Ahoj.
Můžete mi prosím poradit? Jsem schopná jako obyčejný "member" vyhledávat kešky podle atribitů? Příští týden jedeme na dovolenou, tak bych ráda cestou odlovila nějakých pár drive-in kešek. Je možné si je nějak vyfiltrovat?
Děkuji Martina
Publikováno 24 září 2015 - 12:58
Ahoj.
Můžete mi prosím poradit? Jsem schopná jako obyčejný "member" vyhledávat kešky podle atribitů? Příští týden jedeme na dovolenou, tak bych ráda cestou odlovila nějakých pár drive-in kešek. Je možné si je nějak vyfiltrovat?
Děkuji Martina
Publikováno 24 září 2015 - 13:22
BM podle atributu hledat nemuze. Jedine kdybys pouzila nejaky program (Geoget, GSAK...)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 24 září 2015 - 13:31
Ahoj.
Děkuji Martina
PM může přes PQ. Jinak třeba Geoget, to ale nepíšeš, jestli máš, stejně jako nepíšeš, kam jedete, a taky nemáš správně nastavený odkaz na profil... viz http://wiki.geocachi...r_geocaching.cz
I bez GPS navigátoru se dá provozovat geocaching (www.drvota.net)
Rumunská anabáze 2009, Eurocaching Tour 2010, Eurocaching Tour 2011, Balt Cache Tour 2011, Oslo Cache Tour 2011, Balkan Caching Tour 2012, Euro Caching Tour 2013, Balkan Caching Tour 2014, Euro Caching Tour 2015
Publikováno 24 září 2015 - 14:19
Tento příspěvek byl upraven od J.K.M.: 24 září 2015 - 14:21
Publikováno 24 září 2015 - 14:49
"...a taky nemáš správně nastavený odkaz na profil.
___
OMG, nechci byt rypavy, ale co ma spolecneho, dotaz dotycne s tim, jestli ma nebo nema vyplneny odkaz na profil?
Pokud to tedy nebyla ironie - pak se omlouvam.
Nechapu, proc nekteri tak slepe trvaji na provazani profilu gc.cz a gc.com.
Neni to jedno, komu na dotaz odpovim?
Kdyz muzu a chci, odpovim (poradim) a je mi jedno komu (jaky nick ma na gc.com), kdyz ne, takovy dotaz ignoruji.
PS: Minusy sice ocekavam (jak jinak..), ale cennejsi jsou argumenty - slova.
Casto to jedno neni. O odpovedi mohou byt potreba informace z profilu. Vyhladavat pro kazdou odpoved uzivatele a jaky je jeho nick na gc.com je docela opruz. (Napr. v tomto pripade je dobre vedet, zda tazatelka je BM nebo PM. Vim, napsala to do dotazu, ale ne zcela presne.)
MHD/PID vybranych mest CR jako POI (diskuse)
GeoGet:
- OwnMaintenance - prehled udrzby vlastnich kesi - v1.1.3 (diskuse)
- Combine 2 - automatizace opakovanych cinnosti (diskuse, dávky)
- Spoiler - uložení spoilerů do GPS jako POI (diskuse)
- Stator - statistiky y GeoGetu (diskuse)
- Náhrada GJ legálními postupy
Publikováno 24 září 2015 - 14:55
Publikováno 24 září 2015 - 15:27
Klikneš na příspěvek a objeví se tlačítko Citovat. To se mi zdá celkem rozumné.Cotovat: Jo, to kdyby mi na mobilu nejak rozumne fungovalo... To same formatovani textu apod., rad bych pouzival.
Ale tu bych musel prepnout z mobilni verze na plnou, co je zase na displeji telefonu neprakticke (ruzne posouvani apod.)..
Publikováno 24 září 2015 - 15:59
Klikneš na příspěvek a objeví se tlačítko Citovat. To se mi zdá celkem rozumné.
Formátování textu mi taky chybi
Posílám z mobilní verze
Jinak na hledání dle atributu též doporučuji zmíněný GeoGet.
Publikováno 08 březen 2016 - 22:36
Ahoj, předem se omlouvám za otevírání staršího tématu, ale hledám něco dle atributů, ale v Geogetu ne a ne najít.
Mohl bych poprosit o radu, kde v geogetu vyberu možnost hledání dle atributu.
Jde mi konkrétně o filtrování mnou nalezených keší dle určitých atributů, děkuji za radu.
Publikováno 08 březen 2016 - 22:43
Ahoj, předem se omlouvám za otevírání staršího tématu, ale hledám něco dle atributů, ale v Geogetu ne a ne najít.
Mohl bych poprosit o radu, kde v geogetu vyberu možnost hledání dle atributu.
Jde mi konkrétně o filtrování mnou nalezených keší dle určitých atributů, děkuji za radu.
U filtrů si dej záložku "Tagy" - v "musí mít" nastav attribute a zvol si konkrétní atribut (samozřejmě je třeba mít stažené ty tagy u jednotlivých keší, pokud stahuješ keše přes geocaching live, nestačí jen základní údaje)
Tento příspěvek byl upraven od ptacopysk: 08 březen 2016 - 22:45
Geocaching →
Oznámení →
CITO SKOKY 2016 - Jaro (pozvánka na event)Založeno od dílna u mnicha , 31 bře 2016 cwg, event, logbook, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Wherigo →
Mapa do aplikace WhereYouGo, kde ji umístitZaloženo od weiski , 03 bře 2016 doporučení, wherigo |
|
|
||
Hardware a software →
GPS →
Baterie best ofZaloženo od sobikovi , 09 říj 2009 garmin, doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Poradna →
LenovoP70 bez kompasuZaloženo od reccal , 31 led 2016 doporučení |
|
|
||
Geocaching →
Obecné →
ScotlandZaloženo od sadmanwholikesblues , 17 led 2016 doporučení, garmin, mapa |
|
|
0 uživatelů, 1 návštěvníků 0 anonymních uživatelů