trackovatelná diplomka
Publikováno 16 září 2013 - 2:38
Publikováno 17 září 2013 - 11:30
Publikováno 18 září 2013 - 9:52
Publikováno 18 září 2013 - 10:05
Publikováno 18 září 2013 - 10:07
Jako celou tu diplomku?Askarinka napsal/a:
To je vtipný nápad. Zajímalo by mě jestli to komise pochopila:-)
Měla jsem připravené dvě otázky, 1.) zajímal mne posudek práce 2.) zda dotyčný zdárně dokončil studium.
Gůgl najde (skoro) vše. http://is.muni.cz/th/146938/ff_m/.
Publikováno 18 září 2013 - 10:46
Já jsem si diplomku stáhla k prostudování, celou jsem ji dost podrobně prolistovala, některé pasáže pročetla, a hodlám se jí ještě ve volných cvílích věnovat, tak proč bych si ji nedicoverovala? Přece jde o ten obsah, nikoliv o kus papíru. Taky tě profesor nevyrazí ze zkoušky jen proto, že ses učil z elektronickejch skript a nikoliv papírovejch, ne?Smrk napsal/a:
Já zase koukám jako blázen, kolik lidí discoveruje diplomku, kterou vidí jen elektronicky. Ale když jim to udělá radost, tak proti gustu žádný dišputát.
Publikováno 18 září 2013 - 10:56
Z posudku oponenta :Bubo_CZ napsal/a:
...Z celého textu je patrný autorův obrovský zájem a nadšení, se kterým hru Geocaching sám provozuje. Velmi pozitivně hodnotím diplomantův vlastní přínos a musím ocenit i výborný nápad s vytvořením trasovatelného předmětu (Travel Bug), kterým sestal fyzický výtisk tétopráce. Domnívám se, že iplomová práce Jaroslava Kresty se může stát velmi efektivní příručkoupro všechny potenciální zájemce o Geocaching
Vyjádření a návrh klasifikace: Magisterskou diplomovou práci navrhuji hodnotit klasifikačním stupněm A výborně.
Publikováno 18 září 2013 - 10:59
Bubo_CZ napsal/a:
Jako celou tu diplomku?Askarinka napsal/a:
To je vtipný nápad. Zajímalo by mě jestli to komise pochopila:-)
Měla jsem připravené dvě otázky, 1.) zajímal mne posudek práce 2.) zda dotyčný zdárně dokončil studium.
tak koukám, že oponentka buď byla kačerka, nebo z diplomky vše výborně pochopila... pěkný
Publikováno 18 září 2013 - 11:26
*
Publikováno 18 září 2013 - 11:37
Publikováno 18 září 2013 - 12:02
Publikováno 18 září 2013 - 12:30
Publikováno 18 září 2013 - 12:45
Publikováno 18 září 2013 - 13:03
Publikováno 18 září 2013 - 13:27
Publikováno 18 září 2013 - 13:36
Super, díky za vyhledání - tohle zcela jistě zajímalo velkou spoustu lidí, jak jsem tak nahlídla do logůBubo_CZ napsal/a:
Publikováno 18 září 2013 - 14:14
Hanska má pravdu. Já to sem nechtěla psát jako první. Jako seminárka (možná zápočet na FEL z předmětu Geocaching... ) dobrý, jako diplomka hrozný.Novom napsal/a:
Honzáku, tak ho napiš a předveď světu něco z tvého pohledu utlačované menšiny, které nikdo nerozumí a každý na je tebe jen neoprávněně a nespravedlivě zlý. Kritizovat umíš, to už nám předvádíš několik let, ale objektivně hodnotit a nedejbože navrhnout lepší řešení, to už ti je cizí. Pokrytče.
- obsah vůbec nesouvisí se zadáním
- zadání vůbec nesouvisí se studovaným oborem. To už opravdu může napsat na téma např. "Chov drůbeže: Pravidla, principy a možnosti využití informačními pracovníky."
- nějak jsem se nedobrala k vlastnímu výzkumu, hodnocení a vůbec z toho nevím jak teda ti ajťáci geocaching využijí. Pokud je mi známo, tak na fildě (teda aspoň v Praze) požadují už od prvního semestru při zpracování jakékoli práce především vlastní názor.
Taková práce vůbec neměla ve studovaném oboru vzniknout.
Publikováno 18 září 2013 - 15:04
Publikováno 18 září 2013 - 17:21
A pokračuje:Smrk napsal/a:
Taky mi to přijde jen jako popis, diplomka je ale vědecká práce, kde je na začátku nějaká hypotéza, která se následně pomocí vědeckých postupů potvrdí nebo vyvrátí. Osobní přínos diplomanta není žádný a přesto dostal za osobní přínos A.
Důležitá je tato věta oponenta: Postrádám, už i vzhledem k celkovému zaměření práce, akcentaci edukativní, poznávací a sociální idey celé hry.
Jako diplomku nechápu, jako doplněk do stanu ČAGeo dobrý. Logováno po přečtení.Osobně neznám ani jeden tým, pro který je některý z výše uvedených dvou cílů hlavní motivací.
Publikováno 18 září 2013 - 20:03
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů