusí to někdo nastínit?

• 0

S III mini (N5800XM)

#7815 PeSis

PeSis

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 184 příspěvků(y)

Publikováno 24 září 2015 - 21:54

Statistiky - PM

To sem ani netušil, že mám taky FTF - jedno, ale mám :rolleyes:

• 0

HUAWEI G510, ZTE Blade ;  c:geo, Locus, Mapy.cz, GeoGet (+Stator)

http://www.panoramio.com/user/3711522

Profil na Poznej místo

#7816 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 25 září 2015 - 21:11

Tak jsem se zase po čase podíval na statistiky, přehledy míst a hráčů, a vidím, že je tam spousta míst s nulovým počtem nálezů.

Jo, už nějakou dobu to blbne, čeština a pod .. tak jsem zatím stopnul autom.aktualizaci. Nemám teď čas to zkoumat, na mým poč to funguje tak nějaká zapeklitost na serveru asi...

• 0

#7817 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2015 - 20:31

Promiň.  :) Mně zas krade nejvíc adams, se divím, že jsme se ještě někde nepotkali...  :D

Možná jsme se už potkali... třeba na nějaké rozhledně ;-)

Potvrzeno: Svět je malý! Nedělní náhoda mě opravdu velmi pobavila... A že zrovna fakt na rozhledně!  ;)

• 0

#7818 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2015 - 21:33

Potvrzeno: Svět je malý! Nedělní náhoda mě opravdu velmi pobavila... A že zrovna fakt na rozhledně!  ;)

povídej! :-)))

• 0

#7819 Columbovsukni

Columbovsukni

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 579 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2015 - 22:10

povídej! :-)))

Potkali jsme se s adamsem na rozhledně...  :)

• 0

#7820 JolaLuba

JolaLuba

JolaLuba

• Members
  • PipPipPip
  • 914 příspěvků(y)

Publikováno 28 září 2015 - 23:06

Potkali jsme se s adamsem na rozhledně...  :)

no joo..ale jak tě poznal, kotě? prostě podrobnosti... příběh!

• 1

0 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama