Hmm, veškeré původní odkazy, které byly vkládány na keše pomocí tagu jsou nyní bez odkazu :-( Další věc, která by chtěla vyřešit (krom vkládání nových odkazů na kešky).
snad opraveno
Seznam eventů tu chybí schválně???
ne
U Skupin:
Pozvání členů nenabízí všechny nicky, třeba Bobr_, místo toho se nabídlo asi 100 podobných.
Navíc se pole na nick překrývá s reklamou :-(
A jde zrušit špatně poslaná pozvánka ?
pokud není možnost v seznamu pozvánek ve správě skupiny, tak ne
U příspěvku jsem měl přiložený soubor, ten teď nikde není.
kde konkrétně měl být?
ggstat doplněn, nálezy v sekci geocaching
U skupin:
Pokud někoho pozvu, tak po nakliknutí pozvánky se zobrazí:
Zpráva IP.Board
nemáte oprávnění prohlížet tuto skupinu
Nad tím sice je přijmout pozvání, ale i když ho přijmu, tak se mi práva k přístupu ke skupině nepřidělí. Dokonce ani u veřejné skupiny :-(
pošli mi pozvánku
Při kliknutí na nějaké vlákno ve fóru se otevře první strana toho vlákna. Šlo by to, prosím, udělat tak, aby se otvírala místo toho poslední, nejnovnější strana?
A ještě bych znovu prosila o přidání webu geopraha.eu do menu regionálních webů. Díky.
při kliku na vlákno ve fóru se otevírala první strana i na předchozím webu. Na poslední to skákalo jen z přehledu aktivních. Ale možná by se lidi spíš měli naučit, aby při rolování dolu rovnou četli co se píše a ne jak bylo ve zvyku, překliknout se na konec a reagovat jen na poslední příspěvek bez ohledu o co ve vlákě jde
Odskok na poslední příspěvek ve vláknu bych uvítal také. Na přehled nejnovějších vláken už se umím jednoduše dostat.
Ještě bych se připojil k požadavku, aby text fóra byl uprostřed a užší.
Pak by to chtělo nějak zvýraznit Wiki, stačilo by na úvodní stránce.
Jinak jsem se nejprve zděsil, ale už si zvykám. Kupodivu to šlo rychle. (Jo! A blicí smajlík by se taky někdy hodil.)
Další fíčury jsem ještě nezkoumal.
Na základě zkušeností z předchozího fóra je zvýrazňování wiki k ničemu, tam byly na titulní stránce snad 3 odkazy + jeden gigantický obrázek a stejně to bylo prd platný. Ale jo, nějaký zvýraznění tam třeba bude.
není to přímo chyba, ale prosimtě, domluv se nějak se zadavateli a změň ty blikací zešílený bannery za pasivní - takhle u mne vydržely přesně tu dobu, než jsem kliknul na adblock. Je to kontraproduktivní.
reklamu neorganizuju a jde mimo mě