To jsi nemělMedoMys napsal/a:
Asi by sis v tom měl udělat trochu jasno.
teď dostaneš školení
Publikováno 30 duben 2013 - 9:44
To jsi nemělMedoMys napsal/a:
Asi by sis v tom měl udělat trochu jasno.
Publikováno 30 duben 2013 - 9:50
on v tom jasno ma. ale nelibi se mu to, tak prekrucuje a rad shrnuje vsechno pod pojem NP.MedoMys napsal/a:
Publikováno 30 duben 2013 - 10:12
Typický příklad českého uvažování v praxi ve stylu "co není zakázáno, je povoleno. Navíc nemáš pravdu, např. jakákoli hromadná akce (v geocachingu event) konaná v chráněném území musí být ohlášena Správě daného chráněného území (u CHKO a PR stačí ohlášení, u NP a NPR dokonce musí být písemný souhlas). A je jedno, zda se event koná na značené trase či mimo ní!!! Navíc obecně platí, že v chráněných územích je zakázáno měnit přirozené přírodní prostředí, tudíž asi není nejvhodnější umisťovat keše do kořenů apod...MedoMys napsal/a:
Asi by sis v tom měl udělat trochu jasno. V CHKO není nijak omezen pohyb návštěvníků, tedy není možné ani omezovat geocaching, resp. není možno toto na základě pravidel GC ani zákona vymáhat. Výjimkou jsou pouze území v CHKO, kde je vstup omezen nějakou místní vyhláškou, a nebo pak zvláště chráněná území, jako jsou NP a NPR, kde je omezen vstup pouze na značené turistické cesty.
Publikováno 30 duben 2013 - 10:20
Publikováno 30 duben 2013 - 10:20
Publikováno 30 duben 2013 - 10:32
Tyjo, teďko jsi mi nahlas rozesmál. Asi to dám do georadostného koutkupyxis.praha napsal/a:
V podobných "diskuzích" se neangažuji a ani zde jsem nechtěl, ale nedá mi to.
Jeden Tupoun vymyslí, respektive opráší téma a další Tupouni jej rozvinou do nových netušených rovin.
je marný v čemkoliv podobném pokračovat.
Protože jsem použil hanlivá označení, doufám, že bude toto vlákno konečně uzamknuto.
Publikováno 30 duben 2013 - 10:32
Publikováno 30 duben 2013 - 10:35
poohDA napsal/a:
BTW a všimli jste si, kolik se letos urodilo jmelí?
PLÁNOVANÉ EVENTY-JSTE ZVÁNI
15.5.-Den kuřete vindaloo
25.11.-Den polévky gazpacho 2014-Praha-web, facebook
Zážitky (nejen z geocachingu) nemusí být nutně dobré... hlavně když jsou intenzivní!
Publikováno 30 duben 2013 - 10:38
weri napsal/a:
poohDA napsal/a:
Strašně, v korunách stromů to vypadá jako nějaká orlí hnízda
Publikováno 30 duben 2013 - 10:53
Publikováno 30 duben 2013 - 10:54
davidb11 napsal/a:
To snad tady není normální!!
Já s vás nemůžu.
Stačí se sem kouknout a hned je nálada spravená
Ad.: normálně na sebe voláme.
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 30 duben 2013 - 11:00
Junior86 napsal/a:
weri napsal/a:
poohDA napsal/a:
Strašně, v korunách stromů to vypadá jako nějaká orlí hnízda
My na něj chodíme s bráchou. On vždycky vyleze nahoru (má lana, kladky, háky, cepí, závory) a já na něj čekám dole.
Jacka_dominikanka napsal/a:
A jak se dorozumíváte?Junior86 :
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 30 duben 2013 - 11:00
To mohl být bomba event.dr.vota napsal/a:
Publikováno 30 duben 2013 - 11:06
...a neberte se tak vážně!
CITECKA Team: Pet a Čita a psice Miki von Mikolas
Publikováno 30 duben 2013 - 11:26
mysakmorce napsal/a:
To já na něj vždycky zavolám: "házej"!
Publikováno 30 duben 2013 - 11:28
Smrk napsal/a:
mysakmorce napsal/a:
To já na něj vždycky zavolám: "házej"!
A co když vás neslyší?
Publikováno 30 duben 2013 - 11:34
Nemáš úplnou pravdu, toto tvé tvrzení platí jen pro Krkonoše, Šumavu a Českosaské Švýcarsko, v Podyjí se lze pohybovat jen po značených stezkách i ve II. zóně, na Slovensku se lze pouze po značených cestách (případně místech uvedených přímo v návštěvním pořádku daného NP) pohybovat na celém území NP, mnohde je to omezeno i časově.Citecka napsal/a:
ad volný pohyb: v NP je povolen, s vyjímkou oplocených zón, 1.zón a speciálních lokalit v době hnízdění chráněných druhů ptáků. Správy NP to vyhlašovaly jako vnitřní předpis, pravdou ale je, že by musely stejně ustoupit dle nálezu soudu... teď to hledat nebudu. Takhle si zachovaly tvář.
Publikováno 30 duben 2013 - 11:35
Dobrá, dobrá, kaju se a slibuju, že příště se polepším.Citecka napsal/a:
Jacko, omlouvá tě, že tu nejseš zas tak dlouho. V tématu o JMELÍ se ZÁSADNĚ cituje celá konverzace - aby se neztratil náboj
0 uživatelů, 2 návštěvníků 0 anonymních uživatelů