Nelovil, ale muze se stat, ze brzo bude

Stator (betatest)
Publikováno 22 květen 2014 - 17:52
Publikováno 22 květen 2014 - 17:57
Díky Geldo. Stačí odstranít $ a funguje to.
Gord nelovil ve Svinově.
Mne nedekuj, spis gordovi a KiReGPS, kteri Stator vyvijeji ;-) Ja jsem jenom tvrdohlavy mezek, ktery byl presvedcen, ze u me v databazi ta chyba proste nemuze byt :-D
Tento příspěvek byl upraven od Gelda: 22 květen 2014 - 17:58
GPS: Garmin Oregon 450, Nexus 7 2013 3G, HTC Desire X
Blog: manuály pro a:Drake
Publikováno 22 květen 2014 - 20:23
Gord nelovil ve Svinově.
Nejen nelovil, ale zjevne ani tuto mestskou cast na mape nevyzkousel, jak je videt.
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 22 květen 2014 - 20:33
Taky mi přišlo trochu divné, že by to bylo v mé databázi, ale u mě je možné všechno.
Samozřejmě, děkuji tvůrcům Statoru a školitelům přeju dobrou cestu do našeho regionu.
Publikováno 22 květen 2014 - 20:51
A to mne zase ne. Kdybyste vedeli, co ja uz v cizich databazich videl ... A navic, chybu jsem preci nemohl udelat ja. To to radeji hodim na nekoho jineho. :-D
Tento příspěvek byl upraven od gord: 22 květen 2014 - 20:52
GeoGet:
Publikováno 22 květen 2014 - 21:00
To je pravda. Gord nechybuje, to jenom ty chyby se obcas samy objevej nezavisle na tom, co on udela.
Publikováno 22 květen 2014 - 21:04
Moc děkuji za pomoc s pluginem People. Už jsem TAGy dle rady přejmenovával a vše chodí, jak si představuji. Chtěl bych se však ještě zeptat na dvě věci. Zda je možné vytvořit v horní statické části dvě tabulky vedle sebe bez nutnosti vkládat frame. A můj druhý dotaz se týká možnosti nastavení max. výšky okna rámečku s tím, že pokud uvnitř bude více dat, tak se bude posouvat posuvníkem. Omloouvám se, pokud to už někde bylo řešeno.
Publikováno 22 květen 2014 - 22:02
Tak ono jde vsechno, je jen otazka, kolik tomu chces venovat
Sloupce se nevytvari Frame, ale dela je Coumn. A nic ti nebrani vlozit jej i do staticke casti. Jen si nejsem jist, zda do nej pujde presunout to, co uz tam mas, nebo bude nutne to v tom Column vytvorit znovu. (Presunout to tam pujde rucni upravou Content.ini)
Vyska se da nastavit vlozenim HTML prikau <div style="..."> a dalsim HTML prikazem ten div zase ukoncis. Co si nastavis do stylu je tvoje vec, klidne i omezeni vysky a rolovani.
GeoGet:
Publikováno 22 květen 2014 - 22:03
Hlavne se pak v ty risi <div>u neztrat
Publikováno 22 květen 2014 - 22:39
Zkoušel jsem bez divu vložit do statické části dva sloupce, každý s 50% šířky stránky, vložily se bohužel pod sebe, ne vedle sebe. Pokud jsem do statické části dal frame a poté teprve dva sloupce, bez problémů se vložiliy vedle sebe.
Publikováno 23 květen 2014 - 6:19
Pokud neni Frame, je trochu problem s automatickym vypoctem sirky sloupce. Budto pokusne zmen sirku treba na 48 % nebo ji nastav primo v bodech.
GeoGet:
Publikováno 23 květen 2014 - 7:00
Tak aspon maly pokrok: testuji pridavani vzdy jedne kese do kazde mestske casti v Ostrave. Pro hodnotu Svinov mi to vyhodilo chybu. Pri kontrole souboru MapGenFromTag.Abbrev.ini je v radku...
Díky za zjištění příčiny. V Ostravě jsem sice nikdy v životě nebyl, ale stejnou chybu mi házelo i Brno. Ve stejném souboru je chybně nadefinována Brněnská městská část Maloměřice a Obřany. Správně má být
Brno-Obrany a Malomerice=551252
aspoň teda doufám. Tagy městských částí jsem měl odmazané všechny a přes Divider jsem je obnovoval...
