No já jsem hlavně zvědav na ten bodovací systém. OT jsem se chytil, dostal za něj loupáka, ale myslím, že by stačil loupák jeden. A nechci aby to bylo bráno jako nějaký ublížení zase, tak to prostě je. Možná by nevadilo, kdyby tu bylo moderátorů víc a fungovala mezi nimi nějaká dohoda, Petulinka pak přišla do rozjetý bitky, měla na to málo času a vysázela tam varování málem i sobě Myslím si, že na jednoho je tu až moc práce. Víc moderátorů by se třeba mohlo pustit do promazání duplicit atd.
SObe jsem ho mohla dat tezko, kdyz se jsem tam nic nenapsala Jo, je tu moc prace, ale vsimni si, jak je to rozdeleny? Vetsina z tech, co tam jsou v tom seznamu uvedeny, sem stejne skoro nechodi. Nebo nic nedela. (nechci se tim nikoho dotknout, ale je to fakt). A promazavat duplicity se mi teda vazne nechce - staci se podivat do tech temat z dob prehistorie, kde prispivaj samy anonymove. Stravila bych nad tim nejen ja neskutecne casu. A k cemu? Ty temata jsou stejne tak zapadly, ze by do nich psal jenom malokdo.
PS: Kdyz prisel novej system, pepa tu vyhlasoval, at se mu prihlasej zajemci o moderatorsky funkce. Tady vidis, jak straaasne moc jich bylo.
Ano, já si pletu pojmy a ty "nás" zase házíš všechny do jednoho pytle... Nemám sám za sebe pocit, že bych tu někdy dělal nějakou "žumpu"
Ano - to je přesně ono - a ten nový hlídač si svou funkci zjevně užívá...
A teď do mě!
Promin, konkretne na tebe to moc mysleny nebylo. Ale ta diskuze (diky bohu uz smazana) z Vyzev o zumpe me teda pekne nastvala. Zumparit o tom, ze je to tu zumpa..
Hlidac si funkci moc neuziva neb zjistuje, ze je to cely snazeni o odzumpovani naprosto marny. Po dobrym to nefunguje, protoze na to skoro nikdo nebere zretel, po zlym taky ne, protoze to skoro kazdymu vadi. Ja uz vazne nevim, jak jinak to mam teda delat.
Kdybych si to vyslovene uzivala, tak sazim varovani jedno za druhym a pulka fora uz tu ani nemuze prispivat (teda, on by na to musel nejdriv bejt hotovej ten bodovej system, ale navrh uz je u pepy a zalezi jen na nem, co s tim udela). Vsimni si, ze dost veci tady toleruju, i kdyz to v tom tematu zacina zavanet (ac slabounce) OT. Vsimnul sis nekdy, ze by treba pepa nejdriv upozornil postem na OT? Delam to jak kvuli sobe, tak kvuli vam. Pro me je to potencialne min prace (treba vas to v tom OT zastavi, ze?) a pro vas naopak sance nedostat varovani.
PS: to mnozny cislo je sice jakoby na vsechny, ale vybrat z toho jen hrisniky jde dost tezko