Přejít na obsah

Fotka

Outdoor hra na špiony

• Pokud chcete vložit odpověď, přihlašte se
1699 odpovědí na toto téma

#581 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 14:49

:D a já tam mám zamrzlou už od dříve"Hořejší vodárnu" v Táboře ;) když teď nad tím přemejšlím... je hotová ale není schválená
  • 0

GPS: Oregon 550t + Nexus S
www pages: Dračí stránka Czech Geocaching on Facebook | GeoTřebíč
Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#582 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 14:55

DrakMrak napsal/a:
:D a já tam mám zamrzlou už od dříve"Hořejší vodárnu" v Táboře ;) když teď nad tím přemejšlím...
je hotová ale není schválená

Ahoj DrakuMraku.
Žádný Tvůj objekt k publikaci nevidíme. Pravděpodobně ho máš ve stavu - V přípravě. Je tedy potřeba mu nastavit stav K publikaci :).
Ten je možno nastavit v prohlížení objektu.

Nicméně nezoufej, soutěže o dny PRO zdaleka nekončí :)
HQ GeoSpy
  • 0

#583 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 15:01

aha že by ??? du na to kouknout to sem se možná přehlédl úspěšně no neměl jsem ho předaný k publikaci ale jsem jistý, že jsem ho dával ale ono už je to tak někde v květnu a pak jsem to nesledoval :D pohoda...
  • 0

Pluginy GeoGet: Stator, Parking Cleaner, Logator, Degree360, GetMyFP a dalších...

#584 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 16:14

Dotázek k aktuální soutěži - mají se zajištění dosud nezajištěných objektů zapisovat i do logu k soutěžnímu objektu?
  • 0

#585 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 16:20

RoKro napsal/a:
Dotázek k aktuální soutěži - mají se zajištění dosud nezajištěných objektů zapisovat i do logu k soutěžnímu objektu?

Ahoj RoKro,

u této soutěže je to pouze na Tobě. Pro ostatní špiony je to dobré - uvidí, kdo co zajistil.

My budeme procházet každý z objektů samostatně. V tomto případě nám to tedy nepomůže.

Děkujeme však za dotaz.

A pozor :) Ne všechny objekty jsou soutěžní... Jen ty, co jsou v seznamu.

HQ GeoSpy
  • 0

#586 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 18:08

Dneska jsem toho zajistil víc a už nemám sílu dohledávat, co z toho byly ocenitelné objekty, tak to s dovolením už do toho soutěžního nesepíšu.
  • 0

#587 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 18:27

Dávám tip na nějaký budoucí úkol - domovní erby a znamení.
Něco jako:
Vložený obrázek
Ten nápis znamená "Raději zemřít nežli být nečestný".
  • 0

#588 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 18:40

RoKro napsal/a:
Dávám tip na nějaký budoucí úkol - domovní erby a znamení.
Něco jako:
Vložený obrázek
Ten nápis znamená "Raději zemřít nežli být nečestný".

Ahoj RoKro.

Velmi děkujeme za tip - zapisujeme :)
Krásná fotka.

Fotky, které jsi přidal jsou moooc hezké.

HQ GeoSpy
  • 0

#589 RoKro

RoKro

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 159 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 19:33

Díky za pochvalu, za chvíli se nadmu a prasknu :-)
  • 0

#590 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 20:08

Pro práci s tolika objekty v posledním úkolu můžeme doporučit misi. Objekty, které chcete zajistit tak máte přehledně na jednom místě :) HQ GeoSpy
  • 0

#591 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 751 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:13

danecek napsal/a:
...
Boj o vítězství dle umístění bychom rádi zachovali, protože v tom je právě prvek napětí.
Špion předem neví zda stihne / nestihne obsadit dané místo.
Domníváme se, že i to je důvod, proč se hraje na geocachingu o XTF, i když to není systémem podporováno.

Zmiňovaný problém hraní v různých časových pásmech - předpokládáme, že narážíte na možnost vyhrávat členství PRO :).

Spis vyhrat nejake virtualni body a odznacky, co casem pribydou, ve fotosoutezich a akcnich ukolech, ktere se daji plnit kdekoli - ne jako geocache, kde jde o to dorazit prvni ke konkretni fyzicke piksle. Tj. obdoba groundpeakovskych "Play Anywhere" challengi.
  • 0

#592 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:30

danecek napsal/a:
DrakMrak získává za FTR 15 dnů PRO.

