Jo příběh! Vyjeli jsme někdy před 12 hodinou... Tak podrobně to asi nechceš. Vynechám tedy i to, jak jsem funěla do toho kopce na rozhlednu... Slezu z rozhledny a ptám se kamaráda, který si byl mezitím odlovit krabičku, jestli našel. A on že jo a že se tam potkal s jinými kačery. Jeden byl prý adams a že mu to něco říká (taky hraje poznejmisto). Na to já: Cože? Adams? Kde? No a šli jsem se podívat, jestli tam ještě je...
poznejmisto.cz II.
Publikováno 29 září 2015 - 8:59
Jo příběh! Vyjeli jsme někdy před 12 hodinou... Tak podrobně to asi nechceš. Vynechám tedy i to, jak jsem funěla do toho kopce na rozhlednu... Slezu z rozhledny a ptám se kamaráda, který si byl mezitím odlovit krabičku, jestli našel. A on že jo a že se tam potkal s jinými kačery. Jeden byl prý adams a že mu to něco říká (taky hraje poznejmisto). Na to já: Cože? Adams? Kde? No a šli jsem se podívat, jestli tam ještě je...
jéé to je hezkej příběh.. a dobře dopadl! :-)
my byli krom jiného teď v Tišnově, tak jsme koukali, zda neuvidíme chlápka v kapuci (bobasso) :-))) a nic.. ale je tam krásně! Tímto ho zdravíme aspoň tady!!
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 29 září 2015 - 9:02
Publikováno 29 září 2015 - 14:13
Jé to je milé.Jak je ta naše republika malá.No u nás v Tišnově je moc hezky a taky úrodné na keše díky aktivitě několika místním kačerům.jéé to je hezkej příběh.. a dobře dopadl! :-)
my byli krom jiného teď v Tišnově, tak jsme koukali, zda neuvidíme chlápka v kapuci (bobasso) :-))) a nic.. ale je tam krásně! Tímto ho zdravíme aspoň tady!!
Publikováno 29 září 2015 - 14:44
Jé to je milé.Jak je ta naše republika malá.No u nás v Tišnově je moc hezky a taky úrodné na keše díky aktivitě několika místním kačerům.
pěkné jsou, jen ta u nádraží, u tunelu.. nám nějak vyrazila dech..:-)) na tu bychom si sami netroufli.. naštěstí se zjevili kačeři a našli! Kávička v muzeu.. to byla panečku pohoda.. :-)
Tento příspěvek byl upraven od JolaLuba: 29 září 2015 - 14:45
Publikováno 29 září 2015 - 18:46
pěkné jsou, jen ta u nádraží, u tunelu.. nám nějak vyrazila dech..:-)) na tu bychom si sami netroufli.. naštěstí se zjevili kačeři a našli! Kávička v muzeu.. to byla panečku pohoda.. :-)
No ta Spora u tunelu od berxe.cz je hodně výživná. S tou keší to bylo takové jeho vybočení od těch, co má technicky doslova vymazlený. Asi záměr. Kdysi, když ta keš v noci pípla, tak jsem se na ní pokoušel o nějaké xTF,ale marně. Až druhý den za světla, když jsem ji našel jsem se mlátil do hlavy,že v tu noc mi jednou prošla rukama. To jsem ale neměl ani tušení, že berx jí takto schová. Tehdá už v té zmoli byl parádní bordel. a po nájezdu kačerů asi ještě větší Pak jedno jaro, jak tály ledy se Svratka vylila z břehů a celou tu zmolu zaplavila a keš i s částí toho bince odplavala. Jak to tam vypadá nyní nevím. Jinak pokud jste v Tišnově lovili keše i na kopci Květnice (Velkou skálu, Barytové štoly, Královu jeskyni atd.),tak v tom sídlišti pod Květnicí, byste toho chlapíka s kapucí našli.
Publikováno 29 září 2015 - 18:49
Potkali jsme se s adamsem na rozhledně...
Ano, je to tak. Paní Columbová opravdu existuje, tedy aspoň ta naše z PM. Na vlastní oči jsem ji viděl i s foťákem v ruce.
Skutečně jsem měl tu čest osobně poznat naši nej fotografku u jedné nejmenované rozhledny
Publikováno 29 září 2015 - 18:53
tu rozhlednu jsem ještě před pár minutami čekal .. , no nic, škoda že publikovali jinou
Publikováno 29 září 2015 - 18:59
tu rozhlednu jsem ještě před pár minutami čekal .. , no nic, škoda že publikovali jinou
Neboj, určitě se dočkáš.
