Jo, uplne si vybavuji tu debatu, kdyz jsem si dovolil publikovat prvni challenge kes v Praze. Finalkari se uplne mohli pominout, ze jim na mape Prahy bude svitit dlouho nejaky blby otaznik. :-D
Jojo, jestli je to to, co myslím, tak v tom už jsem zanechala léta dřiny a ještě furt dost chybí . Asi 800 m od HC, má nejbližší neodlovená Je to výzva, která mě přiměla, kdykoliv mě život či služba "zavane" někam za hranice mého "revíru" (což není zas až tak často), se tam nesoustředit jen na rychlé zaokapovky a svodidlovky a posbírání místních tradiček, ale prohlídnout si předem všechny možné druhy keší, které jsou na místě, něco si vyluštit a něco si vybrat I když "bodů" z toho bylo asi o poznání méně, než kdybych byla zobala ty T1,5 tradičky. . Dalo mi to ale podstatně více - zajímavější místa, víc znalostí o kraji, kam jsem se dostala atd.
Na celý týhle diskusi mě překvapuje jedna věc - spoustu lidí v čelenkách vidí nástroj na poměřování mezi sebou, což pak tepe jako zlořády ve hře, zvláště, když se jedná o něco, na co sami nemají. Přitom podle mě jde ale spíš o to, vyzkoušet si, kde jsou moje vlastní hranice, zkusit si sama pro sebe, co zvládnu a na co už nemám, případně ty vlastní hranice posunout zas o kousek dál. Což spoustu lidí zajímá a baví - asi jako když si na kolo přimontuju tachometr, abych věděla, kolik kilometrů najezdím ročně a kolik zvládnu na jeden zátah. Nepotřebuju to někomu sdělovat a s někým se poměřovat, ale potěší mě, když zjistím, že letos jsem zvládla zas o trochu víc než loni.
Jinak mě docela hodně rozesmálo nařčení ownerů této série z honibodství a vycházení vstříc finálkářům, podvodníkům a manipulátorům statistik. To jim patří za to, jak mi asi před rokem vynadali za odlov nějaký jednoduchý mysterky, kterou jsem nevyluštila sama a osobně . (Šla jsem kolem s někým, kdo vyluštěno měl.) Ano, kolegové Modráku a Taxofte, máte pravdu, Mirek Dušín by to nikdy neudělal ! Tak teď to máte !
Tento příspěvek byl upraven od Jacka: 04 březen 2015 - 10:09