Gratulujeme k vůbec prvnímu zajištění úkolu v rámci této soutěže :)

http://beta.geospy.org/object/303

Je pro mě čest, že to bylo na mém objektu ;-)
  • 0

#593 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:34

Roman_Jaromer napsal/a:

danecek napsal/a:

:D jo sem si pamatoval, že sem tam někdy byl na kešce a pak už jen vystopovat foto :)
mám i z Josefovské pevnosti ale nehodí sem neb tam byl zrovna nějakej koncert a tak jsem ji jen tak zběžně prolítl bylo to všude obšancované takže ty až někdy příště...
  • 0

#594 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:39

No, to bude u někoho hodně prémiových dní... Hlavně pro Pražáky a lidi z okolí Olomouce :-). Cože v seznamu objektů nejsou taky nějaké vzdálenější, třeba některé mé z Norska? Moc daleké? ;-). No, je mi jasné, že pro betatestery převážně z Čech a Moravy je zbytečné podobné úkoly vypisovat pro vzdálenější objekty... PS.: Jsem docela zvědav, kolik bude rekord ;-)
  • 0

#595 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:40

DrakMrak napsal/a:

Roman_Jaromer napsal/a:

danecek napsal/a:

:D jo sem si pamatoval, že sem tam někdy byl na kešce a pak už jen vystopovat foto :)
mám i z Josefovské pevnosti ale nehodí sem neb tam byl zrovna nějakej koncert a tak jsem ji jen tak zběžně prolítl bylo to všude obšancované takže ty až někdy příště...

Zhruba koncem září budu v Josefově zase pořádat víkendové CITO GeoSubterra, tak můžeš přijet ;-) Jen ještě není přesně stanovený termín.
  • 0

#596 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 21:41

to já taky a sem zvědavej kdo zaboduje u nás mám tam několik objektů tak to sem zvědav kdo to dá :D např skřeta hmhmhmh na to sem hodně zvědavý
  • 0

#597 haggaeus

haggaeus

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 751 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 22:44

Roman_Jaromer napsal/a:
No, to bude u někoho hodně prémiových dní... Hlavně pro Pražáky a lidi z okolí Olomouce :-).
Cože v seznamu objektů nejsou taky nějaké vzdálenější, třeba některé mé z Norska? Moc daleké? ;-).

No vynechani mych nenavstivenych objektu taky povazuju za donebevolajici diskriminaci :)
Ale nasel jsem ve svem archivu z poslednich trech let jeden zajistitelny objekt u Unhoste, takze celkove spokojenost.
  • 0

#598 DrakMrak

DrakMrak

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 2 650 příspěvků(y)

Publikováno 25 červen 2013 - 22:58

haggaeus

hmmm ty virtuální body a odznáčky by určitě taky nebyly od věci je to dobrej způsob odměny... viz nař foursquare :)
  • 0

#599 Roman_Jaromer

Roman_Jaromer

Roman_Jaroměř

• Members
  • PipPipPip
  • 2 739 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2013 - 7:07

Zajímavé, teď někdo navštívil můj objekt na Slovensku - i bez motivační akce ;-) A řekl bych, že některé objekty v Norsku (třeba polární kruh) je podle české návštěvnosti na tamních keškách Čechy hodně často navštěvovaný :-)))
  • 0

#600 danecek

danecek

Advanced Member

• Members
  • PipPipPip
  • 856 příspěvků(y)

Publikováno 26 červen 2013 - 7:07

haggaeus napsal/a:

danecek napsal/a:
...
Boj o vítězství dle umístění bychom rádi zachovali, protože v tom je právě prvek napětí.
Špion předem neví zda stihne / nestihne obsadit dané místo.
Domníváme se, že i to je důvod, proč se hraje na geocachingu o XTF, i když to není systémem podporováno.

Zmiňovaný problém hraní v různých časových pásmech - předpokládáme, že narážíte na možnost vyhrávat členství PRO :).

Spis vyhrat nejake virtualni body a odznacky, co casem pribydou, ve fotosoutezich a akcnich ukolech, ktere se daji plnit kdekoli - ne jako geocache, kde jde o to dorazit prvni ke konkretni fyzicke piksle. Tj. obdoba groundpeakovskych "Play Anywhere" challengi.

Ahoj haggeusi a DrakuMraku.

Odznaky, vyznamenání, kariérní postup... bychom chtěli zavést v později. Pokud se GeoSpy bude hrát...
- Nejdříve je nutno nasbírat do hry nějaká data, abychom měli představu jaké množství jsou špioni schopni zajistit a kde, atd.
- Pak se vše vyhodnotí, vytvoří se kritéria pro vojenské hodnosti, vyznamenání, řády, atd.
- Vytvoří se soupis (tabulka), za kterých podmínek dostane ten či onen špion hodnost, řád, vyznamenání (třeba za počty xTF v různých zemích...).

Hodnosti se pak získají zpětně. To samé vyznemanání, atd. Příklad: Pokud někdo bude při vydání verze GeoSpy s voj. hodnostmi splňovat podporučíka, tak se jím ihned stane. Bude tedy splňovat určitý počet založených, zajištěnývh objektů a to i xTF, počty lokátorů, počty objektů zajištěných a založených za hranicemi.......

Ikonky - představa je taková že by vždy každé vyznamenání mělo svou speciální ikonku (chtěli bychom hezčí, než má FourSquare :).
Ikonek by bylo přiměřeně a v průběhu času by přibývaly.

Atd. Možností jsou mraky (promiň DrakuMraku) :)
Takže uvidíme, jak to půjde dále...

Velmi vám děkujeme za návrhy a postřehy :)

HQ GeoSpy
  • 0

3 uživatel(ů) prochází toto téma

0 uživatelů, 3 návštěvníků 0 anonymních uživatelů

Reklama