Publikováno 29 září 2015 - 20:20
No ta Spora u tunelu od berxe.cz je hodně výživná. S tou keší to bylo takové jeho vybočení od těch, co má technicky doslova vymazlený. Asi záměr. Kdysi, když ta keš v noci pípla, tak jsem se na ní pokoušel o nějaké xTF,ale marně. Až druhý den za světla, když jsem ji našel jsem se mlátil do hlavy,že v tu noc mi jednou prošla rukama. To jsem ale neměl ani tušení, že berx jí takto schová. Tehdá už v té zmoli byl parádní bordel. a po nájezdu kačerů asi ještě větší Pak jedno jaro, jak tály ledy se Svratka vylila z břehů a celou tu zmolu zaplavila a keš i s částí toho bince odplavala. Jak to tam vypadá nyní nevím. Jinak pokud jste v Tišnově lovili keše i na kopci Květnice (Velkou skálu, Barytové štoly, Královu jeskyni atd.),tak v tom sídlišti pod Květnicí, byste toho chlapíka s kapucí našli.
Jezdím kolem docela často a vypadá to tam čím dál tím hůř. Jednou jsem se berxovi dobrovolně nabídl, že tam vyměním logbook, ale už jsem ji nenašel. A už ji ani nikdy hledat nebudu
Publikováno 29 září 2015 - 20:23
Tak nějak jsem si myslel, že už tydle Zlínský posedy má Poznejmisto vystřílený. Kolik jich ještě je?
Publikováno 29 září 2015 - 21:02
Ano, je to tak. Paní Columbová opravdu existuje, tedy aspoň ta naše z PM. Na vlastní oči jsem ji viděl i s foťákem v ruce.
Skutečně jsem měl tu čest osobně poznat naši nej fotografku u jedné nejmenované rozhledny
Pěkná souhra náhod. Ráda jsem tě poznala.
Publikováno 29 září 2015 - 22:07
Tak jsem našel 2941. Zkoušel jsem všechno možné, ale skutečný účel jsem neuhodl.
Publikováno 30 září 2015 - 6:30
Tak jsem našel 2941. Zkoušel jsem všechno možné, ale skutečný účel jsem neuhodl.
SZ.
Já to měl naopak. Na poměrně obecný, ale popisný dotaz jsem našel články o stavbě i autorovi, ale nikde přesnou lokaci. Teprve po chvíli detektivního pátrání jsem dohledal.
Publikováno 30 září 2015 - 9:23
2941 Zmátlo mě 5* a tak to trvalo déle,ale na ten úplně nejtriviálnější dotaz to kupodivu vyskočilo.To bych za 5* neviděl,na rozdíl od některých za 3*,kde google skomírá...
Publikováno 30 září 2015 - 10:29
... .To bych za 5* neviděl,na rozdíl od některých za 3*,kde google skomírá...
Jsou i jiný místa než strejda, kde to najdeš líp a rychleji , ale to už tu bylo
S III mini (N5800XM)
Publikováno 30 září 2015 - 14:55
Tento příspěvek byl upraven od bobasso: 30 září 2015 - 14:59
Publikováno 30 září 2015 - 20:01
#2941 Tak jsem přestal špekulovat nad tím co by to mohlo být a dal jsem tedy na obecný dotaz co vidím. Na první dobrou mi fotka vyskočila i s popisem co to je i lokací mista. Trápení s hledání skončilo
na první dobrou ne, ale posilněna tvým optimistickým líčením nálezu, zkusila a vono jo! :-) zajímavý povídání o objektu..
Publikováno 01 říjen 2015 - 9:40
#2941 Tak jsem přestal špekulovat nad tím co by to mohlo být a dal jsem tedy na obecný dotaz co vidím. Na první dobrou mi fotka vyskočila i s popisem co to je i lokací mista. Trápení s hledání skončilo
Právě jsem zjistila, že buď nevidím nebo neumím popsat, to, co vidím.U mě prostě pořád nic. A to bych čekala, že fotek, takového netradičního iglů, bude plný internet .
Publikováno 08 říjen 2015 - 19:33
Ale kurnik šopa už s těma 3 hvězdičkama!!! 2962 nakliknuto, 2963 nakliknuto a 2961 po těžkém boji dohledáno. Uff...
Publikováno 08 říjen 2015 - 19:50
2061-63 opravdu nebylo tak jednoduché, jak se zdálo, ale najít se to dalo. myslel jsem že zřícenina bude snáze k dohledání, u 2063 jsem neurčil správně objekt a hledal dlouho něco jiného. Ale pak jsem to poznal. A u 2064 jsem byl na dovolené, tak to stačilo jen najít na mapě.
6 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 6 návštěvníků 0 anonymních uživatelů