Už jsem to psal jednou - 10 keší na nejvyšších vrcholech odlovíš bez problémů během 3 dní, 20 za max. 2 týdny zcela bez problémů. Ad postup reviewera - mi přijde normální reakce Skupce, který napsal, co konkrétně se mu nepozdává. Na odpovědi typu "nepozdává se mi to", na to jsem opravdu nemusel čekat 10 dní, to by automat vygeneroval hned...MedoMys napsal/a:
Zjevná? Z čeho soudíš? Nemyslím si, naopak je to docela reálný odhad.hanska napsal/a:
... podmínku max. 10 - 20 keší splní za rok max. 1-2 kačeři, což je zjevná nepravda ...
A co čekáš? Že ti to vymyslí za tebe, aby to bylo pro něj průchozí? Řekl ti, že to je složité, tak to zjednoduš a zkus to znova. To mi přijde jako normální postup.hanska napsal/a:
... A pokud veškerá komunikace reviewera, který to schvaluje, spočívá v tom, že napíše nepozdává se mi to, je to příliš složité ...
Návrhů tu máš spoustu, můžeš se podle nich zařídit a vytvořit průchodný listing. Pokud si dál myslíš, že všichni kromě tebe jsou pitomci a nerozumí tomu, tak příště po nás nechtěj naše názory.Ach jo, zase ztráta času.

Challenge keše - rozumná podmínka
Publikováno 04 duben 2013 - 12:06
Publikováno 04 duben 2013 - 12:11

Publikováno 04 duben 2013 - 12:15
Pořád nechápeš - ano, je možné objet ČR pro 10 keší za 3 dny. Nebo třeba obletět letadlem. Ale jde o to, zda se najde někdo, kdo do toho půjde. 1-2 lidi za rok je reálný odhad.hanska napsal/a:
Už jsem to psal jednou - 10 keší na nejvyšších vrcholech odlovíš bez problémů během 3 dní, 20 za max. 2 týdny zcela bez problémů.
Tak se nehádej, založ si pokusmo challenge s 10 kousky, a uvidíme, kolik lidí ji odloví. A pak ji v případě příznivého výsledku můžeš archivovat a založit náročnější. Není nic jednoduššího a bude konec zbytečným dohadům.
Publikováno 04 duben 2013 - 12:16

...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 04 duben 2013 - 12:24
Publikováno 04 duben 2013 - 12:33
udělej to - v tvém podání to bude určitě rozumně nastavenéCitecka napsal/a:
Sedím pod okrajem Novohradek. Já mám do Alp jen o málo dál, než do Železný Rudy nebo na Brdy, jakýkoli jiný český hory jsou pro mě hůř přístupný než půlka Alp, jednak jsou třeba Jeseníky dál než Zillertaal ( atm je kua krásně!) a dvadnak až do Innsbrucku je dálnice, o který si Praha-Brno může neeechattt zdddáááttt... o Slovensku ani nemluvím.
To je ale OT - k vjeci:
- hezky se tu demonstruje, jakou měl tušim Kolombo? Anebo MedoMyš? na začátku tématu pravdu: hanska se nedohodne s nikým ani o barvě svejch spoďárů, natož o plnění složitých podmínek CHC.
Honzáku, když už to teda vypadá, že tu keš nedáš dohromady, můžu použít tvý seznamy a udělat tu kešku já?

I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 04 duben 2013 - 12:41
Jen Šumavu, Český les a okolí, i kdyby tam byly jen vrcholy nad 800 m, máš 19 keší (a vím minimálně o jedné, která přibude), Krkonoše a Jizerské hory 8 keší, Malá Fatra 6 keší, Beskydy s blízkým okolím (Javorníky a Vsetínské vrchy 11 keší, Javorníky beru jen Velký a Malý Javorník). Takže můžeš zcela vynechat Jeseníky, Tatry, Bílé Karpaty... I s tvým pomalým tempem nemáš za 2 roky co dělat:)Joe Tramp napsal/a:
Tak si to shrňme:
1. dovolená = Jizerky + Krkonoše
2. dovolená = Jeseníky
3. dovolená = Fatra
4. dovolená = Tatry
5. dovolená = Bílé Karpaty
6. dovolená = Beskydy
Šumavu, Brdy, Český les a okolí si projedu o prodloužených víkendech.
Takže v případě 40 hor si ji odlovím tak za 6 let - zaručíš mi, že tam ještě bude bude? Na 75 můžu zapomenout...
Publikováno 04 duben 2013 - 12:44
2 To PaWcz - byl by někde k nahlédnutí "žebříček" lovců tisícovek?
3 To PaWcz - sice dosud nevím, co jsou v rozpisu challenge za keše, ale řekl bych podle námětu, že bych jich měl mít dost, ale v tom Tvém výčtu nefiguruji, tak by mně to zajímalo, pro představu, jak na tom jsem já

