Se zájmem debatu sleduji, souhlasím se Sambarem, sama bych v tomhle případě FI nelogovala - ale zrovna tak bych spoluownerovi log nevyčítala, jen bych si o něm udělala představu, že v tomhle se neshodneme.
Něco jiného by bylo, kdyby jak už tu někdo zmínil, připravoval třeba ptačí budku, ale netušil, kde bude umístěná. Podobně, když se někdo z ownerů zmíní, že poslal novou keš revírníkovi a očekává publikaci v nejbližších dnech. To se mi naopak docela líbí a nevidím problém.
Jinak FTF moc nemusím a neřeším, i když jsem pro poznání pocitů zkusila a občas se i vykopu, abych zjistila, jestli moc nelenivím, ALE pokud vím, tak je mezi FTFkaři nějaké nepsané pravidlo, že pokud ještě není uklizený logbook, tak si každý může zalogovat společné FTF, STF nebo TTF. Ano, tomy.22 to bere logicky, že keš nalezl jako první jen jeden, ale zvyk je v českých krajích takový. Někdo ze známých FTFkařů mě jistě opraví nebo dovysvětlí, pokud se pletu - minimálně ze tří krajů od zkušenějších kačerů to znám takhle. Čili nepsaná pravidla nebo etika, jak píše Jacka.....
Tento příspěvek byl upraven od zvedavkanocni: 09 August 2015 - 9:48