Díky za odpovědi a za ukázku možností filtrování PQ. Připadá mi to, že PQ můžou být zajímavý doplněk pro nějaké speciální situace, ale momentálně mi nepřipadá, že bych se do takových situací nějak často dostával. Geocaching provozujeme jako doplňkovou zábavu při rodinných výletech - když někam jdeme, tak si cestou odlovíme dvě tři kešky při cestě, maximálně tak 5 za den, víc by děti ani nebavilo. Umím si představit, že pokud někdo jde čistě po bodech a pořádá nájezdy do míst, která ještě nevyčistil, s cílem 40 keší za den, tak to pro něj asi je přínos, protože takový člověk si asi opravdu nebude prohlížet listingy jednotlivých keší, jestli mu připadají zajímavé, to by se snad ani nedalo stíhat.
Trochu mne překvapuje, že je počet PQ omezený i pro PM. Není 5 za den málo? Zkusím si dotaz, ale výsledky se mi nelíbí, tak to zkusím znovu, jestě jednou a pak ještě dvakrát ... a pak už ne, smůla.
Jinak pro info Janca361 - u telefonu to právě není, že co do něj nedám, to tam nemám. C:Geo funguje ve stejném režimu jako webový prohlížeč, tzn. používá veřejně dostupné informace o keších, které dává Groundspeak zadarmo na WWW stránkách. Čili mám kdykoliv (když mám datové připojení) na obrazovce stejnou mapu keší jako mám na počítači na WWW stránkách geocaching.com. Mám tedy informace o všech keších pořád s sebou, ručně je nikdy nic nikam nepřepisuju, když chci hledat keš, tak na ni prostě kliknu, jako na WWW na počítači (akorát prstem místo myší).
Samosatnou GPS si pořizovat nebudu, telefon mi připadá jednodušší na použití a má víc možností. Tudíž pro mne zřejmě PM nemá smysl. Škoda, vím, že u nás v lese je jedna keš přístupná jen pro PM, ale platit 600 Kč za to, že si ji budu moci jít odlovit mi připadá divné, když je všude spousta keší, které jsou zadarmo. Předpokládám, že ten, kdo udělá keš, za kterou se musí platit, z toho stejně žádné peníze nemá, ne? Tak proč to dělá?