Jen by mě zajímalo, kdy jako k tý změně na WN má dojít. Na tý jedný keši, kterou jsem experimentálně logla já, ještě pořád přibejvaj FI logy - i dneska, t.j. třetí den po Aprílu. Koukala jsem, že některý lidi píšou do logu i básně nebo texty písniček o dobývání vesmíru apod., což mi přijde docela srandovní.
Já nevim, podle mě spoustu lidí z těch keší má docela dobrou zábavu, takže se vtípek Zeměplku celkem povedl, I je na nich dost FP. Nechápu, proč se tolik lidí z nich zbytečně pupínkuje. Je pravda, že nejsou úplně podle pravidel, ale kdo tvoří pravidla, má právo z nich dělat výjimky, tak kde je problém? Berte to třeba jako labky, to taky nejsou keše, splňující standardní pravidla, a co? Kdo chce, bere, komu se nelíbí, nechá bejt. Taky je lidi nehledají jako normální keše, ale stojí u nich v chumlech frontu na podpis, taky to nějakým způsobem dělá binec ve statistikách atd... Ale to už je volba každého soudruha, jestli si ten binec udělá čili nic. Svoje statistiky, tabulky a grafy si vyplňuju pro sebe, sleduju si v nich ty faktory, který zajímají mě, s nikým se nehodlám porovnávat a druzí ať se starají o svou matrix .
Nicméně jestli si Zeměplk s tou změnou na WN nepospíší, budu ten log muset nemilosrdně smazat, blíží se mi milník a to přestává veškerá sranda !