4 Osobně si myslím, že honzák jasně že si honí těmihle svými kešemi ego, ale na druhou stranu, vždyť je to vlastně jedno. V historii GC se jistě najdou mnohem horší díla, než toto. No tak to odloví jen pár kačerů, nebo nikdo - vlastně je to jedno. Když mne to nebude lákat, nebo když mne odradí konkrétní ownerství, tak se u tuto keš prostě nebudu pokoušet. Na vesmírnou stanici taky nepoletím, pro tu v hloubi moře taky nepůjdu, stejně jako na řadu dalších jiných keší, a všechny keše na světě taky nikdy neulovím. Tahle bude prostě jen jedna z nich.
Mám hory moc rád a kešování na nich jasně preferuji, výzvu tisícovky určitě pokořím (pokud vyšší moci dovolí), kopečkové puzzle sbírám rád atd., no ale tuhle challenge lovit nehodlám. Kešování hodlám brát jako radost, ne jako trest. To neznamená, že by nemohla být publikována. Samozřejmě za splnění reviewerských výhrad.
Publikováno 04 duben 2013 - 12:45
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
Publikováno 04 duben 2013 - 12:47
Marné, marné a ještě jednou marné - pokud by tam bylo 10 keší, tak už v okamžiku publikace to má splněno odhadem 100 kačerů, možná i více (u challenge keší platí i logy před datem publikace, což asi nevíš).MedoMys napsal/a:
Pořád nechápeš - ano, je možné objet ČR pro 10 keší za 3 dny. Nebo třeba obletět letadlem. Ale jde o to, zda se najde někdo, kdo do toho půjde. 1-2 lidi za rok je reálný odhad.hanska napsal/a:
Už jsem to psal jednou - 10 keší na nejvyšších vrcholech odlovíš bez problémů během 3 dní, 20 za max. 2 týdny zcela bez problémů.
Tak se nehádej, založ si pokusmo challenge s 10 kousky, a uvidíme, kolik lidí ji odloví. A pak ji v případě příznivého výsledku můžeš archivovat a založit náročnější. Není nic jednoduššího a bude konec zbytečným dohadům.
Publikováno 04 duben 2013 - 12:49
hanska napsal/a:
Marné, marné a ještě jednou marné - pokud by tam bylo 10 keší, tak už v okamžiku publikace to má splněno odhadem 100 kačerů, možná i více (u challenge keší platí i logy před datem publikace, což asi nevíš).MedoMys napsal/a:
Takze by si ji mohl nekdo odlovit?
Publikováno 04 duben 2013 - 12:52
Předpokládám, že se bavíme o těch, kteří by šli keš úmyslně plnit, ne o těch, kterým se splní samovolně. Fakt mám pocit, že se vyžíváš v napadání lidí za jakýkoli bezvýznamný detail. Takže pokud tě zajímají naše názory, trhni si nohou, mě už to přestalo bavit. :|hanska napsal/a:
Marné, marné a ještě jednou marné - pokud by tam bylo 10 keší, tak už v okamžiku publikace to má splněno odhadem 100 kačerů, možná i více (u challenge keší platí i logy před datem publikace, což asi nevíš).
Publikováno 04 duben 2013 - 13:01
napadá mne taková kacířská myšlenka - ono to skoro vypadá, jako by honzák tu keš dělal přímo na objednávku Pepovi... ne, že ne? To by byl velmi humorný momentPaWcz napsal/a:
Ta zamýšlená challenge má jednu krásnou vlastnost - vzhledem ke startovní pozici je pravděpodobné, že na ní zasloužené FTF získá Jonea :-D
Představa kyselých obličejů, jaké pak před monitorem nasadí nejmenovaní "Dušínové", jejichž hlavy krášlí obří hroudy másla, je nádherná.

