Ok, vezmu. Takže zrušme keše o antické mytologii - je to propagace náboženství. Nebo to tak nebylo myšleno? Je to propagace nebo není? No, zmiňují tam přece bohy... konkrétního náboženství.
Budeme-li se striktně držet tohoto "vyjádření" pak zrušme na školách dějepis, tam se přece propagují a dětem podávají i vědomosti o náboženství. Co si s tím mají počít například ateistické rodiny? Proč by se jejich dítě mělo učit o křesťanství?!? Zrušme ve školních jídelnách maso, vždyť do školy mohou chodit vegetariáni, ti musí být tedy o hladu...
Přijde mi, tak jak to již napsali jiní, že jen hledáš "proč ostatní a ne já". Wherigo je hrou kterou vymyslel Groundspeak spolu s Garminem jestli se nemýlím. Stahovat si nějakou "cizí" aplikaci nikdo nikoho nenutil. Mohl sis sehnat PDA se starými Win Mobile na který aplikace existuje přímo od Groundspeaku, nebo starší GPS od Garminu která toto podporuje. To, že je tu v ČR banda nadšenců ochotných udělat a vylepšit něco nejen pro sebe ale i pro jiné je věcí nesouvisející (wigo player pro Android, Urwigo, GeoGet, appka Nové Cache, appka na správu CWG sbírky apod - já tomu fandím, sám to naprogramovat neumím).
Osobně když jsem si u něčeho nebyl jist, zeptal jsem se tu na fóru, přímo zkušenějších kačerů a nebo rovnou některého z revírníků, zda to a to mohu či nemohu, není-li to už za hranou. Vždy se mi dostalo přiměřené odpovědi a tu jsem vzal v potaz. A myslím, že revírníci toho mají na práci víc než dost pro nás ostatní než hlídat, jestli si třeba někdo nezměnil po publikaci listing a přidal něco co je proti pravidlům.
Tento příspěvek byl upraven od mr3ska: 06 April 2014 - 0:00