Pepova pokusná skupina funguje. Dobrý
Tak jsem v první skupině, hurá
Publikováno 15 říjen 2013 - 11:38
Publikováno 15 říjen 2013 - 11:44
Člen odboje proti zdejší vtíravé reklamě
Publikováno 15 říjen 2013 - 11:51
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 15 říjen 2013 - 12:00
Můžete prosím nějaký vlastník sociální skupiny ve správě jít do členové > hodnosti a naklikat tam pro jednotlivé hodnosti přístupy?
možnost je třeba
admin - vše
host - zobrazit
člen - zobrazit, pozvat
moderátor - zobrazit, pozvat, novinky
nechápu, proč se to při založení správně nepředvyplní. Trochu mám podezření, jestli za to nemůže počeštění
Jo, pak to funguje :-)
Ještě mi tu schází volba moderovat, pro moderátora.
Liberecké skupiny už by měly fungovat :-)
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 15 říjen 2013 - 12:02
Hlasim chybku:
Ve skupinach jak je RSS, tak po kliknuti vyskoci nove okno, to je bohuzel prekryte reklamou.
Publikováno 15 říjen 2013 - 12:04
Bookmarky: Zajímavé osudy kešek Kešky výletovky Hinty
Web: geopraha.eu regionální web Prahy
prazskychytrak.cz web o zajímavostech Prahy
Publikováno 15 říjen 2013 - 12:04
Po kliknutí na video v sekci Video, video nenaběhne (FF 24.0)
Publikováno 15 říjen 2013 - 12:05
Zmizely některé eventy, které v kalendáři zaručeně byly, protože jsou už dlouho publikované - rozhodně zmizely moje eventy (Ne)vinné setkání 24.10., SEZ goes to Prague 26.10., (Ne)vinné setkání 7.11., weriho Den polévky gazpacho 25.11. a dál jsem to už ani nekontroloval.
A existuje nebo neexistuje možnost se na ten přehled dostat _rychle_, bez padacích menu, které ovládat třeba v obyčejném mobilu s prohlížečem hodně zdržuje? (Ani na desktopu z toho nejsem odvázaný.)
Kde vidíš seznam eventů vůbec? Já ho nikde nemůžu najít???
Publikováno 15 říjen 2013 - 12:08
PS.: Koukám, že se objevil v podpisu místo celého odkazu na profil na GC jen "Profil na geocaching.com", ovšem kliknout na něj nejde... A po rozkliknutí profilu je tu opět ten dlouhý odkaz na profil na GC.com
Statusbar je stále jako nesmyslný odkaz...
Publikováno 15 říjen 2013 - 12:35
- celé forum je ustřelené doleva tak, že mě z toho bolí za krkem, přitom by stačilo hodit všechny ty blbosti zpět doleva a fórum doprava, jak je to běžné všude jinde,
- seznam nadcházejících eventů naprosto chybí,
- reklama nahoře, pokud to je reklama, blokuje mi to ad-block, je snad jen hloupý vtip?,
- veškeré texty jsou roztahané až běda,
- seznam odkazovacích tlačítek nahoře naprosto zbytečný a lidi budou využívat tak 2-3 maximálně.
Novome, takhle je to právě dle UI expertů prý lepší, že to jako vidíš na správném místě - nicméně, je to jen o zvyku.
Publikováno 15 říjen 2013 - 12:46
Publikováno 15 říjen 2013 - 12:55
Kdyz se chci pridat do skupiny, tak ma ono ppridavaci tlacitko spatnej popisek (Připojit skupinu), spis by bylo lepsi to zmenit na Pripojit se do skupiny nebo Pridat se do skupiny
Odkaz na gc.com v profilu neni klikaci, stejne tak by se moh zobrazovat statusbar(momentalne je tam na nej jenom odkaz)
PS: jestli chces, muzu pomoct s upravou tech neprelozenejch veci, mam dneska odpoledne volny.
Publikováno 15 říjen 2013 - 13:04
Novome, takhle je to právě dle UI expertů prý lepší, že to jako vidíš na správném místě - nicméně, je to jen o zvyku.
Nevím, proč se musí experti většinou shodnout na něčem, co se mi nelíbí :-( Ale samozřejmě, je to o zvyku... :-(
Publikováno 15 říjen 2013 - 13:51
Poukazovala jsem na to taky. Ale vím z vlastní zkušenosti, že pro ajťáky je slovo kompozice zcela neznámý pojem a rozhodně se něčím takovým nehodlají zabývat.
O zvyku to asi je, ale raděj si budu zvykat na ty dobré věci.
Publikováno 15 říjen 2013 - 13:53
Ještě je rozbitý ten e-shop.
Nemá provozovatele, obchodní podmínky a další zákonné náležitosti.
Miroslav Kolombo, k.t.
Garmin Oregon 600
N50 45.701 E015 05.508
kolombo@kolombo.cz
Publikováno 15 říjen 2013 - 13:58
Nešlo by zase rovnou z vlákna kliknutím zobrazit seznam příspěvků dané osoby?
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 15 říjen 2013 - 14:15
Jsem se chtěl optat kolegové, proč mám status "varování" (a jak jsem k němu přišel). To jako že mě někdo varuje? Nebo jako že já varuju?
Publikováno 15 říjen 2013 - 14:25
Prosím za nás zapomětlivé - šlo by doplnit nápovědu k vyplňování profilu? Jde především o profil na GC.com - ID, statbar apod. Případně postačí odkázat na návod. Díky.
Publikováno 15 říjen 2013 - 14:31
Jsem se chtěl optat kolegové, proč mám status "varování" (a jak jsem k němu přišel). To jako že mě někdo varuje? Nebo jako že já varuju?
Nemas ho. To se zobrazuje kazdymu v JEHO profilu. Ale kdyz to rozkliknes, tak zjistis, ze zadny varovani nemas.
Prosím za nás zapomětlivé - šlo by doplnit nápovědu k vyplňování profilu? Jde především o profil na GC.com - ID, statbar apod. Případně postačí odkázat na návod. Díky.
Ok, jdu zkusit neco sesmolit.
Publikováno 15 říjen 2013 - 14:37
Nemas ho. To se zobrazuje kazdymu v JEHO profilu. Ale kdyz to rozkliknes, tak zjistis, ze zadny varovani nemas.
Díky za reakci. Ještě jeden dotaz. Proč se to teda zobrazuje každýmu v JEHO profilu? To je chyba nebo vlastnost?
0 uživatelů, 7 návštěvníků 0 anonymních uživatelů