Já z nových challenge keší také příliš radostí nehýřím, neboť jsou důvodem, proč na mnou vlastněných a mnou spravovaných keších přibudou další motivační a potěšující logy ve stylu:
"Hodila se mi do matrixu, díky za krabku!" nebo: "Rychlý odlov cestou kolem; hodila se mi do kalendáře." Jen místo "kalendářů" a "matrixů" to teď budou navíc i "yellow dny" či "regular dny..."
Až se zase potkám s Modrákem, který má v našich krajích rodinné vazby (stejně ho už dlouho chci pozvat na nějaký místní event), tak se zeptám, proč se spolupodílel zrovna na podobných keších. Ale protože vím, že Jirka je inteligentní člověk, který dobře ví, co a proč dělá, jsem přesvědčen o tom, že mi perfektně vysvětlí a vyargumentuje, proč zrovna tak a ne jinak.
Já pro podobně - statisticky, bodově - zaměřené challenge keše nejsem ta pravá cílová skupina, takže za mě jdou krabičky do ignore listu (byť je pravda, že je tam nedávám s takovou chutí, jako některý geospam v podobě trailů ). Ale samozřejmě respektuji, že mnozí to mají jinak.
Tento příspěvek byl upraven od Canoppy1: 03 březen 2015 - 0:18