Publikováno 23 květen 2014 - 7:29
Ty Obrany a Malomerice uz tu byly zmineny driv. Tedy alespon u me uz jsou opraveny.
GeoGet:
Publikováno 23 květen 2014 - 8:59
2 gord: NJN co už, chodím sem už spíš sporadicky, tak nějak tak ze setrvačnosti. Vždycky si akorát nechám zobrazit nové příspěvky a většinou pokračuju jinam - tak jsem si nějak nestihl všimnout, že se to tady řešilo...
Publikováno 23 květen 2014 - 9:32
Hraju si se Statorem a docela spokojenost. Jen mam problem s "puntikatou mapou". Na mape mi podle vsecho chybi zobrazeno docela dost kesi. Poznal sem to podle Dalmatinu, kde mi prave chybi prvnich asi 30 nalezenych! Na geocaching.cz sem aktualizoval, ale jak rikam, nektere starsi "puntiky" na mape nevidim. Poradi mi pls nekdo, kde sem trdlo neco prehlidl? Diky.
Garmin Oregon 600 - Sony Xperia Z3 - GeoGet - a:Drake
Publikováno 23 květen 2014 - 9:35
Pokud jsi pouzil prislusnej plugin, tak by to na mape bejt melo. Nebude to tam snad jenom v pripade, ze ty nalezy nemas v DB.
Publikováno 23 květen 2014 - 9:37
Hm, tak to je divny. Nalezy, aspon kdyz dam v GG filtr Found, mi na chlup sedi s temi na Geocachcing.com. Zas tak moc mi to nevadi, pouzivam Project-gc, ale Stator se mi moc libi....
Garmin Oregon 600 - Sony Xperia Z3 - GeoGet - a:Drake
Publikováno 23 květen 2014 - 10:09
Jsou 2 moznosti (muze jit i o kombinaci):
1. nalezy na gc.cz nemas spravne
2. nepouzivas spravne ID pro prihlaseni na gc.cz
Jako prvni si zkontroluj, zda chybejici kese mas na gc.cz v seznamu nalezenych.
GeoGet:
Publikováno 23 květen 2014 - 10:16
Tak jsem zkusil vygenerovat všechny mapky podle tagu z celé databáze a našel tohle:
Saza=SA Kosice - okolie=KS
Fungující:
Sala=SA Kosice-okolie=KS
A navíc jsem zjístil, že mám špatně otagovaný okres Turčianske Teplice, ale smazání a puštění Divideru to napravilo.
Publikováno 23 květen 2014 - 10:29
Tak uz jsem zacal taky experimentovat. Zatim to vypada hezky. Tesim se az se s nkterym z tvurcu potkam pristi vikend osobne v Ostrave na jejich skoleni.
Zatim mi k uplnemu prechodu chybi jiz zmineny kumulativni graf, kdy jsou v nem celkove nalezy a nalezy v rocich. Takovy komplikovany jako byl zminen tady na strance 21 ani nepotrebuji:)
Chapu Gorda s tim co by mel umet stator a co je az na StatorCombine. Programatorsky SRP (single of responsibility) je jasny. Nicmene myslim si taky, ze 90% uzivatelu potrebuje Divider a Elevation v okamziku, generovani statistik. do te doby jim je jedno zda to data uz maji ci ne:D. Navic pokud importuji kese z ruznych zdroju, tak by se musely proto fixovat vsechny zpusoby import a nebo by si musel to uzivatel pamatovat, ze to chce delat.
U me se kesky aktualne dostavaji do db 2 cestami. Import/Stahnout kesky a z a:Drake pri zpetne synchronizaci pomoci aDrakeSync. => moc dekuji Petulince za pripraveny StatorCombine:) Akorat mam s nim ten problem, ze Combine 2 ani StatorCombine nikde v menu Pluginy nemuzu najit. Jedine misto kde ho vidim je spravce pluginu jako podpolozku Combine 2. Neni ani ve skupiny hlavnich pluginu.
0 uživatel(ů) prochází toto téma
0 uživatelů, 0 návštěvníků 0 anonymních uživatelů