I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 04 duben 2013 - 13:25
Slanecek napsal/a:
ano, v tom je ten prusvih
Publikováno 04 duben 2013 - 13:38
Publikováno 04 duben 2013 - 13:42
No to ji odloví při jakékoli podmínce, jen při těch 10 keších by to asi opravdu nebyla obtížnost 5, ale tak 2,5 maximálněSlanecek napsal/a:
hanska napsal/a:

Publikováno 04 duben 2013 - 13:49

Naše keše zakládáme bez dotací a i jejich provoz si sponzorujeme sami.
Berte na to při jejich návštěvách ohled !
Publikováno 04 duben 2013 - 14:02
Můj názor: Lovci z okolí budou zvýhodněni vždy.hanska napsal/a:
No to ji odloví při jakékoli podmínce, jen při těch 10 keších by to asi opravdu nebyla obtížnost 5, ale tak 2,5 maximálněNavíc by tak byli zvýhodněni lovci z okolí této keše a mým cílem to je udělat co nejvíce tak, aby mělo stejné výchozí podmínky větší skupina lidí napříč celou ČR i Slovenskem!
Protože:
1. keš najdou na mapě, ostatní o ní nebudou mít ánung. Leda by četli tohle fórum.
2. Mají to na ní geograficky blíž a to je prostě výhoda. Stejně jako Američani jsou před Evropany zvýhodněni, pokud si chtějí odlovit GroundSpeak HQ. A co teprve ti ze Seattlu.
Snaha o spravedlnost a stejné výchozí podmínky je tady kontraproduktivní, ne každý, kdo má rád hory a leze po kopcích má čas tomu věnovat své dovolené nebo víkendy na příští tři roky. Představ si, že někteří lidé mají třeba rodiny, děti a další závazky. Pro ty to taky není. Tím nechci říct, že keš je špatná nebo zbytečná - každá keš si najde svého lovce, ale ten výše zmíněný odhad 1-2 návštěvy za rok považuji za reálný a podložený daty. V prvním roce tam možná budou ty návštěvy tři.
Publikováno 04 duben 2013 - 14:02
Pár měsíců zpět tu měl Honza vlákno o keškách na nejvyšších vrcholech geomorfologických podcelků. Slovo "podcelků" je tak exotické, že podle něj to vlákno hravě najdeš. V úvodu byl pak link na excelový seznam.gygant napsal/a:
1 Prosím Vás, to tu asi nějak zaniklo v hlubinách, kde je k nahlédnutí rozpis té challenge?
Já si tehdy udělal GPX české části seznamu. Mám jej v noťasu, až budu mít noťas u ruky, mohu Ti to gpx poslat.
To je vlastně i odpověď na třetí otázku.
Kompletní žebříček nemáme (nevím, jak ho udělat), občas přes "project gc" sledujeme, jak si vedou kopečkáři, kteří se ozvali v diskusi, mailem a nebo o je známe coby nadšené kopcolezce.2 To PaWcz - byl by někde k nahlédnutí "žebříček" lovců tisícovek?
Nejblíž splnění tak asi jsou:
Zdejve - 55 vrcholových keší (ale dvě jsou duplicitní, takže vrcholků "jen" 53)
Geochrt - 53 a jedna duplicita
pavlikVB - 50 navštívených, 3 vlastní a dvě duplicity)
Jonea - 49
Milancer - 43
žabakar - 40
Tvoje skóre je podle "project gc" 23 tisícovek (z toho 4 založené)
Přesně tak - je to podobně neškodné, jako když si někdo jiný pohoní ego těžkou šifrovačkou nebo pixlou na stromě.4 Osobně si myslím, že honzák jasně že si honí těmihle svými kešemi ego, ale na druhou stranu, vždyť je to vlastně jedno. V historii GC se jistě najdou mnohem horší díla, než toto. No tak to odloví jen pár kačerů, nebo nikdo - vlastně je to jedno.
Honza si dělá problémy jen tím ukřivděně konfliktním přístupem. Řekne, že chce slyšet názory druhých, a pak místo aby je všechny vyslechl, začne to hrotit a všechny přesvědčovat, že pravdu pravdoucí má stejně jen on a pochyby rewírníků jsou úplně blbé.
Tohle je nejlepší argument proti námitkám, že challenge spočívající v chození po kopcích nikdo lovit nebude :-)Mám hory moc rád a kešování na nich jasně preferuji
Třeba se někde na kopci potkáme.
Lovec Tisícovek - geovýzva pro všechny milovníky hor (více tady)
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů